Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

UMESTO FEDERALNOG SAVEZNI SUD REŠAVA NOVU SRAMOTU VLASTI AUSTRALIJE Featured

atp zg nole

Novo suočavanje Novaka Đokovića sa prljavim i podlim graničarima večeras u 22 sata je uvod u nova 24 sata pakla za najboljeg sportistu planete.  Novakuje ministar  za imigracije Australije Houk poništio, sada po drugi put vizu za ulazak i boravak u Australiji, da bi sudija Federalnog suda Entoni Keli oldučio da Novak Đoković ne bude deportovan iz Melburna do okončanja žalbe na i ukidanja vize. Slučaj je  prosledio  u  Saveznom suda Australije u Kamberi. U Novakovo ime advokati Pol Holdenson i Nik Vud su odlućni da  suditi tročlano veće sudija, dok Stiven Lojd zastupnik Vlade Australije zahteva da sudi jedan sudija Savezno suda i Kamberi. Novak nij pritvoren ni na  nepoznatoj lokaciji, već u ranije iznamljenoj kući. Najbolji od svih na svetu ponovo   prolazi kroz teror fašisoidne vlasti Australije.

Sve se prolongira na još 25 sata. U subotu u ponoć po našem vremenu  znaće konačnu odluku, ostaje li da igra turnir, ili se vraća u Srbiju.  Konačna odluku se očekuje u podnevnim časovima po lokalnom vremenu.

Lokacija na kojoj će  Novak davati iskaz  je  nepoznata zbog  privatnosti i izbegavanja neprijatnost. Ako bude sve ok Novak će na teren u ponedeljak!

U petak oko 18 sati po lokalnom vremenu ministar za imigracije u Vladi zemlje kengura Aleks Hok drskom zloupotrebom položaja je  poništio  vizu  Đokoviću u  Australiji!

Novakovi advokati su odmah uložili  žalbu na novu skandaloznu odluku. Najbolji teniser sveta je večeras  izašao  pred sudiju Kelija da brani pravo na slobodu i istinu. Odluka će biti doneta u subotu uveče po našem vremenu.

Dokazi su na Đokovićevoj strani,  i ne bi smelo da se desi da  ne  igra na Australijan openu. Novakovi advokati raspolažu  ubedljivim argumentima. Ostaje samo da sada sudija Saveznog suda ili tročkana komisija potvrde  odluku Federelanog suda i Entoni Kelija.

U  profesionalnost i doslednost suda  i službi istine i pravde ne sumnjamo, ali provkačenje kroz blato Đokovića kao da nema granice.

Novaku neprestano stiže podrška iz celog sveta.

Valjevciu u svetu sporta odavno prepoznate zvezde košarke I fudbal Miloš Teodosić  I Matija Nastasić imaju poruke za najboljeg u svetu spota na planeti.

“Najbolji, pobeđuj sve  i  raznesi ih”, poruka je Tea, koji se uspešno opravlja posle prošlonedeljne povreda kolena I do kraja meseca će ponovo  na teren.

“Najveći, igraj  napadaj,  ruši neravdu. Ti si svetionik istine i borbe za slobodu Srbiju Napred do pobede besmrtni Nole". stigla je poruka Mate iz Bolonje  posle jučerašnje  velike pobede  “Viole” u Torinu  od 5:2 u Kupu Italije, a kojoj  je puni doprinos konačno oporavljeni  Matija Nastasić.

Venus Viljams, vakcinsima i promoterkaa vakcinisanja je poručila kratko i jasno :  Osvoji titulu!

Tom Brejdi, najveći NFL igrač svih vremena napisao je: „Srećno.“

Markos Bagdatis, s kojim je Đoković svojevremeno igrao i u četvrtfinalu Vimbldona, takođe je imao tople reči: „Mnogo sam srećan zbog tebe prijatelju“.

Uz Novaka su Akeksandar Mitrović, Nikola Vlahović i Bleki Milenković, hrvatski internacionalci Ivan Rakitić i Dejan Lovren,  košarkaš Nikola  Mirotić, legendarni srpski  odbojkaš Vanje GrbićMiralem Pjanić, Nemanja Nedović, Alešandre Pato, Marko Gudurić, Ivana Maksimović, Boban Marjanović.

 A ministar  u vladi šest gubernija bez predsednika države,  Aleks Hok  u večernjim satima ovog petka( po tamošnjem vremenu) pred vikend je ponovo potvrdio obest,  beščašćće  i  ludilo  vlastodržaca  Australije, potomaka  prognanih ubica I  kriminalaca koji su skoro istrebili Aboridžine drevni narod  7.kontinenta.

Hok je iskoristio pravo da se izdigne iznad zakona.  Poništio je naređenje  Federalnog suda i stavio van snage odluku   sudije  Kelija o priznavaju vize najboljem  tenisaru sveta,   sigurno jednom od najzdravijih  ljudi  planete Novaku Đokoviću.

Slobodoljubivi svet  očekuje da nova  besmisilica, politkantskih miševa  padne  na sudu   posle  nove žalbe, za novu  potvrdu naređenja  suda od 10.januara!

Vlast    skoro    dve godine  drže pod ključem obespravljeni i  bespomoćni narod,   na tlu  od Engleza  kolonozovane zemlje, uništenih  domorodaca Aboridžina,  a pre jednog veka   pretvorene u britanski Komonvelt.

Hoks je u nemušto sročenom saopštenju, zloupotrebom ovlašćenja našao  izgovor da je to uradio kako bi  zaštitio  javni   interes.

"Iskoristio sam svoje ovlašćenje Zakona o imigracijama da poništim vizu koju je Novak Đoković imao. Iz razloga zdravlja i dobrog reda, sve u javnom interesu. Ova odluka je usledila nakon naloga Saveznog i okružnog suda da, od 10. januara, kojim je poništena prethodna odluka o ukidanju vize. Prilikom ove odluke pažnjivo sam razmotrio sve informacije od ministarstva unutrašnjih poslova, australijske granične snage. Morisonova vlada je čvrsto posvećena zaštiti granica Austalije, posebno u doba pandemije",izručio je nebulozu   Hok

Aleks Hok je doneo odluku pet dana posle naredbe  Federalnog suda 10.janura 2022. o  poništenju odluke o ukidanji vize.

Premijer Komonvelta Skot Morison je konačno progovorio u “slučaju Đoković” i očekivano potvdio ličnu  osionost i zaslepljenost, mržnju.

Želja  da se  sveti  čoveku, koji ga je već pobedio nema granice!

Novinari portala "Double Bay Today“ u anketi  koga bi  Australijanci bi pre deportovali, Novaka  ili premijera Skota  su potvrdili da je od  5.600 ispitanika, čak 52 odsto  za deportaciju Morisona, bez odgovora na pitanje da  komentariše stav  naroda.

Skot ma koliko se skrivao iza ministra za imigracije  je  najveći  zagovarač  deportacije Novaka Đokovića

“Obavešten sam da je nakon pažljivog razmatranja odlučeno da se gospodinu Đokoviću poništi viza zbog medicinskih i drugih osnova, odnosno zbog javnog interesa. Ova pandemija je bila veoma teška za svakog građanina Australije, ali smo držeči se zajedno uspeli da spasimo živote. Zajedno smo uspeli da dođemo do toga da imamo jaku ekonomiju, visok broj vakcinisanih i mali broj preminulih od korona virusa", napisao je Morison u saopštenju, “zaštitnik naroda od Australije  njazdaravijeg čoveka na planeti Đokovića.

"Australijanci imaju  mnogo žrtava zbog pandemije i zato očekuju da budu zaštićeni. To je razlog da ministar i otkaže  vizu Đokoviću. Naša politika o ulasku u zemlju nas je sačuvala tokom pandemije" naluleptao se  ostrašćeni Morison .

Nastup  Đokovića  na Australijen open  u ponedeljak 17.januara, protiv  Miomira Kecmanovića  u prvom kolu AO u Melburnu je  je u rukama Federelnog suda.

Postupak  u  Saveznom sudu, umesto sudije Kelija vodiće sudija O'Kalahan. Saslušanje pred Saveznim sudom počeće u subotu 00.15 po srednjoevropskom vremenu, a po hitnom postupku biće doneta odluka sudbini Đokovića najkasnije do nedelje ujutru.

Ako Novaku Đokoviću bude dozvoljeno da ostane u Australiji na terenu će se naći u ponedeljak kada su programu  igrati prve polovine Australijen Opena muških i ženskih singlova.

Novak nije jedini nevakcinisani koji je ušao sa izuzećem, ali je meta za demonstraciju sile i novi talas zasrađivanja naroda na 7.kontinentu, jer po kom osnovu  90% vakcinisanih može da ugrozi jedan zdrav čovek. Teror bez presedana traje, a slika da više da ostajemo bez  prava da branimo  svoje telo sve više  bode oči.

Da li je naredni korak vakcina, ili ostaješ  bez  prava na život?

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas