Menu

zaglavlje

DUH NEUGASIVE SVETLOSTI BESMRTNE SPORTSKE HEROINE  CECE RADOJEVIĆ ŽIVI

DUH NEUGASIVE SVETLOSTI BESMRTNE SP…

U čast valjevske heroin...

ČETIRI DECENIJE OD ZIMSKIH OLIMPIJSKIH IGARA U SARAJEVU

ČETIRI DECENIJE OD ZIMSKIH OLIMPIJS…

  Na današnji dan s...

GENOCID U GAZI "NEVIDLJIV" ZA SVET, A POSLANICI  EVROPSKOG PARLAMENT DONELI REZOLUCIJU O IZBORIMA U SRBIJI

GENOCID U GAZI "NEVIDLJIV…

fotoAFP U proteklih 126...

KAD GAVRANOVI GRAKĆU

KAD GAVRANOVI GRAKĆU

Za ukupno 60 sportskih ...

BASKI SINOĆ KLICALI: ŽIVELA SLOBODNA PALESTINA!

BASKI SINOĆ KLICALI: ŽIVELA SLOBODN…

Baskonija je sinoć srušil...

FARMERI "ZAORALI" EVROPU, A SELJACI U SRBIJI ĆUTE?

FARMERI "ZAORALI" EVROPU,…

Opravdani gnev se pretv...

"PRINCIPI" RAZVALILI LGBT LOBISTE!

"PRINCIPI" RAZVALILI LGBT…

⁣Ćuvari istorije "Princip...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BUDITE AKTER "ISKRINE"AKCIJE SLATKIŠ ZA DRUGARA", DEČIJI OSMEH NEMA CENU! Featured

slatkis za d 2022 foto

Udruženje građana „Kreativna radionica- Iskra“ iz Valjeva četvrtu godinu za redom organizuje humanitarnu akciju „Slatkiš za drugara“, i POZIVA SVE LJUDE DOBRE VOLJE DA PODARE MALIM POKLONOM OSMEH NAJUGROŽENIJIM MALIŠANIMA GRADA VALJEVA!

"Iskra" na svoj način pomaže  egzistencijalno ugroženu decu sa margine. Takođe pomaže pruža podršku i pomoć  deci sa smetnjama u razvoju, sa zdravstvenim problemima, deci koja nisu korisnici pomoći drugih humanitarnih organizacija.

AKCIJA je zaživela 2019.godine u saradnji sa Radio-televizijom Vojvodine i novinarkom Nevenom Vrtulek. U  Vojvodini traje već skoro dve decenije.

„Slatkiš za mog drugara“ se  realizuje  na teritoriji Grada Valjeva.

Humanitarna akcija “Slatkiš za drugara”,  afirmiše humanost i solidarnost među ljudima, podseća  da među nama žive deca čija je svakodnevica opterećena nemaštinom, bolestima i sistemskim zanemarivanjem kao i da nas podstakne da se, u najtežim vremenima korona krize, približimo jedni drugima, pokažemo ljudskost, empatiju, i ljubav prema najmlađima kojima su toplina, pažnja i ljubav svih nas najpotrebniji.

Uoči  Novogodišnjih i Božićnih praznika 2021. godine “Iskra” je prikupila i podelila 170 jumbo novogodišnjih paketa deci iz valjevskog kraja, a  deo prikupljenih slatkiša, je stigao i na odeljenju Psihijatrije u Valjevu.

Neposredni cilj akcije “Slatkiš za drugara” je da se do 27. decembra prikupi što više  konditorskih proizvoda (raznih slatkiša, čokolada, slanih keksova, štapića, sokova, igračaka, lutki...), kako bi se pred Novu godinu darovi, spakovani u novogodišnje paketiće, stigli do ruku ugrožene dece iz Valjeva i valjevskog kraja.

“Iskra" se obraća svim ljudima dobre volje, da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i svojim dobročinstvom izmame osmeh na lica naših malih sugrađana, kako bi i oni bili srećni  tokom Novogodišnje noći i Božićnih praznika.

“Hajde da ove godine prikupimo još više slatkiša nego prethodnih godina i na taj način obradujemo još više dece iz našeg kraja”  poručuje darodavcima predsednica UG „Kreativna radionica- Iskra“ Milene Radovanović-Milić.

Javni poziv upućujemo svima koji žive i rade u Valjevu  da se uključe  u akciju "Slatkiš za drugara" a to  su: sva gradska Javna preduzeća, i od najvećih redom, HK Krušik, Gorenje, Ingrap Omni, Enel, Termo sistem tehnika,  Austroterm, Maksi, Roda, Lidl, Rauch Serbia Koceljeva, Vali, Europrom, Patak,  KEJ, Blist... Naravno poziv ide na adresu svim pekarima,   poslastičarima i ugostiteljima.

Bilo bi divno kada bi akteri akcije "Slatkiš za drugara" bili i  sportski klubovi, da svaki član, igrač, prijatelj kluba, navijač... makar kesicom bomobona, kutijom keksa, igračkom, lutkicom.., "plati" ulaznicu na utakmicu, i tako dobije dvostruko zadovoljstvo. Uživaće u čarima utakmice, a svojim poklonom postaće nesvakidišnji akter misije  humanosti i pažnje prema svojim našim malim ugroženim sugrađanima.

Akciju  "Slatkiš za drugara" do sada su podržali:   SindAkat samostalnih metalaca Gorenje Sloga, Bosis, Urban Tehniks, OŠ Andra Savčić,  Nada Purić Sestre Ilić, škola stranih jezika BUSY BEE, "Klub Abraš",  kafe "Bela kuću",  Klub istraživača " Avanutura", Monet kafe, pivnice Golos, Čardak, Kafe bar 32, Madera, Optika Lazarević,  AESTHETIC, SALON  NGE  KRIS STYJE, KOKTEL Kafe, Dimitra salon, NAILS, cvećaru Lilia, butik Tempo, Tattoo studiio Cartel 103, frizerski salon Imperia VA u Lajkovcu.

Ljubav nema cenu ni granice!

Informacije na tel: +38160-13-03-163, email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas