Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KIŠA, POPLAVA, PROTEST, I NARAVNO METLA,  PRED LETO ŠTO STIŽE Featured

va protest o

Jesen u sred juna traje, vodostaj raste, u Valjevu na Kolubari uvedena vanredna odbrana od poplava. Banja u Petnicu i u Mrčiću divlja. Čudno vreme, poplavni talas budi izgleda maticu  borbe za život i slobodu u ljudima.   Vanredna odbrana od poplava je na snazi u  Osečini,   Ljigu, i u Mionici. 

va kolubara pliva

Narod na  Kosovu i Metohiji otvoreno otkazuje “vernost” lažnim braniteljima. Prestonica je petkom ili subotom već šest vikenda  zaredom preplavljena  rekom apolitičnih ljudi, čistog srca I duše, zgroženih zbog  nasilja, i zločina   3.  i 4, maja. Narod traži odgovornost vlasti za počinjene zločine, dva monstruma,   iznikla iz  iz sistema nevrednosti.

U Beogradu  intenezitet protesta kao vodostaj  na rekama posle junskih  kiša, sve više raste.

protest bgd 19 5 23

Zahtevi na protestima su isti, smena i  odgovornost najviših funkcionera u resornim ministarstvima, nezavisnost izvršne I sudske vlasti, gašenje zagađivača medijskog etra   Srbiji.

Za razliku od  opozicije koja ne  traži glavu vladara,   narod  na trgovima ispred Skupštine, reka ljudi na  ulicama prestonice, ali u po gradovima u Srbiji  uzvikuju: Vučiću odlazi!

Biće da je u pitanju samo  kultivacija, najjačeg pokliča iznedrenog  na košarkaškoj utakmici Partizan- Cedveita, 4.januara 2005. u Palati sportova na Novom Beogradu, pa silom I batinama sprečavanog do 2016, i fudbalske utakmice sa Italijom u Đenovi , kada je “zver” donela  kaznu  Srbiji posle “napada” albanskog drona na stadionu JNA. Desio se i tada čovek, vešt da izmakne kontroli I svim obezbeđenjima. U mikrofon komentatora RTS  uzviknuo je koliko ga glas nosi: Vučiću pe.eru”.

Od zvanja premijera, do  predsednika SR Srbije od 31.maja 2016, do danas  Vučuću se najglasnije skandiralo  u protekloj Evroligiu sred Beograda.

“Zvučni zid" je probijen posle šestog protesta prptiv nasilja, u dva prva meča finala ABA lige i to baš protiv sa predsednikove miljenice.

Čak i najmoćniji kablovski oprerater Arena sport čedo vlasti, posle RTS-a prestaje da utišava grmljavinu istine  20.000 istinoljubaca okupljenih u svom hramu crno bele ljubavi na Novom Beogradu.

U  svenarodnom buntu protiv nasilja nad zdravim razumom, sinoć su na prvi prostest u svom gradu izašli Valjevke i Valjevci.

va protest 3

Pre šetnje rečice kišobranima, pred novo metlanje miljenice predsednika i "ponosa Srbije"u Areni, i današnjeg suludog “plesa Kolubare, kroz Valjevo, protestanti su stavili do znanja, zna se kome, slobodarski duh nikada nije napustio Valjevo.

Prva  šetnja Valjevki  i Valjevaca je za nama, a kao i ova kiša što pere i nosi I dobro I zlo. Sluti a šta drugo, nama Srbima sudbinski predoređeno, da od vrha do dna pometlamo zlo i pošast!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas