Menu

zaglavlje

LUKA MIHAJLOVIĆ  SENIORSKI ŠAMPION DRŽAVE U BOKSU!

LUKA MIHAJLOVIĆ SENIORSKI ŠAMPION …

  Valjevo je 10.maj...

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI SLOBODU VALJEVU PRE OSAM DECENIJA

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI…

Umišljeni da se istorij...

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RADOVANA-MIĆE TRNAVCA (1950-2024)

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RA…

foto đorđe đoković Slik...

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO SREĆU DELI"!

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO …

Foto TILA U odsustvu bi...

BIOLOŠKI FAKULTET: JEDINA  MERA JE ODUSTAJANJE OD PRERADE JADARITA U JADRU

BIOLOŠKI FAKULTET: JEDINA MERA JE …

Foto(BETAPHOTO/SAŠA ĐOR...

MADRID NOVA DESTINACIJA MATIJE NASTASIĆA

MADRID NOVA DESTINACIJA MATIJE NAST…

Matija Nastasić je novi...

VALJEVO ISPRATILO BESMRTNOG ĆAMIJA U SVETLOST NEBESKU

VALJEVO ISPRATILO BESMRTNOG ĆAMIJA …

U vremenu neljudstva i ...

LAZARE, NIJE DOBRO BITI "SATURN"  AKO SI  ČOVEK  POGURAJ  ŽIVOT "MALO" I U VALJEVSKOM SVETU SPORTA!

LAZARE, NIJE DOBRO BITI "SATUR…

Dođe vreme da gradonače...

PROF.DANICA POPOVIĆ:"G-dine JAKOBE ŠTAUSHOLM, PRESELITE KOMPANIJE RIO TINTA IZ LONDONA I MELBURNA U GORNJE NEDELJICE"

PROF.DANICA POPOVIĆ:"G-dine JA…

fotodiplomacyandcommerc...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO SREĆU DELI"! Featured

cska yc aleksa 1

Foto TILA U odsustvu bilo čega što nosi vatru i energiju sporta na valjevskim prostorima,  "miš beli sreću deli",  a ne tamo neki na zidu srama. Da su ovo ili ono, svakako zalutali, neznalice, ovakvi ili onakvi, zgubidani i eksperti za ništa, jasno je ko dan. I zato nam nema izbora okrećemo se istinskim sportskim vrednostima u sporstkoj posebno fudbalskoj, a sve više i košarkaški, razvaljenoj Srbiji.

To je danas jedini mogući  način borbe za povratak normalan sistem vrednosti.

Ponos ovog naroda u Srbiji, ma koje vere bio su pored vaterpolista, zlatni košarkaši iz Pariza!

Da, zlatni da se razumemo!

Zlo što hara u setu i samim tim i u svetskom sportu, otelo je "plavima" ono što je moralo da im pripadne, zlatnu olimpijsku medalju.

Najveća pljačka na Olimpijskim igrama u Parizu je ispraćena nedostojno od "delegiranih" iz Srbije, da ćute i da prećutkuju istinu, odnosno, da  nas "mažu" lažu.

Danas bez borbe bi da predaju Kosovo i Metohiju, zdravlje, čist vazduh, bistru vodu, plodnu zemlju. "Beli miševi" što nesreću udeljuju, umesto makar trunčicu sreće"jajare na sve strane.

A ovi tzv sportski novinaru nisu smeli da uključe  zdrav razum, ako ga još imaju. Živom  rečju,  pisanijama da ne da kažem baljezganjem maltretirali su danima sportsku javnost, gore od najnovijeg izuma za ispiranje ispranih mozgova, paličnikara, pekmezara , obarača ruku....

O svemu nebitnom su trabunjali danima samo ne o sportskoj pohari godine u Parizu.

Nek im služi na čast, ali na njihovu nesreću pismeni narod, naravno sportski pre svega prepoznao je zločin, i zna šta mu je činiti.

Pored Jokića, Bogdana, čačanski Aleksa, momčina imena našeg valjevskog kneza Nenadovića, poput Ilije BIrčanina, Živojina Mišića, Stjepana Filipovića, Žikice Španca...  samo bez puške u ruci, ostao je uskraćen je da spreči krađu i baš on da presudi sili "vanzemaljskoj".

Naravno da je pogrešio više od sudija, "majstora" žreba i sličnih "eksperata" baš on, "nepogrešivi" Svetislav-Kari-Pešić, jer zaboravio je Aleksu, kao nekada Jokića.

cska yz aleksa i duki 1

Da li je Kari sada samo bivši selektor, a naslednik bi mogao biti Saša Đorđević, oduvek "sjajan" trener, što bi posle odustajanja od Dubaija preko Kešelja i sličnih "veličina" da stigne na novo radno mesto u  KSS.

Moskva je uskraćena  tri sezone ne bude poprište evroligaških  bitaka,  iako je CSKA suvlasnik najelitnijeg klupskog takmičenja.

Rusija čisti naciste i sluge lošeg dela sveta, boreći se samostalno protiv svetskog zla, u Ukrajini. Zbog očuvanja svog naroda, vere i pravoslavlja,  kažnjeni si ruski sportisti. Ruski klubovi  ne igraju  košarku van Rusije, a reprezentaciji belosvetski gadovi uskraćuju pravo nastupa.

Isti aršini ne važi za Izrael posle okupacije pojasa Gaze kao odgovora na  napad boraca Hamasa. Nema normalnog objašnjenja za okupaciju i razaranje gradova u Gazi. Najmanje 41.000  Palestinaca je mrtvo, i duplo više ranjeno. Izrael kao "dokazani" prijatelj Srbije je priznao KiM. Srpska vlast bi da spasava glavu jednog Jevrejina srpskog porekla, a genocid u Gazi se se završava molbom da rat prestane. A, pored košarke Izraelci će igrati i fudbal u Beogradu. Da nadomeste propast Partizana što traje. 

A tamo nekom  šampinjonu kada VADA odluči pokazaće dokaze da je iako "prljav"  pobeđivao, uzimao novac, spašće osmeh sa lica. Lik  što se smeje u lice istinskim šampionima.

Italijan nemačkog porekla, je za sada pobednik, kao i mnogi drugi umišljeni da su nepobedivi. Posle dva "keca" na doping tesitiranju u normalnom svetu bi bio brisan iz sveta sporta,ali...

 Dok čekamo novu i nizu beseda besednika bez premca, samo da kažem srpski narod u okupiranoj Kosovsokoj Mitrovici pati i strahuje od novih noćnih i dnevnih mora, jer tamo ti i zbog zviždanja u pištaljku, ili u prste, a i bez prstiju, samo ako znaš ds zviždiš, i ako si Srbin, prete  batine, pritvor, nanogica, aps, progon!

Raša je u svom valjevskom RB-u dobio nove goste. Prijatno da bude momcima, trenutno na privremenom radu u Hali sportova 15, septembar, i nek im sam Bog da sreće i zdravlje. Jedini krivac što se u valjevskoj košarci ne pita Vladimir Đokić je naravno, a ko drugi do  "miš beli što sreću deli".

Varate se ako mislite da je to Vladan Janković- Bukača. To je glavom i bradom pomoćni trener, osvajača košarkaške Evrope, uvek prezauzet obavezama  sa društvom "eksperata" nizašta.

I dok bude tako naša, a siguran sam i vaša priča biće tamo gde se  vrhunska košarka, stvarno igra.

Dakle ove nedelje pršti pod obručima u Moskvi, Madridu i Beogradu.

cska zc1

FOTO TILA Od specijalnog izveštača iz ruske prestonice, TILA saznajemo da su  beogradski večeras crveni bez 4 musketara Tea, Nedovića, i dvojice stranaca "pobeleli".

Poraženi na startu VTB Super Kupa od CSKA u Moskvi, 94:92. Naravno u solidnom meču, najuzbudljivijem u završnici, Zvezda je jednom čak i povela, ali je na kraju očekivano poražena.

cska yc alek 1

 FOTO TILA U kofu sa vodom "padalicu" je u poslednjem  napadu "ubacio" Aleksa Avramović, i krasnoarmecijama je obezbedio finale.

CSKA je  dan ranije "počistio"  Lokomotivu Kubanj.

Rusi, crnci i Srbin Aleksa su večeras ukočene goste u napadu rešetali do 23:11 na kraju prve četvrtine, a posle i pre toga je bilo i +15.Sredinom treće deonice CSKA je bio na lus 15( 63:50) da bi pred poslednjih 10 minuta imao plus 10(72:62). Zvezda "pali mašinu" i serijom 16:5 se vraća u meč, jer vodi 78:77 pet minuta pre kraja. U 37.mintu CSKA vodii 84:79, a u poslednjem minutu u penal završnici Zvezda je zasutavljena. Presudi je, a ko biu drugi Aleksa Avramović, siguran sa linije slobodnih bacanja, za trijumf CSKA.

Melo Trimbl je predvodio CSKA sa 21 poenom. Aleksa Avramović, je ubacio 16, a Kasper Ver 14. Kod gostiju  briljirali Uroš Plavšić i Ajzea Kenan. Postigli su po 21 poen, a  dvocifren je bio i Ognjen Dobrić sa 12,  dok je kapiten Luka Mitrović  ubacio 9 koševa.

cska zc palvsic

foto TILA Oba tima igrala su bez prepoznatljivog evroligaškog žara. Moskovljani iako  tri sezone bez Evrolige, i bez američkih zvezda pokazali su kvalitet dostojan borbe za najviši plasman i EL, dok je Zvezda najavila da može više od svega do sada viđenog, od ulaska na mala vrata u Evroligu, i na volšeban način opstajanja. U dosadašnjem toku priprema nekompletna Zvezda je pobedila Jahorinu, Igokeu i Hapoel, a poražena je večeras u Moskvi, a pre tri dana u Atini od takođe  nekompletnog Olimpijakosa.

Sutra, u petak od 16.00,  Zvezda igra sa Lokomotivom Kuban, za drugo mesto u grupi. Pobeda donosi borbu za 3. a poraz za 5. mesto na turniru i i duel sa istanbulskim crno belima, Bešiktašom.

Za vikend nas čeka i košarkaški vatromet.

Partizan će dočekati umesto  na Kališu, kao o stara dobra vremena na Sajmu( Hala 3)  renomirane goste na NIS Open Air turniru. Vreme je razlog odustajanja od   Kališa, i selidbe uslova u Halu 3 Sajma.

Partizan Mozzart Bet, Pariz i AEK odmeriće  snage pod svodovima hale u kojoj su crno-beli prvi put igrali 21. januara 1967. godine u Kupu pobednika kupova protiv turske ekipe ITU (80:58 u korist crno-belih),a baš ta utakmica je bila  bila evropska „premijera“ KK Partizan u Beogradu. Crno-beli su se na Sajmu zadržali sve do prelaska u legendarnu Paltu sportova na Novom Berogradu  decembra 1968. godine. Sajamska dvorana je u skladu sa FIBA standardima i  tribinama kapaciteta od 5.000 mesta.

  U petak 13. septembra Partizan Mozzart Bet  igra sa grčkim  AEKom u 19.00 sati. U subotu se sastaju Pariz i AEK (19.00), dok će u nedelju Partizan Mozzart Bet ukrstiti koplja sa Parizom u  21 sat. U nastavku zagrevanja sledi učešče  pdo vidrem nebom u postojbini Ilimpisjkih igara. Igraće crni beli pod vedrim nebom pred samo 40.000 vatrenih Grka!

Taman da se "zagreju" za Arenu gde sledi novi niz od 17, a možda i 20 spektakularnih evroligaških utakmica!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas