Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRBIJA SA MOLDAVIJOM ZA FINALE BALKANIJADE U VALJEVU Featured

1baakn srb rum 
Kadeti Srbije na Balkanijadi u Valjevu u 3. kolu pobedili  Rumuniju sa 3:2, a Turska Moladviju sa 3:0.  U petak u 17,45 Srbija će imati lak zadatak protiv Moldavaca, dok će se se dve odlične ekipe Turska i Rumunija  žestoko boriti za subotnje finaleu 18 sati,  i borbu za zlato sa domaćinom.
Hala sportova 15.septembar kao i predhodnih dana i večeras je bila  sauna. Valjalo je igrati na +34 Celzijusova. Imala je Srbija 2:0, i bila nadomak trijumfa sa nulom. Uporni Rumuni su posle grešaka domaćina smanjila na 2:1, a zatim stigli i do petoh seta. Ipak Srbija stuže do 16:14 i treće pobede. I večeras je svoj doprinos pobedi Srbije dao  mladi Valjevac, krerator igte  Bojan Jevtović.
Opomena da nema opuštanja i zabave tokom meča došla je u pravo vreme. U petak se mora igrati maksimalno a u subotu u 18 sati najbolje do sada i jurišati  na novo zlato.
 
 Dok su ekipe u svojim bazama, Srbija je u hotelu Saruna na Ubu, za delegacije svih  učesnika turnira gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je priredio prijem i Gradskoj kući. Na poklon je dobio dres naše selekcije.
blakan boba 2 prijem
 
Dr Gvozdenović je poželeo dobrodošlicu gostima i  informisao se o uslovima i organizaciji samog takmičenja. Zoran Obrenović, predsednik Okružnog Odbora Odbojkaškog Saveza Valjeva i Aleksandar Mijailovića, direktor Ustanove za fizičku kulturu VALIS, uručili su prigodne poklone gostima i zahvalili se gradonačelniku na pomoći Grada Valjeva u organizovanju manifestacije.
Sudije Balkanijas su posetile manastire Ćelije i Lelić, i prošetale kanjon nom Gradca. Sutra će ih primiti zamenik gradonačelnika  dr Zoran Živković.
Sutra u Valjevo stiže i predsednik OSS Zoran  Gajić, koga između ostalog očekuje i prijem  u Valjevskoj pivari.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas