Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

“GAGARIN” TERI ARMSTRONG “UGASIO” SVETLO U AKADEMIJI  DOGUŠ Featured

teri armstrongfoto Aba liga Pritajena nada da Metalac može konačno do brejka i bez silom prilika odsutnih, razog su povrede, Kuka i Grubora se pokazala opravdanom. Metalac je pobedio Pazarce 85:84 (25:23, 20:19, 22:21, 18:21), u derbiju"donjeg doma" obeleženog turbulentnim preokretima. Oba tima su imala, u par navrata po  10-ak  poena prednosti, da bi na kraju ceo meč stao u poslednjih 60 sekundi.

U završnici meča Armstrong i Lešić dominaciju krunišu sa dve trojke, Metalac preuzima vođstvoa  83:82. Pazarci promašaju, ali Keni Dej gubi loptu i faulira Karapandžića, smirenog da vrati prednost domaćinu  84:83. Dvorana Sportske akademije "Doguš", pre dve godine, renovirana i kada je promenjeno i ime, umesto "Izudin Šušević" zove se "Doguš Novi Pazar Sports ACADEMY" je "ključa” .

Metalac beleži novu izgubljenu  loptu, ali Bojd gazi liniju, i poslednji posed je za Metalac. Srđan Flajs u tajm autu traži akciju za pobedu.  Đuran sa zvukom sirene šutita za tri  i pogađa obruč. Promašaj je na "radaru"  Teri Armstronga. Momak iz Flinta u Mičigenu odbitak šalje u koš i donosi  prvi brejk Metalcu u sezoni.

Tražili su Pazarci proveru, ubeđeni da  je Đuran kasnio sa šutem. Uzalud. Iz Beograda “var soba” potvrdila da je sve čisto,  i da bodovi idu u Valjevo.

Metalac se po običaju nudio i Pazarcima, ali je za KLS, očigledno košarakaši vanzemaljac, Teri Armstrong,  "odbio" poslednju ponudu, i doneo zlata vredne bodove.

Oba tima odigrala su meč u talasima, od sjaja do očaja, i obratno.

Pazarci su se raspucali na startu za  20:11. Metalac uzvratio  serijom 14:0. Lešić, Daj, Armstrong i večeras “otrov”  Nemanja  Janković sa dve trojke,   Filip Đuran jednom  donose  38:29 u 15 minutu Metalcu. Pazarci pokazuju karakter  i preuzimaju vođstvo 39:38. Lešić  i Armstrong "podižu lestvicu" na +9( 60:51) u  26. minutu. Ipak domaćin je  11 minuta kasnije   nadomak trijumfa 82:77.

Usledio je  već opisani rasplet  i konačano radost svih aktera, posle slatke pobede u gostima i  naravno "Upravnog odbora", spremnog da časti pobednike posle ručka i večerom.

Teri Armstrong je “leteo” do 37 indeksnih poena(29 koševa,  7 skokova, 5 ukradenih lopti i 2 asistencije). Sava  Lešić je upisao novi  dab-dabl 19 poena i 11 skokova, Savin i indeks Teria je bio 60, a ostalog dela 31.

teri i nemanja

Daj je ubacio  10,  Sinovec 7, Janković   6, Bajić I  Popović po 5,  a Đuran 4/11-1za tri) koša. Kod Novog Pazara Karapandžić je postigao 18 poena, uz 5 asistencija, Gutalj 17 , Bojd  16, a  Harvi  10 poena i 12 skokova.

 Metalac od 20 promašio 8 slobodnih bacanja, ubacio  samo 5 trojki (34:5) ali je naterao domaćina  na čak 23 izgubljene lopte,  u odnosu na svojih 11. Valja istaći i  16  asistencija.

Ipak sve se vrtelo oko "Gagarina". Momak poput cunamija ruši sve pred sobom. I Zato valja u subotu videte poslednje pojačanje Teri Armtronga,  u punom  sjaju. Očigledno je sledi juriš na "gornji dom" u KLS .

Saznajemo, na  vidiku"Upravnog odbora" je  još jedan mlađani visokoletač.

Pridruži li se jatu sokolova,  sa Lešičem  i   Armstrongom  biće muka za sve, od   “Upravnog odbora” pa redom,  jer opet se sve se menja iz temelja.

Metalac preko noći, a tako je od juna, od “davljenika” postaje “noćna mora”  i  “davitelj” svega što dotakne u KLS, za poruku, kads e hoće sve se može!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas