Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MIŠO, SREĆAN TI ROĐENDAN ! Featured

1teo2 Pre tri decenije 19. marta 1987.godine u Valjevu je mama Zorana Teodosić na svoju i radost supruga Miće, posle sina  Jovana, rodila drugog deliju, danas najpoznatijig Valjevca  21. veka, sina Miloša. Ponosni su Teodosići Valjevke i Valjevci, Srbija na košarkaškog čarobnjaka, genijalnog vođu, najvećeg sportistu pored Novaka Đokovića današnjice, ljudinu pre svega, srpskog Obilića u svetu sporta, na svog  Miloša Teodosića.

Za porodicu i Valjevce Valjevce Miša, za košarkaški svet Teo punu decenijuipo traje u svetu košarke, i to kako, za ponos i poštovanje   svih koji ga poznaju, vole ga, i naravno, dive mu se.

As nad asovima, uvek ima neku novu genijalni foru za rivale, pa posle srebra na Olimpijskoim igrama u Riju, i konačno osvojene Evrolige sa CSKA-om u Berlinu prošle godine, sigurno ima plan  da narednog maja i septembra, najpre   sa krasonarmejcima  ponovi uspeh iz 2016, a zatim sa kapitenski sa reprezentacijom Srbije,  posle srebra konačno donese i evropsko zlato.

Nekada Radio Valjevo, a sada portal Moj svet sporta prepoznaje  i poštuje  iznad svih najboljeg, a ima i na koga da se ugleda.

U svom domenu poput Miše razbijamo  sve klišee, barijere i tabue, i borimo da se i zahvaljujući Teu da budemo primer odanosti, profesionalnosti i poštovanja ljudskosti i istinskih  vrednosti, i uvek u misiji  borbe za afirmaciju istine i pravde.

Ne pišemo čaroliju, ali uživamo sa Mišom u njegovoj košarkaškoj magiji, i trudimo se sve što on radi,  svojim čitaocima što više približimo.

I danas poručujemo košarkaškom bogu, da nastavi da nas oduševljava svojim čarolijom sa košarkaškomj loptom.

Želimo mu da pobeđuje i bude primer mlađima, i da nastavi da potvrđuje da je sve dostižno samo radom odiicanjem i verom u sebe i sopstvene vrednosti.

U ime svih vas koji nas pratite i redakcije portala Moj svet sporta čestitamo rođendan našem Valjevcu Miši kapitenu Srbije, i želimo zdravlje i sreću pre svega, a za majsku i septembarsku radost u Stambolu svih nas sigurni smo, pobrinuće se!

Mišo Srećan ti rođendan!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas