Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

  KOŠARKA SIJA, DOK DISKLEJMER “ODGOVORNO” GURA BANKROT I SLONČE U LONČE Featured

 Svedoci smo svakodnevnih događaja, posebno istupa pojedinaca bezočno  nastrojenih da vređaju zdrav razum  besmislenim manipulacijama, i bacanjem prašine u oči. 

Talas  sveopšteg  nezadovoljstva,  veštačkog naduvanaja emocija, dramatizacije, u cilju kršenja zakona,  bez granica,  uzletanja aviona,  disklejmeri, grupisanje haubica, igrokaz bez granica, usijanja besmisla, neutrališe igra, a im joj je  košarka.

Do te mere je košarka potisnula sve “najvažnije” istupe da je čak  disklejmer  bankrotirao, a i slonče je konačno “ušlo u lonče”.

Zvezda, odnosno preimenovani FMP sa srpskim asovima je pala pred španskim velikanima, ali je rasplakala svog Sašu, do te mere emotivno raznetog da je  kleknuo I poljubio  grb  na centru terena u "Pionuru".

Bio je to nesvahidašnji uvod za seču  “kneževa” iz Monaka.

Do  10-og  trijumfa  državna ljubimica u Evroligi, pred  nedeljno  iskušenje u Podgorici, je stigla posle 15 trojki, iz 32 pokušaja i 28 asistencija. “Partizanovac” Filip Petrušev  je brojao u partiji evrligaške karijere do  21, Luka Mitrović do 15, a Nemanja Nedovićdo 11, i Ognjen Dobrić do10. Gaoučos   Luka Vildoza je ubacio 9 poena.

Majkl Džejms sa 26 poena nije sprečio debakl Monaka.

Sa zaključanim za  Evroligu Kampacom  večeras derbi  u Podgorici. Ishod manje  brine  od  novog “čepanja” Španaca, istrajnih  da dokažu krivicu sedenja na klupi Topića u Valensiji, dok je trajao   falš  pokušaj registracije za originalni FMP.  Izraelski sudija se posle gaženja linije našao na udaru preobjektivnih izveštača, drzak da pri +20 za  Zvezdu časti Francuze posedom. Kako će Monako reagovati na emocije i klanjane Obradovića u “Pioniru” tek ćemo saznati.

 Po ugledu na košarku najzaduženiji,  najmoćniji  i najomileniji  u državi dovodi Argentince za Ligu šampiona, dok traje beskrajna licitacija   za Erakovića i sprdačina oko prodaje Dragovića. Ben je već bivši, a bombe, bombetine i novi  transferi u najavi pršte kao preksinoćni vatromet na koncertu slavuja iz Mrčajevaca kod  valjevskog  „sivonje“.

Bez jaja, a bilo ih u najavi, i skandiranja   Ostoji  i Vučiću, ali sa i radikalsko srbofobičnom koreogafijom,  desio se novi spektakl u Areni. Posle Efesa i Fenera, najgledaniji u Evropi „Kamerunci“ su “obrijali”  oslabljene, bez Haurda Baskijce. Sin velikog zvezdaša Trife,  mladi Uroš Trifunović je  igrao  meč karijere i završio ga  sa 15 postignutih poena. Papapetru je nanizao 13  Panter  12, Lesor  11, a Madar 10 koševa. Pomenuti momci su pečetirali 9-i trijumf Partizana, dok je dete crno belih Vanja Marinković bio prvi strelac Baskijaca  sa 16 poena,  inače kadrih  samo da zaprete crno  belima sredinom  trećeg kvartala.  kada su skinuli  razliku sa 20 na na samo 6 poena

Pred nama je  nedelja  bez dva kola u Evroligi.  Zvezda gostuje u  Kaunasu,  a Partizana u Valensiji, i sve je moguće.

U konkurenciji  beogradskog tornada u Pioniru, i cunamija  u Areni na košarkaškom nebu za srpske prilike sija i naš valjevski šampion Metalac.

I pored svih slabosti na terenu Metalac je u noći dočeka  Srpske Nove godine, u petak pred spektakl u Areni pobedio debitanta Čačak 82:67. Ponovo je malo duže od jedne noći, nadamo do kraja lige na tronu KLS-a.

 “Gold Gondolu”  je sinoć “srušio” Tamiš i to na sred Zlatibora, što je senzacija dosadašnjeg toka šampianata, ali dokaz apsurda reginalnog takmičenja. Najbolji tim ABA-2 lige ne možee da igra regionalnu elitu   rezervisanu za dva FMP-a.

Metalac je lider sa istim brojem pobeda 14 kao “zlatni Zatiborci” potučeni do nogu u hali sportova 15,septembar

Za sramni  poraz   i blamažu u Leskovcu od kandidata za ispadanje, više je razloga.

Metalac 10 dana  zbog malog fudbala, nekada  kultne manifestacije Grada Valjeva,  pretvorene u silovanje  zdravog  razuma, tek od danas  u novoj godini  u situaciji da može  normalno da trenira.

Struka je to znala i morala je u hodu da rešava  nereševi problem.

Uroš Luković će biti spreman za Tamiš naredne subote.

“Plava čigra” je lider Metalca, kad ne igra porazi se nižu. Posle kraljevačkog došao je leskovački.

Nemoć  da zaustavi sunovrat, kao posledicu agresivne igre  rivala, sudijske  lakrdije, ali i odsustva hrabrosti  i koncetracije smo videli i u meču sa Čačanima, samo što je Metalac  pobedio 82.67, prikazavši igru od koje se većem delu publike “povračalo”

Oscilacije i promašaji bez kraja obeležili veći deo meča,  u kome su gosti  sa vetaranima Pantićem, Dumićem,  Majstorovićem i Pilčevićem  držali Čačak u životu.

Metaac je vukao Durmo, a  samo jedna ubačena  trojka  iz 12 pokušaja viđena je rezultata 38:28. Gosti prete. U 23.minutu smanjuju  na 43:37.  Durmo i  Dafi iniciraju  seriju za 64:46, I potvrdu 14. pobede. Čačani   u 36. minutu poslednji put prete(73:65) ali Bajić sa 5 poena stavlja tačku na meč.

 Marko Bajić sa 18 poena i 4 skoka, Durmo i Mening  po 13, uz  8 skokova i 3 asistencije Ibrahima su bili najefikasniji. Dafi je ubacio 11, Simanić, a  Stefanović  8 i  Šešlija 7 plus   9 skokova.

Mladen Pantić je postigao 20 poena za Čačak 94, plus  9 skokova, a Daniels 12 poena i 6 skokova.

U sredu je  Kolubara u  Lazarevcu a 21. januara u Valjevo stiže  Tamiš. Posla i briga za sve, a i gradsku vlast.

Nije  isto okačiti  novogodišnje ukrase na bandere,  postaviti klizalište kraj Ljubostinje, organizovati  koncert pored “sivonje”.

Pratiti najbolje u svetu oskudnog valjevskog sveta sptta KK Metakac I VK Valis, i dalje u  privremenoj hali sportova  15.septenbar i u “vigvamu” u  SRC Petnica, je čast, obaveza i ono što čini vlast dostojnom.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas