Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SPORT "CVETA" PUTIN VAKCINIŠE, A SEBASTIJAN U TEATRU APSURDA UŽIVA Featured

1PARK PECINA JUL 2020 27 KOS TEREN

U brutalnoj  najezdi nemilosrdnih  propagandističkih  pristrasnih medija, ostajemo   bez prilike da čujemo nepristrasnu vest. Lažne vesti dominiraju. Samo je tačan rezultat sa utakmica, mada i tu ružiNAČISTO ZLO zna da omane.

Komentari  blato propagandista, fejk njuz i mejnstrim dna što se usudi da sebe zovu novinarima haraju. Bez trunka savesti i lične odgovornosti su takvi da sami sebi ne smeju da pogledaju u oči pred ogledalom.

U vremenu  neskrivene  vladavine  straha  od postavljanja pitanja,  i nikada jačeg i većeg  pritiska na novinare spremne   da pitaju, ogromna je zloupotreba  ekonomske moći, i otuda ne čudi što je novinarstvo  danas  na jezivo  na strmoj silaznoj putanji.

Odraz sveopšteg stanja  u svetu je svet sporta.

Do te mere je izložen poniženju da  je u ovoj  2020. postao i odvratan.

Amerkanci su i dalje u ratu sa odavno istrebljenim Indijancima!

US Open je zatražio od Novaka Đokovića da potpiše skanadolzni ludački dokument: "Zauvek oslobađam US open odgovornosti ukoliko umrem ili izazovem smrt člana porodice"

Rafael Nadal, Dominik Tim, Sten Vavrinka i Aleksander Zverev  su već otkazali učešće. Švajcarac Rodžer Federer odsustvuje  do kraja godine zbog povrede.

Masters u  Sinsinatiju  počinje 20. avgusta, a u Njujorku, a  US open 30. avgusta.

Novak se sprema u tropskim uslovima plaža Marbelje,  i nema dileme ide da ponovo pokori  Ameriku i osvoji  svoj 18-u grend slem titulu.

Čovek  iz malene Srbije po ko zna koji put  pokazuje zašto je  lider ljudskosti, hrabrosti. oličenje pobednika.

Samo zato narod ove zemlje Srbije izložen svakodnevnoj torturi lažima,  pritisku, i pretnjama igrom brojeva, neizmerno poštuje i voli Novaka Đokovića.

U malenoj Srbiji juče šok!

Posle oglašavanja Vladimira Vladimiroviča Putina, da  je Rusija  registrovala  vakciinu protiv  kovida -19, oglasio se predsednik.

Poručio da  srpski stručni timovi treba da utvrde bezbednost vakcine, i da   zna sa kime srpski stručni timovi razgovaraju o vakcini i sa kime "imaju potpisane memorandume o saradnji i da prate razvoj vakcine kroz prvu drugu i treću fazu".

"Srećni smo ako su Rusi i pre toga proizveli vakcinu, samo što moraju naši stručni timovi da kažu da li je bezbedna, sigurna. Spremni smo da razgovaramo sa svima, jer što pre stigne vakcina to je spas za ekonomiju", rekao je Aleksandar Vučić.

Stanje  u svetu sporta odslikava  na svoj način kako se danas  živi i radi u Srbiji.

Čim je počelo  novo fudbalsko prvenstvo sa 20 klubova, sa realnim stanjem da trećina ne može da igra ni Treću ligu, krenula je  orkestrirana hajka  šampiona šizodinim saopštenjima.

Sve sve što nije po volji  simbola srbstva  sa sve tenkom, a to je veći deo Srbije je neregularno potvrđuju mejnstrim i fejk njuz bestidni oglašivači .

Penal nije u Kruševcu i tačka!

Kad  je nesporono sporno poput vodećeg gola predsednikove ljubimice u Šapcu  to je  čisto ko suza!

Sporne  su kako rekoše sinoć  populističke tužbe protiv kluba  u kome vedri i oblači kako ga nazva Vuletić "Alfa Interpol doktor".

Mora se priznati  jedno iskirčavim kontradudarima  nedodorljivima dupe pomera  "šerpica " s druge strane brda.

Profesor dr Vladimir Vuletić  u svojim obraćanjima nadležnim organima(FSS) jedini pored Duška Vujoševića u košarci pogađa metu i ulazi u sitna crevca "neprijatelju".

Na žalost sve što radi kado deo tria vvv u Partizanu, a to što rade je za svaku je osudu, Toliko su dobri da čak još nije stigla oprema igračima za sezonu što uveliko traje.

Sa Vučeilićem i Vazurom Vuletić  na sve načine razbija Partizan. čak više i gore od  sličnih ih likova iz komšiluka što to radi u Zvezdi.

Vrhunac  besmilsa, posebno  kad su novci u pitanju su  završni i računi Partizana i Zvezde i analiza podguznog propagandističkog blata .

Kad  je reč o novcu Transfer market tvrdi da Crvena zvezda vredi  52,9, miliona evra,  Partizan 39,5 miliona, Vojvodina 15, Čukarički 13,65, TSC 10,43 miliona evra.

Papir trpi svi,  kao  i ovu  u nizu neistina.

Umar Sadik je dobacio pre Ilinidana do 15 miliona, a bude li Partizan dočekao jesen i zimu u Evropi cena kičmolomca iz Humske biće duplinara. Tu je i mali Stevanović na koga se "primio" Lil i sa galantnom ponudom  od 15 miliona evra!

Ovo samo ilustarcije za  naručene šarene  laže Transfer marketa. i kvazi novinare što svakonevno serviraju laži, u nesuvislom nastaojanju da udare šamar zdravom razumu, o prodaji i  igrača sa "Rajka" i dovođenju i dalje nevidiljivih pojačanja.

U Srbiji i dalje neće biti Var tehnologije, pa će ako se zna da iz lige leti 6 ekipa   "artija"  za sopštenja tek da se troši.

Fudbal se nije igrao  pod  bombama fašista  1941, NATO agresora 1999, a ove 2020. zbog virusa  korona se igralo pro forme, bez plej-ofa, samo u LL Super ligi.

Kraj nove, pre 12 dana  započete sezone  2020/2021, je planiran polovinom maja, ali tu je i dalje Covid-19.

Silom prilika klobovi u eliti upisaće u svoj CV da su devet meseci bili superligaši.

Pandemija  i  Milosrdni anđeo nalogododavac izgradnje  6 stadiona  "obavestio"  je    Fudbalski  savezu Srbije da se LL Super  i Prva lige šire na 20 klubova.

Rad  i Mačva u i dalje su  u eliti, "pojačanoj" prvoligašima:  Zlatibor(1), Bačka(3). Metalac(4). U SLL je "ubačen" Novi Pazar(11) iako slabije plasiran od Kolubare, Radničkog iz Pirota i Kragujevca, Kabela i Žarkova.

Još veći cirkus je u Prvoj ligi takođe sa 18 umesto 16 klubova.

Preko "Male Krsne" sns  kanalom u prvoligaški voz uskočili su Loznica samo sedma,  i Sloga iz Kraljeva  čak 11-a u Srpskoj ligi Zapad!?

Kraljevčani su pre godinu dana kao 4. ubačeni iz zone u Srpsku ligu.

Trećeligaški Zapad  i dalje broji  18 klubova.

Od 15.avgusta igrače  starosedeoci:  FK BK 2014, Sloge (Požega), Jedinstvo(Ub), Tutin, Sloga ( Petrovac na Mlavi), Sušica (Kragujevac), Trepča(Kosovska Mitrovica,  Jošanica(Novi Pazar), Takova (G.Milanovac), Mačva(Bogatić), dva ispala pa opstala kluba Mladi Radnik i Šumadija(Aranđelovac).

 Umesto Borca iz Čačka prvog u trenutku  prekida lige posle 19 od  predviđene 32 kola, te preseljenih  u Prvu lige Loznice i Sloge, od 15. avgusta po nalogu FSS, odnosno SNS poglavara u Srpsku ligu Zapad stiže ispalo iz završene Prve lige  Smederevo 1924.

Od zonaša po plasmanu posle jednog prolećnog kola  Sloboda iz Užica iz Zapadno. Moravske zone i  Železničar iz Lajkovca jedini imaju kakav takav legitimitet. Oba kluba su bila prva u trenutku prekida.

Sve ostalo je "čista" politikanstvo.

Gruža je novi srpskoligaš na Zapadu iako je kao i Šumadija 1903 iz Kragujevca u trenutku prekida osvojila 38 bodova. Kragujevčani 15.marta nisu igrali utakmicu u Zvečanu sa otpisanom istoimenom ekipom do tog trenutka samo sa 7 osvojenih bodova.

Drugoplasirani tim Zapadno Moravske  zone Budućnost iz Arilja je ubačena, kao i Bane  iz Raške, samo četvrti  u Šumdijsko - Raškoj zoni, u minusu  čak 10 bodova u odnosu na Gružu i Šumadiju 1903. Možda i zato što jeiz  Raške  Vulićević, poput Zdjelara danas,  nejbesmisleniji godinu dana kapiten Partizana.

Politika je do te mere umešala prste  u Fudbalskom regionu Zapadne Srbije.

Aktuelni su 2106. oteli vlast delegatima posle legalne Skupštine u Šumaricama. FSS je priznao odluke divlje, manjinske Skupštine organizovane u lokalnoj poceriji u Kragujevcu.

Stoga ne čudi što će u interesu  nečeg MALO važnijeg od fudbala i Srpskoj ligi Zapad  igrati klubovi iz  Požarevca i Aranđelovca, plus Gruža, Bane(Raška), Budućnost(Arilje), umesto   izbačenih RSK(Rabrovo) iProletera( Mihajlovac).

Otuda i normalnost da u jednoj  maloj sredini, a GRAD VALJEVO je to sve više,   tendencija  smanjena  bitnosti  bude izražena  i kroz fudbal.

Više od  200 miliona dinara  bolje upućeni  tvrde, lično  im ne verujem, spiskano je  na sada imena FK BK 2014  od 14.jula 2012. do danas,   za ništa!

Čovek radi dobro, ma najbolje, koliko mi je puta  govorio mi je komšija proteklih  godina, nudeći  odgovor kad će već jednom da vlast  skloniti  iz fudbala Milana Milnovića.

Moram  priznati  Milinovića  demantuju ovog avgusta događaji na  terenu.

Posle  polusatne ničim izazvane tirade  okupljenim fudbalerima  na Krušiku  na početki priprema,  i jedino jasnog  stava  da  "Prva liga nije imeprativ", usledio je očekivani  isplanirani raspad sistema,  potvrđen  serijom suludih  poraza FK BK 2014 u pripremnim  utakmicama.

Na (ne)sreću sve se okrenulo  naglavačke samo za par dana u  avgustu.

Protekle nedelje pobeđen je  Teleptik(1:0) u Parku Pećina,,a pre toga i Borča je pregažena 6:2

Rista Ristović je  preporodio  tim, a kragujevalki tandem trenera, ima i Valjevo slične i bolje. je rešio po cenu otkaza da napravi pitu, od čega se nikada nije pravila. Oteli su se kontroli i hoće da pobeđuje, a radi su i  sa a Valjevcima juri Prvu ligu.

Ako se zna da Beograd i Darko Glišić  čuvaju  valjevsku fudbalsku štetočinu, neznalicu, i parazita, leđa mu sigurno nećemo videti do novembra, i okončanja izbora u Americi.

A posle neka bude kako biti mora.

Do tada na  tv plaćnoj novcem građana Valjeva  ko hoće gledaće  prenose iz Gruže, Bogatića, Tutina, Arilja, Lajkovca, Uba...

U trećoj  ligi ZAPAD  užička Sloboda i Smederevo, pored na silu sačuvanig Mladog radnika i Šumadije  su klubovi sa  najvišim rejtingom,a po rezultatu Požežani, mada je pitanje koliko je to danas bitino.

Jedno je sigurno,  fudbal   je samo jedan u nizu dokaza mentalnog stanja naroda,

A što reče drug Sima: Dok je nama Terze šampioni smo u julu! Ovi preko brda mogu da puknu!
Dodao bih i Čovica u košarci i naravno Vučića na vlasti.

U očekivanju  formiranja vlasti  u Gradu Valjevu  18.avgusta i SPS u opoziciji,  podsetiću  KK Metalac je klinički mrtav sa dugom od 130.000 evra, što je kap u moru  dugova Zvezde i Partizana.

Može li preživeti novo samoubistvo iz zasede?

Galantna ponuda sve nervoznijeg Čokija,  da jednom od poverlica "pomogne"  sa 2,5 miliona da bi  skinuo blokadu, kako bi na taj način otkupio liecencu za FMP u ABA ligi je dokaz da je Partizan na dobrom putu da protera  iz regionalnog takmičenaj "limenke".

U  teatru apsurda vest  je da je  "ODŽA ubio Partizan", kao i ona druga:

Posle razlaza sa Zvezdom u Partizan bi da se vrati Igor Milanović, najbolji vaterplista planete, ne tako davno  trener još uvek živog provligaša  VK Valjevo, rivala nenaprednjačkog VK Valis od neredne jeseni.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas