Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ĐOKOVIĆ TRENIRAO U ROD LEJVER ARENI Featured

nole ao 22 10 1

Najbolji u tenisu, mesija planete, borac za istinu i pravdu  otvorio  je oči svetu kako se treba boriti protiv nametnog zla, izazvanog korana pandemijom.

Uprkos najavama  “dobronamernih i obaveštenih” medija da  policija hapsi  i deportuje iz Australije Novaka, Đoković  je slobodan čovek i već je trenirao u Rod Lejver Areni u Melburnu.

“Zadovoljan  sam I zahvalan što je sudija usvojio moju žalbu uprokos svemu što se dogodilo. Želim da ostanem ovde  i da se takmičim”, poručio je Novak na svom tviter nalogu.

Sudija Entoni Keli je u Federalniom sudu posle sedmočasovnog procesa, po kratkom postupku odbacio neosnovane navode vlasti Australije, i  oslobodio  Novaka Đokovića bilo kakve odgovornosti. Jednostavnim sagledavanjem činjenica Keli je otvrdio da se Srbin nije ogrešio o zakon Australije.

Novak je odmah pušten na slobodu, a sudija Keli je podsećmo,  naredio  da Vlada Australije plati sve troškove suđenja.

Ministarstvo za imigracija ima diskreciono pravo da ponovo  ukine  vizu Novaku Đokoviću, i da svakome zabrani ulazak  u zemlju.

Naravno pravni lek bi bila  nova žalba Novakovog tima  odvokata i nova potvrda  već donete odluke sudije Kelija. Stavljenja tačka na cirkuziranje  zaigranog premijera Skota i Vlade Australije i NOvak Đoković počinje bitku za  jubilarni 10-i trofej na Auastralien open.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas