Menu

zaglavlje

LUKA MIHAJLOVIĆ  SENIORSKI ŠAMPION DRŽAVE U BOKSU!

LUKA MIHAJLOVIĆ SENIORSKI ŠAMPION …

  Valjevo je 10.maj...

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI SLOBODU VALJEVU PRE OSAM DECENIJA

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI…

Umišljeni da se istorij...

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RADOVANA-MIĆE TRNAVCA (1950-2024)

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RA…

foto đorđe đoković Slik...

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO SREĆU DELI"!

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO …

Foto TILA U odsustvu bi...

BIOLOŠKI FAKULTET: JEDINA  MERA JE ODUSTAJANJE OD PRERADE JADARITA U JADRU

BIOLOŠKI FAKULTET: JEDINA MERA JE …

Foto(BETAPHOTO/SAŠA ĐOR...

MADRID NOVA DESTINACIJA MATIJE NASTASIĆA

MADRID NOVA DESTINACIJA MATIJE NAST…

Matija Nastasić je novi...

VALJEVO ISPRATILO BESMRTNOG ĆAMIJA U SVETLOST NEBESKU

VALJEVO ISPRATILO BESMRTNOG ĆAMIJA …

U vremenu neljudstva i ...

LAZARE, NIJE DOBRO BITI "SATURN"  AKO SI  ČOVEK  POGURAJ  ŽIVOT "MALO" I U VALJEVSKOM SVETU SPORTA!

LAZARE, NIJE DOBRO BITI "SATUR…

Dođe vreme da gradonače...

PROF.DANICA POPOVIĆ:"G-dine JAKOBE ŠTAUSHOLM, PRESELITE KOMPANIJE RIO TINTA IZ LONDONA I MELBURNA U GORNJE NEDELJICE"

PROF.DANICA POPOVIĆ:"G-dine JA…

fotodiplomacyandcommerc...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DAN UOČI 15. SEPTEMBRA SAMO JE OVO FALILO U CIRKUSU NA LAGATORU! Featured

pederaj 01

Po ugledu  na ono,  što svaki bogovetni dan kaže da neće, pa to što neće bude odmah, tako i ja. Obećao sam sebi i vama da neću napisatu ni slovo o metastaziranom valjevskom sportu, ali mi đavo ne da mira.

Fudbal poput košarke, naravno valjevski zavisi od "belog miša što sreću deli" deceniju i duže je  marginalizivan, devastiran, sveden na jajarenje, poniznost i slugeranjstvo nebitinih, "eksperata" za ništa,  izuzecima, dan uoči obrisanog 15.septembra, Dana Grada, ali samo  u pokušaju, je doživeo novo poniženje.

Pukla je  loznička bruka. Naravno ne naše dece, već zna se koga i zašto.

Valjevski fudbal  je Lagatoru izložen novom polivanju fekalijama i uvredama bez granica.

 "Čika" sa klupe zelenih, jeo je nekad i valjevski hleb, je  u jednom trenutku u  toku utakmice sprečio momka iz Valjeva da uzme loptu i nastavi igru. Ništa neobično da ga uz put nije munuo laktom u rebra. Nemio  događaj se desio  pred očima jednog iz soja beskrupuloznih, poput čuvara iz iz Zabele, što je koji sat kasnije nastavio da ponižava zdrav razum i sportsko viteštvo, donoseći novu pobedu uskoro i milajarderki " ljubimici i ponosu Srbije".

Ovakav kakav je bez snage da se suprotstavi nepravdi i otimačini, valjevski mutant, eneregetski  i psiho-fizički nedorastao trenutku, je sam sebi presudio. Šaku  soli na ljutu ranu, peosuo je golman mutanta. Već viđeno koliko puta, desilo se (ne)očekivano, prvi put u ovoj  sezoni!

Kad osoba od "poverenja"  ne prepoznaje oni što joj je osnovni zadatak i zašto je plaćena, tada po ko zna koji put isti neuki akter, olakša posao domaćinu. Bez szananja i dalje  kako  postiću gol, eto belaja. 

Od osnovne obuke dece, pojedincima su važnije sulude kombinacije, u svim uzrasnim kategorijama. Predstavnik Grada Valjeva u kadetskoj ligi FSRZ je bez boda u konkurenciji 16 ekipa. Omladinci opet selekcija Grada su dobacili do "petice" iz 5 utakmica.

U redove mutanta je "delegiran"  erbeovski "ekspert" za mali fudbal. Umišljenom da zna i da može sve, stižu čak i familijarna upozorenja da nešto ne štima.

bfc u lozani

Ali  bitan je lični stav, interes, i napredak u truloj hijerarhiji fudbalske Srbije.

A,  i tamo komanduje"nevidljivi". Što pomisli i još ne kaže, ponizna paščad se utrkuje da izvrši. Menadžeraj bez granica, naravno takođe mami. Nameće se neizostavno pitanje. Da li nas uskoro u Parku Pećina ćeka i ova vrsta ludila.

pederaj 10

Fudbal je odavno izgubio svaki smisao najvažnije sporedne stvari na svetu, jer  ovo, može sve. Za svoju ljubav nema šta ne čini. Ljubav na prvom mestu, ali ima dovoljno za tazbinu, kumove, vazale i besprizorne poslušnike.

A ti narode moj, gledaj tv, šetaj, urlaj, kopaj...   Iskopali su naši preci čast i slobodu od Kosovske bitke 1389, preko Prvog i Drugog  srpskog ustanka, 1804, Drugog Ustanka 1814-1815, Balkanskih ratova 1912-1913, Prvog svetskog rata 1914, do Drugog Svetskog rata 1941, godine. Svuda si bio i pobedio.

 Slobodu je   Valjevo je dočekalo pre 80 godina 1944. godine na današnji dan. Oslobodici su bili krasnoarmejci i partizana. Nacisti su bežali ka Beogradu,  a izdajnička gamad je dobila svoje. 

Danas i pored svih poniženja palačinkara, pekmezara, obarača ruku... u pokušaju,  iskopaće srpski narod SLOBODU jer je nebeski-verujući narod.

Zna narod da je danas SLOBODU ISKOPATI, mnogo teže nego nekad. Laža i paralaža igraju istu igru, boreći se navodno za prava, slobodu i jednakost.

Rasplet bez "dokazanih" je blizu, a što do njega pre dođe, eto slobode, ljudskosti, poštovanja, manje bolesti više zdravlja osmeha, i pobeda. Svuda, pa i na  sportskim terenima,  biće ih  valjda i na  fudbalskim.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas