Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

USNS:ĐOKOVIĆ I TIJANA BOŠKOVIĆ BEZ PREMCA U 2018. GODINI Featured

 

Usns-logo

U ime Udruženja sportskih novinara Srbije (USNS), dopunjeni Upavni odbor   isključivo voljom predsednika Petra Dende izabranog u Valjevu maja minule godine, posle sporne smene gen-sekretara Bobana Igrutinovića, zbog čega če imati obavezu da na Upravnom sudu dokaže svoj legitimitet, izabran je žiri i  večeras su   proglašena najbolja  ostvarenja sportista i novinara u prethodnoj godini u srpskom svetu sporta.

 Laureati sportisti su  najbolji na planeti Novak Đoković  i odbojkašica Tijana Bošković. 

U konkurenciji su najbolji sportski novinar prepoznaje se rukopis  "otimača zlatnog kovčega". Žiri je radio po prinicipu "ja tebi vojvodo ti meni serdare" i većina priznanja je završila u redakciji Sportskog žurnala..

Iako nisu članovi Udruženja sportskih novinara Srbije   Nikola Stamenić, i predstavnik novog talasa promoter  FK Crvena zvezda  Mladi Crnišavac( na maesteralan način prati FK Crvena zvezda u prestižnom sportskom. listu... stoji u obrazloženju žirija, bolje rečeno biltenu navedenog kluba prim aut.),  čiji se sastav ne pominje, za najboljeg sportskog novinara u 2018.

Nagrađeni su i  novinari Sport kluba - Darko Plavšić i Srđan Radojević, i tandem Žurnala. veteran Pavle Erceg, i glodur od 2010, Predrag Sarić, zanimljivo je  najvećih oponenata USNS, i nikada njegovih članova.

Priznanje, nagrada za životno delo  nije mimoišla  Jovana -Cigu- Sekulića, dugogodišnjeg predsednika USNS, i od kraja 2018. kooptiranog u UO, ali kao i svi do sada navedeni laureati, novinari iz Beograda,  škrtog da svoje ćlanstvo u matičnom Udruženju ( USNS) overi  plaćenom članarinom.

Ispade da u Srbiji u 2018. SKORO svi najbolji sportski  novinari samo žive i rade u Beogradu i rade u jedinom sportskom listu i u jednom od dva kablovska sportska kanala.

Ipak dva  priznanja su otišla u Suboticu i Kruševac.

Dobitnica nagrade  "Branka Prelević"  je  Mirjana Novković, hroničarka  sportskih zbivanja u Subotici, a  u  kategoriji najbolji dopisnik, laureat je ponovo Sanja Milutinović, novinarka Žurnala  iz Kruševca.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas