Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PROVUKOŠE SE POŽAREVLJANI KRAJ LJUBOSTINJE Featured

1okvamr2

Protiv lidera Prve elige Mladog radnika bez imalo preterivanaja, po kvalitetu među 4 najbolja sastava u Srbiji OK Valjevo 014 Gorenje je bilo nadomak senzacionalne pobede. Iskustvo, suvi kvalitet i sreća su na kraju presudili pa su Požarevljani slavili 3:2(25:23 ;21:25, 25:20, 13:25, 15;12).

Valjevski tim je izgubio drugi bod ali je osvajanjem jednog napravio senzaciju ravnu trijumfu!

Momci su odigrali najbolji meč od kada se igra muška odbojka u Valjevu.

Mladi radnik je samo pre dva dana pobedio Crvenu zvezdu u Kupu Srbije, a večeras nametnuo svoj tempo igre u prvom setu. Valjevci su tražili lek u napadačkom servisu, ali su i grešili i na kraju ostali bez seta. U drugom setu je bio egal do 16:16, ali je hrabrost u napadu i gromoviti smečevi su donela ključne poene za izjednačenje.

U trećem je došla do izražaja duža klupa Mladog radnika. Trener Bonić je sa12 igrača visokog kvaliteta u rotaciji zaustavio zahuktale Valjevce, da bi u 4. setu, najboljem u sezoni "Gorenjci" spustili rampu, gostima pristiglih na samo za njih, preskromnih 13 poena !

U 4. setu nadograni Požarevljani su se trgli u taj breku i poveli 3:0. U ludoj završnici sigurnom odbranom domaćin smanjuje na 7:8, i 11:12. Fantastična igra oba tima, neviđena podrška sa tribina su ukrasili derbi na kraju ipak srećno završen po lidera Prve lige.

1ZASTAVACG

Valjevci su večeras pokazali da imaju kvalitet za korak više, a to je elita srpske odbojke. Nastave li ovako uspeće, nema dileme!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas