Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOKS VALJEVSKI I LAJKOVAČKA ODBOJKA ZA SPAS OTETOG I ŠTETOČINSKI ODERANOG SPORTA Featured

1ZELJA U L ZC F

Da nema boksa i BK Metalac i odbojke u Lajkovcu, odnosno OK Železničar sport na prostorima Valjeva i pet opština Kolubarskog okruga bio bi sveden na izložbu pasa 1.maja, sada samo na pomoćnom terenu stadiona u Parku Pećina. Kupa, i titulu prvaka Srbije, a 4.maja u 20 sati na Studentu Valjevo će videti svoj Metalac na predposlednjem koraku do titule,i to protiv Vojvodine.

Želja večeras bije 4.bitku u Lajkovcu za ove godine duplu krunu, posle drugog uzastopno osvojenog .

Nakon brejka u Staroj Pazovi i pobede od 3:1 odbojkašica Železničara u trećoj utakmici finalne serije Super lige Srbije, večeras u 18 sati igraju 4. meč u lajkovačkoj sportskoj lepotici, još uvek samo u snovima Valjevki i Valjevaca da je tako nešto bude izgrađeno u njihovom  Gradu. Još uvek prepoznaju vrednosti i tekovine sporta, znači ima nade i za Valjevo.

Odbojkašice Železničara žele,  i danas mogu da ostvare drugu pobedu,  i tako dođu do izjednačenja u finalnoj seriji plej ofa nacionalnog šampionata.

Večeras će Lajkovac biti centar sveta, jer ovakav spektakularni uspeh budu li šampionke,  niko još nije postigao u valjevskom kraju.

Odbojkašice su  ponos Lajkovca, a zašto potvrda stiže i večeras. Imaće podršku svih Lajkovčana, ma u kom stranačkom dresu bili.

Umesto da bude nosilac života i napretka u sportu u Valjevu nesposobna  i šetetočinska vlast čini  sve da sport marginalizuju i unište, deleći narodni novac, parazitima i još gorim štetočinama od sebe.

Na sreću Valjevki i Valjevca , a na njihovu žalost,  u pitanju je nemoguća misija!

BK Metalac sa sramnih 1.900.000 dinara je sve bliži tituli. Više su dobili  za  šah,Bokula za VŠK, Loca i proizvođač toalet papira...

U subotu 4. maja Metalac stiže na korak da bude šampion države u boksu!

Sa Vojvodinom iz Novog Sada momci će boksovati na Studentu u subotu 20 sati, i naravno pobediti, vrlo je važno ubedljvo, po mogućstvu sa "nulom". Jer to je u maniru šampiona!

Valjevo nikada nije bilo prvak države ni i jednom ekipnom sportu, a 11. ili 12. maja konačno posle meča u Nišu sa NAISSUS-om postaje GRAD ŠAMPIONA!

bkm  maj 19

Valjevski paraziti, milioneri  u svetu sporta godinama troše nikad zarađeno, pravdajući milione "rezultatima" što vređaju ljudsku inteligenciju.

FK BK 2104  ove godine sa 16 miliona narodnih dinara gledaćemo 1.maja u Parku Pećina protiv Tutina. Davljenik u Trećoj ligi traži spas, a Tutin bodove za plasman u viši rang, Prvu ligu.

U najvažnijoj "sporednoj stvaru na svetu" fudbalu  posle  poniženja poslednjeg u aprilu  u Mihajlovcu, pre toga u Provu, i ko zna već kom selu ove naše prelepe Srbije, sutra sledi nova golgota u Parku Pećina.

Svedoci smo kako je  Šabac  prepoznao i podržao uspeh. U znak poštovanja Ključ Grada predat je FK Mačva, najuspešnijem i najvećem promoteru sporta u Gradu na Savi.

Oni malo "siromašniji" od valjevskog  FK "propast" sa 9 miliona uzetih Valjevkama i Valjevcima, Vaterpolo klub Valjevo Gorenje tone sve dublje.

U donjem domu Super vaterpolo lige Srbije pobedio ih čak i Beograd, do juče ekipa bez ijednog osvojenog boda!

KK METALAC  rukama osionog  i bahatog, jedinog plaćenog predsednika u istoriji valjevskog sporta KK Metalac, je i dalje ni na nebu ni na zemlji.

Primer predsednika što je kad se vraćao pre 20-ak godina i preuzimao klub, i odmah presavio tabak tužio SVOJ zbog dugovanja, pa  ekspresno naplatio potraživanja, kreću danas svi redom što su zaslugom baš tog istog predsednika ostali bez plata, jer nenamensko trošenja novca u KK Metalac je imalo za posledicu "skidanje sa sise"  grada Valjeva. Kad sa 15 miliona  i koliko još od sponzora, ali sa prispelim obavezama poverenika,  spadne na nulu, mada se šuška da će Grad ipak dati 6 miiona, jasno je da nema kraju ludilu bez granica.

Neko je poput Mihaila Počeka  došao da radi u Gradskoj upravi. Čovek ce  imati priliku  da spasava valjevski sport. Čovek je iz sveta sporta, bio je vrhunski igrač u SFRJ, a ne puki lovac na "statistiku" u ostacima Juge.Možda može da pomogne tamo gde valja pomagati i vraćati sportu đavolima datu  dušu.

Ipak nameće se ključno pitanje, ima li leka i rešenja  za nekoga ko krimimalnim i štetočinskim postupcima i delima krši Zakon, i pri tom vređa ljudsku inteligenciju, a to radi bahato i nadobudno na očigled celog Grada Valjeva.

Da se iz mrka može izaći  potvrđuju  Bokserski  klub Metalac i odbojkaški Železničar iz Lajkovca. Valja ih slediti!

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas