Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SMRT FAŽIZMU, ŽIVEO NOLE NAJVEĆI OD SVIH ! Featured

 

noleee

Novak Đoković se obratio  javnosti posle skandalozne presude u australijskog Saveznom sudu i  uskraživanja da igra tenis na AO u Melburnu. Novaki je odbijanja   žalba zbog oduzimanja vize odlukom mininistra za imigracije, Aleksa Houka. Novak je optužen  besramno i fašisoidno, iako je  najzdraviji I najbolji sportista na planeti da predstavlja “pretnju za zdravlje” za 25 miliona stanovnika 7.kontinenta.

Ne želeći da komentariše politkantsku presudu u državi lažne demokratije i fašisiodnog sistema vrednosti Novak je poručio:

NOLE V

“Voleo bih da se na kratko izjasnim o ishodu današnjeg suđenja. Sada ću uzeti malo vremena da se oporavim, pre nego što budem davao dodatne izjave na ovu temu. Ekstremno sam razočaran presudom da se odbije moja žalba, što znači da neću moći da branim titulu na Australijan openu niti da u njoj ostanem.  Poštujem odluku suda i sarađivaću sa svim relevantnim vlastima po pitanju mog odlaska iz Australije. Neprijatno mi je što je fokus prethodnih nedelja bio na meni, i nadam se da će se sada sav fokus prebaciti na turnir koji volim. Voleo bih da poželim učesnicima, zvaničnicima, radnicima, volonterima i svim navijačima na svetu sve najbolje u vezi sa turnirom. Na kraju, hteo bih da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim zemljacima Srbima na kontinuiranoj podršci. Bili ste mi veliki izvor snage", naveo je Đoković u saopštenju koje prenosi australijski "Ejdž"

ŽIVELA SLOBODA, ISTINA, PRAVDA, RAVNOPRAVNOST I PRAVO NA ŽIVOT!

Dobro došao kući besmrtni Novače!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas