Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NASUKA SE BROD METALCA I NA SRED KOLUBARE, VREME ZA PRST NA ČELO... Featured

kkm sloga 01 Nije trebalo da prođe mnogo vremena, Metalčev brod  se posle torpredovanja i u Zemunu, i SRAMNIH -45,  večeras    nasukao  na sred Kolubare!

I pored neuspeha sa nesagledivin posledicama, Metalac je večeras dobio pojačanje u Kanađaninu Šamielu Stivensenu. 

Surova je realnost da je valjevska "laka konjica" za rivala imala   kraljevačke teškaše, brdo mesa, kremen kamen momke, nežne u kontaktu poput drobilice za kamen.

Poseban problem su bile kraljevačke SS haubice Simeunović i Stamenić uvek spremne da  nepogrešivo pogode „najvažnije“ šuteve,

Kriterijum trojke neznalica, i zgubidana od zla oca i još gore majke, spremnih da se inate sa publikom i klupom Metalca, bio je nepodnošljiv, i umnogome odredio ishod meča.

Bezobrazno su tolerisali  brutaliti faulove u talasima  i kafanske udarce fizički dominantnijih  gostiju, dok je svaki dodir valjevskih igrača  kažnjavan.

Tehnička klupi Metalca zbog opravdanog prigovora, posle nedosuđene  serije  faulova na Stivensenu,  trojka ubačena iz auta,  kiša nesankcionisonih udaraca po rukama i klizećih stratova bili su oružje povlašćenih gostiju.

Posle  2:0 u 9.sekundi i koša Šamiela Stivensena btrebalo  je  čekati puna 4 minuta za novo vođstvo Metalca 4:2.

Tvrda, utakmica do granice bola mogla je imati i svog junaka iz redova valjevskog tima, ali neko  je izgleda zaboravio Stivensena. 

Kad imaš  igru i  pobedu u šaci, vodiš 53:40 pa dozvoliš da ti protivnik u seriji saspe 4 trojke, umesto da se dozoveš  pameti i „pohapsiš“ tobdžije,  počneš  da sršljaš, i bez  povoda  menjaš  dobitnu  petorku, jasno je da se  kompas zagubio, i da je poraz na vidiku,

Zavarala je klupu Metalca  nova razlika 66:58,  ali  jurnjava   vetra u planini, i rat sa  onima, od zla oca i još gore majke, sreću nisu doneli.

Predugih pet minuta odmora za debitanta Kanađanina Stivensena  u drugom poluvremenu preskupo je plaćeno.

kkm sloga stiv1

U sveopštoj jurnjavi i moru grešaka,  propisno izudarani domaćin  je košem Bajića stigao  do 72:73,  na isteku 27 minuta. Do kraja utakmice samo  još jedan koš za Metalac. Zanimljivo je  strelac  bio kao i prvog  večeras Stivensen, na žalost nedovoljan za pobedu. Mijailović i Stefanović  su promašili  za tri poena,  dok  je  Barać pogodio,  a  Smajlović sa linije bacanja overio  pobedu „bildera“iz grada   na tri rele Ibru, Zapadnoj  Moravi i Ribnici.

Ono što ipak raduje u večerašnij utakmici  i pored gorkog poraza je momak iz Kanade.

Debitant Šamiel Šan Stivensen, gladijator, letač meke  ruke, hitrine pume, na prečac se nametnuo kao lider ekipe.

kkm sloga 2

Debi je obeležio dabl-dablom 15 poena i 11 skokova. Ako se zna odakle dolazi, “pravio je američki korak”  ekspresno je  u dva navrata zgubidanski kažnjen.

Prepoznala ga je valjevska publika tako da je već sada jasno da je kanadski Stivensen  pojačanje Metalca.

A pored Stivensena najviše vremena u igri proveo Milenko Veljković. Samo su 5 puta sankcionisana bezbrojna udaranja, koliko mu je pripisano i izgubljenih lopti, posle očiglednih  nedusuđenih faulova!

 Metalac je izgubio 7 meč u sezono prvi u Valjevu, a   ishodi narednih mečeva u Kragujevcu sa Radničkim, i u Valjevu  sa OKK Beogradom i Vojvodinom biće ključ nastavka sezone.  I zato prst na čelo i pamet u glavu!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas