Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA GALU RATKOVIĆ, GALA SREBRO U NOVOM SADU Featured

1GALA 2

Na Dunavskom Kupu u Novom Sadu danas su poleterci biciklisti članovi BOBE iz Valjeva Gala Ratković i Filip Milinković osvojili  dva srebra. 1gala dunavski kup

Još mlađe sestre Ratković Nika i Zoja u svojim katgorijma su osvojile 5. odnosno 6. mesto, dok  je jedini muški predstavnik  Ratkovića Milorad ostao bez odličja , ali je junački izvezao trku do kraja i pored silnih teškoća sa prenosom na svom biciklu.

Mali Ratkovići su članovi šestočlane porodice Ivane i Nikole Ratkovića, i u 2017. beleže zapažene uspehe.1BOBA MALI

Na otvorenom prvenstvu Beograda u ciklo krosu na Kalemgdanu u kategoriji U-13 pobedila je Gala Ratković. Mlađa Zoja je bla druga u kategoriji U-11, a takođe član Bobe Filip Marinković je bio treću (U-13). U Beogradu su vozilii takmičari iz Mađarske i Hrvatske, za valjevsku ekipu još su vozili Tara Ćulić, Dušan Pavićević i Nestor Rakić.1boba svi

Početkom marta na Dunavskom Kupu u Novom Sadu Ratkoviću su blistali Gala je je bila u jednoj trci druga, a potom u narednoj treća. Mlađa Nika je bila četvrta i peta, a najmlađa Zoja stigla je na cilj 6. zatim osma.

Filip Milinković je bio peti, i šesti, Milorad Ratković je bio osmi i deveti.  Nestor Rakić 10, i 12, dok je jedini muški predstavnik Ratkovića Miško završio obe trke u drugoj grupi.

Mali šampioni Ratkoviću su unuci poznatih Valjevaca, dr Voje Milutinovića, dečijeg hirurga i poznatog muzičara, i nažalost pokojnog Miška Ratkovića, biznismena u čoveka retko  posvećenog  fudbalu. Bake Ratkovića su poznata valjevska  zubarka dr Ana, i pokojna Zorica tržišni  inspektor.

Ratkovići i ostali poletarci Bobe nastavljaju pohod ka novim medaljama 1.aprila drumskom trkom u Erdeviku.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas