Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALIS I KRAGUJEVČANI OSVAJAČI VATERPOLO KUPA SRBIJE PODIŽU ZAVESU U PETNICI Featured

1valis 2 2020Pobednik Kupa Srbije Radnički iz Kragujevca, u 2020.godini,  jedini osvajač trofeja u vaterpolu, ovog vikenda je gost Valisa, kako su nam potvdili u valjevskom klubu, od jeseni u višem rangu,  Prvoj A ligi Srbije!

Kragujevčani i Valis će danas u 16 časova odmeriti snage u olimpijskom bazenu SRC Petnica i zvanično označiti početak nove sezone.

Valis je 14.marta odigrao poslednju utakmicu u Prvoj B ligi. Po drugi put u sezoni je pobedio rivala za prvo mesto zrenjaninski Proleter.

Posle uvođenja vanrednog stanja usledio je prekid sezone zbog korona virusa. Kolo pre kraja, u trenutku prekida Valis je  bio lider.

 Pouzdani izvori iz Valisa su nam potvrdili da će Valis igrati u drugom rangu srpskog vaterpola. Super liga je rezervisna za osam najboljih klubova u Srbiji, dok se Jadranska liga neće igrati.

Današnja utakmica sa velikim sportskim prijateljima u svetu vaterpola Radničkim biće dobra prilika da se obe ekipe uvere na kom su nivou spremnosti posle tromesčne pauze.

Kragujevčani su u konkurenciji najboljih srpskih klubova  kandidiati za najviši plasman, i titulu u  Super ligi  Srbije.

Stevan  Nonkovićem je u Valisu već godinu dana a  viši  rang Prva A liga,  je samo potvrda  uspšenog rada napretka kluba i seniorske ekipe.

Nepune dve nedelje Nonković radi sa momcima u olimpijskom bazenu i danas će imati prvu priliku da proveri  stepen  pripremljenosti svog mladog  tima.

VALIS CY TAJM

"Očekujemo  sportske prijatelje iz Kragujevca u  najjačim sastavom. Iskusnijii su i  kvalitetniji od nadolezeće mlađarije Valisa. Igrali su zapaženu ulogu u Jadranskoj ligi i pobednici su jedinog završenog takmičenja u 2020. Kupa Srbije. Valis će danas igrati sa svojom decom. Predvode ih Aleksanar Kovačević,Petar Stanić, Bogdan Gavrilović, Stefan Vujić,  budući juniorski reprezentativci a Srbije. Od mlađih dečaka što rastu  u vaterpolo školi našeg kluba očekujem da krenu stopama  pomenutih  sada već preozbiljnih  vaterpolista"

Nonković je ponosan svoje momke.1vk valis kg nonkov

"Srednjoškolci su bili okosnica tima koji je izborio plasman za Prvu A ligu. Pozivam publiku da dođe u Petnicu i da zajednički obeležimo uspeh ostvaren u 2020.i”, kaže  trener Nonković.

Valis je sezonu u Prvoj B ligi završio 14,marta pobedom, savladan je Proleter iz Zrenanina. Bio je to  18-i trijumf u sezoni. Osiguran je  plasman u Prvu A ligu, sa skorom od 18 pobeda, 1 remi, 1 poraz od Vukova sa Novog Beograda.

1VALISSS VUCIIII1

U klubu su prezadovoljni uspehom jer plan je bio da Valis igra isključivo sa mladim timom,  i izbori mesto u sredini tabele. Pobednički niz je potvdio izuzetni potencijal ekipe, a sa par pojačanja ostvaren je fanstatičan rezultat.

1vk valis dr

"Rad, posvećenost i asketsko izgaranje svih u klubu, od igrača, stručnog štaba do uprave i naravno roditelja. Svi smo bili faktor x uspeha. Klub je  "eksplosirao" na svim nivoima. Dana smo ponosni na sve što smo napravili", kaže predsednik kluba dr Nebojša Stojaković.

1vk valis kg kovac

Svi u klubu su svesni da poslednji uspeh nije slučajan, ali i da predstavlja još veći potsticaj da Valis nastavi da "raste" i u sezoni što sledi, iako će biti tešeko. U Prvoj A ligi valisovce čekaju stariji   i iskusniji rivali.

Da Valis ne odustaje od svoje valjevske priče” potvrda su i mlađe selekcije.

Sa mladim takmičarskom selekcijama, ima ih ukupno 6 pored  Nonkovića rade Nikola Goloskoković, Kosta Ljubičić i Milorad Liknić. Subotičanin Tešić se vratio u rodni grad i vodi prvi tim Spartaka.

VALIS 08 SABAC 1

Ovog leta šest svih šet selekcija  2001, 2002,2004,,2006, 2008 i 2009.godište) će se takmičiti na finalnim  turnirima regiona, u Kragujevcu, Šapcu u Valjevu. Pokuđaže da ostvare plasman državna finala gde bi odmerili snage sa najboljima u SR Srbiji.

valis u14 va kup polufinale

Ako ne bude novih nevolja sa korona virusom nova sezona u Prvoj A vaterpolo ligi Srbije počeće  krajem septembra.

1vk valis radost 2

1vk valis kg t

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas