Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

(NE)OKUPIRANI MEDIJI NE SMEJU BITI BATINA I ORUŽJE ZA "POPRAVKU" DRUŠTVA Featured

dupe crveno belo

Mediji su  oduvek bili  oružje vlasti, factor x, batina  za dokazivanje "pravde i  i stine". Danas većina bukvalno okupiranih, poput onih što sebe proglašavaju "nezavisnim" su u funkciji vlasti iznad svake mere, i dodatno su oružje zastaršivanja i  dodatno ispiranja već ispranih mozgova.

Režimski i "nerežimski" mediji i novinari se koriste tradicionalno, za dezinformisanje, odnosno skretanje pažnje javnosti sa mnogo bitinih dešavanja i tema. Selektivnoj represiji su izloženi pojedini novinari, sa ciljem zastrašivanja i dsiscilinovanja svih koji se trude da istinom otvore oči običnom čoveku.

Nacionalistički poriv vlasti je intenziviran atakom na pojedinice, javnim  metama i pretnji svima što ne dele "vrednosti" vlasti.

Neoliberalni surovi svet  je obrazovanje pretvorio u robu, a inženjering vlasti okupirao Univerzitet. Studenti su uvek bili simbol negiranja nevrednosti, da bi danas  baš pomenutim inženjeringom studentska  organizacije pretvorena u vojsku vlasti.

Brutalizacija nenormalnosti postaje surova normalnost, pa tako demokratske snage bivaju izolovane, jer u rukama autokrate su nož  pogača i može da radi šta mu je volja.

Sloboda medija je teško ranjena. Napadi dolaze sa svih strana.

Anitidemokratskom autokratizacijom režim lične vlasti,  beskrupulozno guši medijske slobode, pogubnim talasom represije.

Medijske slobode gurnute u mrak nestajanja, su na putu da ostanu bez budućnosti.

Demokratski  zakoni postoje na  papiru, ali se ne poštuju.

Režim ne birajući sredstva nastavlja vladavinu jednoumlja, pre svega zastrašivnjem svakoga ko misli drugačije, odnosno svojom glavom.  Posebno  preko svojih medija, a to je samo 99,99% se preti i širi se strah.

Na novinarima i svim slobodoljubivim ljudima je da je da se bore, jer bez borbe nema napretka, i vraćanja osećaja sopstvene vrednosti, ma koliko bilo dugih cevi na graskim ulicama.

Revolucionarni zanos, nelojalnost vlasti,  su prvi koraci izaska iz mulja, i ključni korak  borbe protiv nepravde.

Dok  duge cevi upadjivo bodu oči, na gradskim ulicama, čeka se kiša sa  sve munjama i gromovima !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas