Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PET GENERACIJA VATERPOLISTA VALISA I JEDNA VK VALJEVO NA FINALU KUPA RZSJ SRBIJE Featured

08 VALIS KG 2Uspehe VK Valis ne nižu samo seniori, orni da se u 2020. vinu u elitu srpskog vaterpola. Mladji valisovci  se sve "bezobraznije" ugledaju na  starije drugare i trude se da ih bazenu pobedama i osvojenim trofejima dostojno prate. Generacija najmladjih polaznika škole vaterpola Valisa,  dečaci rođeni 2008. i jedna devojčica, i naravno još mlađi,  večeras su izborili u Kragujevcu plasman na finalni turnir Kupa na nivou Regiona Zapadne,Centralne i Južne Srbije.

U svojoj grupi bili bolji od domaćina Radničkog 13:7. Pobedili su i šabačku Savu 12:5.Od izabranika trenera Uroša Tešića samo je niški Nais bio bolji, Večeras je pobedio 10:3, pa će Valis i Nišlije na finale Kupa RZSCJ Srbije sa dve ekipe iz redova šampiona države Šapca, najsupešnije na turniru u Petnici.

U istoj kategoriji 2008. godište i mladji VK Valjevo je sa dve devojčice, šampionke u biciklističkom sportu Nikom i Zojom Ratković u konkurenciji  dva kluba iz Šapca i Rasine pobedio Kruševljane i osvojio treće mesto na turniru u Valjevu.  

Godinu dana starija dečaci iz VK Valjevo su lagano prošli kvalifikacionu rundu u Petnici i boriće se za finalnom turnuru za trofej  Kupa Regiona ZCJ  Srbije.

Valja posebno istaći  u finalu Kupa Regiona ZCJ SRbije  nastupiće čak pet generacija Valisa: 2001,2002, 2004, 2006, i  najmladji Valisovci rođeni 2008.godine i mlađi.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas