Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA Featured

ok va i deca

U nikad siromašnijoj ponudi valjevskog sporta, jednom briljantnom pobedom, svi milioneri i ostala politakantski nametnuta i preplaćena sportska bolumenta i biti boranija stavljena je tamo gde joj je mesto, u kontejner moralnog i svakog drugog posrnuća.

SVANUĆE dobija svoj najdirektniji smisao!

Odbojkašice prvoligaša, klub nosi ime Grada Valjeva "pomele" su rivalke, na Studentu, ekipu Novog Sada i skinule ga sa prvoligaškog trona, a takmiče se u Drugom rangu takmičenja. Isti rang deli košaraka, Metalac i vaterpolo VK Valis, a rang niže je mutant, klub što preuze sve od pre 12 godina obrisane "Stara dama" iz Parka Pećina.

Tri pomenuta centra troška dele  samo skoro polovinu novca namenjenog sportu. Od nepunih 113 milona imaju na raspolaganju skoro 50 miliona.

Članarina je decu je dodatni ćar, jedino se u Metalcu ne naplaćuje, iako svi milioneri i ostali  u  Gradu Valjevu koriste objekata u vlasništvu Grada bez dinara naknade.

Metalac je sačuvao status u KLS, ali opstanak je preplaćen preko svake mere.

Vaterpolo klub Valis nije u prvih 6 u državi, prvak je Drugog ranga. Igrao je kvalifikacije za LEN KUP i ispao, a čeka ga  baraž za najbesmislenije takmičenje, rekretaivo Regionalnu ligu. Rival će mu biti ponovo "udavljeni" Partizan, ili drugi eks šampiona Evrope zagrebačka Mladost. Za Valis igra sportista Valjeva Aleksandar Kovačević. Petnički Aleksandar Veliki i dalje nije  po ukusu legla primitivizma, prostakluka, neznanja, gluposti, pokondirenosti, praznoglavlja i ko zna čega još.

Fudbal je od jula 2012.  utamničen. Oteli su ga fah iskompleksirani idioti. Sada posle ostavke trenera je sasvim jasno da je naputu povratka u blato gde ga je bacila  fudbalska štetočina 21. veka Milan Milinović. Skockani tim je jesenas igrao dobro, i sigurno bi  sačuvao status  trećeligaša. Zamus ga je razvalilo jer mu se može, umišljeni smeško, slatkorečivi obećanko, golgeter dok je igrao iole ozbiljan fudbal, da bi sve to rejtinga stečenog preko noći bacio u blatu, u pokušaju da bude ono što defenitivno nije. Radi šta hoće kao i predhodnik, štetočina veka, a delima potvrđuje da najobičnije duplo golo bez mašnice zapakovano u ukrasni papir. Dela ga ruše, i pokazuju ko je i šta je. Zaboravlja samo jedno, moćiće  da radi šta hoće, samo ne dokle hoće. Jun je blizu, računi se ipak moraju položiti, ako i pre toga i formalno ne zbriše, jer je već imenovao Iliju Pavlovića za predsednika. Koliko je nebitan u Zapadnoj Srbiji, gde trči da se slika sa par poklonjenih lopti, dresova, gaća i trenerki, dokaz je i "oružana pljačka" prošle subote, kada su mutantu lopovi u crnom oteli pobedu i TRI BODA! 

Dakle, branitelji "neodbranjive" istine šta sad!

Niko od milionera, sa jednim ili bez ijednog valjevskog igrača, ne računaju se tatini sinovi, rezulatom nije opravdao suludo bačeni novac na besmilena pojačanja i još skuplja takmičenja.

Rezulatat nije opstati, već otkriti, razvijati i afirmisati valjevsku decu.

E, baš to rade gospoda u Ženskom odbojkaškom klubu Valjevo, i to samo samo sa 3,3 miliona dinara iz budžeta svog Grada !

OK VA N SAD

Odbojkašice Valjeva su  trenutno medju 16 klubova u državi Srbiji, i pored "milijarderki" sa Uba, Obrenovca, Lajkovca... OK Valjevo ima više devočica i  selekciji od svih valjevskih milionera zajedno. Juniorke OK Valjevo su neprikosnovene u regionu.

ok va juniorke 1 region

Sada jurišaju da dokažu da imaju potencijal i za viši nivo.

ok j 24 region

Neće biti lako jer konkurencija je žestoka, ali kad je najteže i može se najviše.

Devojčica  su okuopirane odbojkom, sve ih je više, iako nema uslova-terena, ali zato nema ni ucena.

Korak napred za kompletan sport biće školska liga od septembra do maja, a ne za jedan dan  se opravdaju MILIONI za školski sport. 

A, škole, školice, "akademije" i kako li već krštavaju potemkinova sela-fabrike "aviona i kamiona" su najpokvareniji način pljačke roditelja valjevske dece. Koliko je tvrdnja tačna, pokazuju ucene da je sve češći slučaj da deca ne mogu  da igraju protiv svojih vršnjaka  ako ne pohađaju preplaćene kampove, ili ne ide turnire, "planetarna i i vanplanetarna" smotre "najboljih".

Da je većina "škola i školica"  najpriljavija pljačka roditelja i perionica, para znaju i vrapci, kao što znaju "perači"  narodnih para, što preko  klubova novcem za razvoj dece, pljačakaju tu istu decu. Novac se isplaćuje na crno,  preko "Male Krsne", ili još pouzdanije  za kafanskim stolom. Najomraženija fora je plaćanje preplaćanih igrača na olovku, pa briši piši,  kako ti je volja, jer gumica  na papiru može sve. Momci iz drugih  sredina pristaju i na takve "igrice",  jer Valjevo nema svoje da ponudi.

Ženski odbojkaški OK Valjevo je reper, i jedan od mogućih način da sport izvuče iz blata i mraka beznađa.

Ko razume shvatiće, a što pre shvati biće mu lakše, i neće imati košmarne snove.  SVANUĆE, piše na svakom ćošku u Gradu Valjevu. Cepaju obožavaoci samopzavanog, ali uzalud.

I hoće, SVANUĆE, samo ako bude morala časti i poštenja, odnosno  budemo li mi to hteli, ljudski iz srca i duše, iskreno!  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas