Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GENERACIJA U-13 VK VALIS "IZGORELA" U KRUŠEVCU Featured

valis vaterpolo 05

Na finalnom turniru Zapadne Srbije U-12 u Kruševcu, generacija mladih valjevskih vaterpolista nije ispunila očekivanja. Planirani plasman na završni turnur najboljih u Srbiji je izostao jer su valjevski klinci podlegli atmosferi i priitisku. U oba meča su pretrpeli  ubedljive poraze, Bronza je podstrek za bolju budućnost.

Valisovci su poraženi od oba rivala, domaćina Rasine(3:8) i Radničkog iz Kragujevca 4:12 (iako su ih pobedili u nedavno u Valjevu ubedljivo 12:5), pa će Kruševljani I Kragujevčani na finalni turnir ovogodišnjeg šampionata države. Četvrti učesnik Nais iz Niša nije ni došao u Kruševac i Valisu je pripalo treće mesto.

Neočekivani porazi nikako ne umanjuju sjajnu sezonu drugih generacija mladih žabaca na putu da se preobrate uz delfine.

Valisovci rođeni 2003. i mlađi su na finalnom turnuru šampionata Zapadne Srbije u Petnici osvojili pobednički peharValis će  na finalnom  turniru  protiv  najboljih   u Srbiji biti u prilici da se bori za tron.

Delfinčići(2003) su vicešampioni Srbije u Kupu za 2003.godište, i sjajnoj partiji sa osvajačem Kupa su potvrdili da su prevazišli uzrast  žabaca.

U 2018. na finalnom turniru regiona Zapadne Srbije u Nišu momci iz Valisa rođeni  1999 godine su dobacili do  bronze. Mlađi, rođeni  2001. su četvrti na Zapadu. Seniorska ekipa  je stameni prvobeligaš.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas