Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SENJAKOVCI GAZE REDOM PRED SVOJU FEŠTU U PARKU PEĆINA Featured

1mPosle učešća na kampu u Grčkoj početkom avgusta, dečaci OFK Senjak" iz Valjeva potvrdili su talenat na turnirima u komšiluku, dokazavši da su spremni za svoj drugi po redu "Senjak Kup" ovoga puta na stadionu "Park Pećina"poslednjeg avgustovskog vikneda!

Međunarodni fudbalski turnir "Nove nade" Š.F. Budućnost Zvečka obeležlli su valjevski klinci OFK "Senjak".

U konkurenciji dečaka rođenih 2007. godine i mlađih ekipa OFK "Senjak 1" je bila bez premca. Obrenovački Radnički  bio je drugi, a OFK "Senjak 2" treći.

Dečaci rođeni 2008. su takođe blistali i pobedili, a Ognjen Obradović je potvrdio svoj talenat. Još jednom je potvdio dominaciju za priznanje namenjeno   najboljem igraču turnira!

OBRADOVIC SENJAK I KADENA

Za najboljeg igrača proglašen je Stefan Andrić, danas mu je 10. rođendan. Srećan mu bio na radost sestre Sofije, brata Davida mame Marine kraljice valjevskog karate sporta, vešte da prepozna fudbalsku ljubav svog prvenca, i uputi ga u pravu školu, i i naravno danas najponosnijeg tate, Predraga!

1an

Najperspektivniji momčić je prepoznat u još jednom Senjakovcu Ivanu Birtaševiću.
Dečaci generacije a 2006. osvojili su drugo mesto,a za laskavi epitet najperspektivnijeg je pripao Đorđu Rankoviću (rođen 2007. godine). Đorđe je na poklon dobio dres prvotimca FK "Partizan" Uroša Đurđevića promotera turnira, od koga se očekuje u četvrtak gol za plasman Partizana u UEFA Ligu Evrope!
Nedelju dana ranije na turniru "Trofej Napredak Medoševac 2017” u konkurenciji dečaka rođenih 2006. trijumfovali su polaznici škole OFK "Senjak" ispred "Budućnost" Zvečka, i "Šumadije" Aranđelovac.
U konkurenciji još mlađih rođenih 2008. godine, pobedio je Radnički a Senjak je bio četvrti.

Na turniru "KRUPANJ KUP 2017" u drugoj nedelji avgusta dečaci OFK Senjaka rođeni 2006. u konkureniciji 11 ekipa bili su drugi posle poraza bu finalu od FK "Vojvodina" rezultatom 1:0.

Početak avgusta 26 mališana, polaznika škole fudbakla OFK Senjak sa trenerima: Draganom Mitrovićem i Milanom Jovićem, a u pratnji prof. fizičke kulture Katarine Mitrović i doktora Jelene Rajevac otisnuli su se  put Grčke. Proveli su 10 nezaborabnih dana na kampu na obali Egejskog mora.

Kreščendo avgustovskih radova sledi od 28. do 30.avgusta.

Drugi "Senjak kup" za dečake rođene 2005, 2006, 2007, 2008, i 2009. godine održaće se konačno u valjevskom hramu fudbala, stadionu "Park Pećina" na ušću Obnice i Jablanice u Kolubaru.

1b

Grad je konačno prepoznao značaj rada sa decom i Ustanova za fizičku kulturu "Valis" i njen direktor Aleksandar Mijailović poslednjeg vikenda avgusta staviće ovaj reprezentativni objekat na raspolaganje deci Valjeva i svim ekipama iz gradova učesnika  “Senjak Kupa 2017".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas