Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SAMO "DALJINAC" MOŽE DA "UBIJE BESTIDNE ZAGAĐIVAČE OKUPIRANOG MEDIJSKOG NEBA Featured

Košarka je počistila prljavi kriminaliozovani, bezočno nameštan i dirigovan, zna se odakle i zašto režimski fudbal, do besvesti favorizovan i hvaljen na režimskim medijima, mada ruku na srce, retki su danas novinari čistog obraza.

Ipak mrvica istine je dovoljna da se lako raskrinkane lažii pamfleti  istope kao sledoled na vrelom jeziku. Agitatori, zagađivači profesije novinara i komentatora, su ogadili sami sebi od baljezgarija i snishodljivog podanašitva.

Bestidni polusvet  što vredja profesiju novinara,  sebe bi da naziva novinarom, u biti  marionete režima, zarad malo slave, riču, muču, rokću, urlaju, vrište, dahću, stenju za potvrdu najbednijeg slugeranjstva interesu gazde, za  kap lične koristi, protivno interesu slobode, i dostojastva svakog normalnog čoveka.

Miljinici  ničega i nikoga,  ko bi se mogao nazvati čovekom, zaslužuju samo dve  reči: Fuj štakori!

Nema sportskog događaja da nismo izloženi torturi, režimskih mediokriteta, dospelih gde im nije mesto. Kao  i većina na pocizijama mnogo bitnijim, čini sve da običan  narod bude još veći gubitnik. U slučaju okupiranih medija, tv gledaoci, radio slušaoci, i "gutači" laži ispisanih u dnevnoj štampi, stupidno  ispiranje, već dobro ispranih  mozgova traje.

Mogućnost drugaćijeg mišljenja i istine za sada nudi po neia radio i tv stanica, a najviše portali i you tube kanali. Valja ipak biti  oprezan. Od laži i nametanja "istine" teško se sačuvati. Okupacija  medija traje, i sve je intenzivnija. 

I zato OPREZ, ne košta ali može da prija,  a za početak tv upravljača i "mute"ližava vas muka, kao i muzički kanali bez "vesti"

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas