Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DANAS U VALJEVU MEMORIJAL “OGNJEN PEJIĆ" Featured

OGNjEN PEJIC

U znak sećanja na tragično nastradalog  rukometaša Ognjena Pejića ORK Metalac danas organizuje prvi “Memorijalni omladinski turnir” posvečen mladom čoveku, izuzetnom sportisti, momku tragične sudbine.

 Ognjen Pejiću je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 28. decembra 2021. godine.

Pored domaćina učesnici turnira u Hali sportova 15.septembar su  dečaci, uzrasta 14 godina, iz šabačke Metaloplastika, ORK Loznica i Gučeva iz Banje Koviljače.

U polufinalu se sastaju  Metalac i Loznica (11 sati), a  potom sledi meč  Metaloplastika - Gučevo (12 sati). Utakmica za treče mesto je  u 13 sati a finale u 14 sati.

Ognjen Pejić “Ogi” je rođen 2000. godine je bio perjanica mladog talasa valjevskog rukometa,  najbolji rukometaš  u svojoj generaciji  ORK Metalac. Već sa 12 godina se "zaljubio" u reukomet.  Kada je napunio 15 godina već  je   igrao Inter-ligu a potom i Super “B” ligu. Ognjenove igre nisu promakle terenerima mlaših reprezentativnih  selekcija, i u više navrata bio na spisku kandidata za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Srbije. Ubojito desno krilo  Pejić je napredovao, i ubrzo postao  stub  ORK Metalac u  Prvoj ligi “Centar” , I u Prvoj ligi “Zapad”. Svojim golovima je doneo pregršt pobeda   Metalcu. Nije ostvario san da  karijeru nastavi u srpskoj eliti, a kasnije i u  Evropi.

Ognjen je bio sportista za primer, izuzetan znalac i borac, gospodskih manira, donetih iz svog doma.

Ognjen pejic rkm 2021

U znak poštovanja i sećanja na  “Ogija”, ORK Metalac je povukao dres sa brojem 10, i više niko neće nositi “desetku”  Ognjena Pejića..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas