Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

EVROLIGA ZA OSMEH I MALO RADOSTI U DEVSTITRANOJ SPORTSKOJ SRBIJI Featured

Samo na  sportskom polju prijaju "ratovi", jer  svI drugi su na štetu ljudi, KAO  potvrda sve prisutnijeg nacifaci globalističkog ludila na planeti.

Nezaobulaznom fudbalu primat sve više uzima košarka, bar na prostorima Srbije. Najvažnija sporedna stvar na svetu je u Srbiji sve omraženiji, i ruglo i splačina sveta sporta.

Na seću krenulo je novo izdanje, 29. po redu Evrolige. Srpski klubovi  Partizan i Zvezda najavljuju sezonu nad sezonama, a tu smo jer Rusima je  uskraćeno  pravo Rusima da igraju.

Već treću sezonu velikan jedan dd vlasnika Evrolige i višestruki šampion CSKA, kao i ostali ruski timovi ne igraju Evroligu. Razlog je vojna intervencija Rusije u Ukrajini. Ali zasijala je nada  za Ruse, jer Evroliga  najavljuje proširenje na 20 klubova, što zasigurno značilo povratak CSKA i koga još, videćemo. 

Na drugoj strani "ponos Izraela" Makabi je i dalje privilegovan da igra, doduše kao domaćin u Beogradu.

Srbija kao i lane nastavlja da čašćava Izrael, za priznanje lažne države Kosovo?!

Ponovo valja istači,  fudbal je u ovoj zemlji u živom blatu i mulju, "miljenica" je dobacila do 100 miliona, dok je konkurent okovan dugovima, daleko od nekadašnjeg sjaja. "Biser"  je svakako i trenerski patuljak, tralal. Juče je "ošuren" na" Ubu tako da je već na debiju, trećem po redu u Vojvodini, remijem  potvrdio da je promašaj oktobra, i da zimu neće dočekati u Srpskoj Atini.Ali za njega nema zime, čeka ga sigurno Niš, ako ne i možda i neki veći klub, jer nije mala stvar biti oskarov miljenik.

U košarku je kao i u fudal stigao "mesija". KSS ima novog predsednika. "Spasitelj" je "vredan"  poput predsednika u FSS, i sigurno će "ustrojiti" srpsku košarku. Za sada jedini uspeh u moru najava je opstanak selektora Karija. Sa Pešićem, ili bez njega, loše nam se piše ako ne bude igrao Nikola Jokić. A umesto da se počeše po čelu i zapita kako to olimpijac Plavšić nema mesta  u lideru Evrlige,  Pešić kuka kako Obradović razigrava Bongu i Niklitinu, a ne vidi kako raste Aleksej Pokuševski.  

Dva naša kluba iz Srbije igraju novu sezonu Evrolige. Crvena zvezda mahom sa domaćim snagama, odavno su prošli svoj zenit, juri fajnal for. Liderska pozicija, i pored bolnog poraza od barsinih partizanovaca Jana i Kevina, je i dalje aktuelna, Američki ekspet je već "apsolvirao krađu" u Areni pre dve večeri, ali Evroliga je potvrdila da su sudije grešile u poslednjem minutu, i to  čak 7 puta, ipak jednom manje na štetu domaćina, ne navodeći falš odluke iz ostalog dela utakmice. Slaba uteha, jer posle posle dva trijumfa, jednog u Parizu, a drugog Istanbulu, plus Baski Areni,  Real je novi izazov. Faktora X je previše.Ali ako je pao Fener zašto ne bi i "kraljevi" usred WiZink Arene. Ali treba pregrmeti  iskušenje što sledi "Moraču". Pobeda vraća crveno bele u život u ABA ligi, dok poraz potvrđuje poruku eks predsednika da je regionalna liga apsurd, iako je pre deceniju govorio i radio nešto sasvim drugo.

A, Partizan i Željko Obradović su ispustili baš taj isti Real u Madridu, a pre njega i Baskoniu u Vitoriji. "Ispeglali" su dve "nule", za 48 sati, u Areni i Pioniru. Slatka osveta Bajernu za "unakaženu" prošlu sezonu bila je uvod u rušenje "ponosa Izraela". Posle 2 meča u Evroligi Zadar je opsano zapretio u "Vinjiku", ali je   Partizan sa filosofijom gladijatora pokazao da postaje najmoćniji skup "Spartanaca" Evrolige.

Za razliku od Zvezde raspored ide na ruku Partizanu. Do kraja godine čeka ih 13 utakmica u Areni. U Zadar su viđeni  Vašington i najveća enigma Ajzea Majk. Za bilo kakav utisak je rano. Pored već viđenih, Karlika Džonsa Brauna, Ludnberga, Bonge, Tajrika Džonsa, Dejvisa, i novog srpskog lica Alekseja Pokuševskog, pored Vanje i Balše Partizan  već igra na višem nivou nego lane. Sad se insistira i na upozorenju Evrolige Partizanu, zbog  pogrdnog skandiranja u Areni predsedniku. Za uvrede čoveku Kevinu nema još upozorenja. Ali "kumovi" će odraditi svoje, kako videćemo već u sredu protiv Virtusa.  

Dok ćekamo vaskrsnuće" i prvu pobedu preksinoć u Velikom Parku demoliranog, sada je već jasno najsumnjivijeg sastava Metalca u novom milenijumu, pred košarkaškim narodom u Beogradskoj Areni su novi spektakularni mečevi, i naravno, oktobarske noći crno bele svetlosti.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas