Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TARA ČULIĆ NAJMLAĐA ŠAMPIONKA U ISTORIJI SRPSKOG BIZIKLIZMA! Featured

1CNa Memorijalu u čast poručnika Željka Savičića i Siniše Radića stradalih  od projektila NATO agresora 1999.godine održan je šampionat Srbije u biciklizmu u brdskoj vožnji na Divčibarama, i  discilini kriterijum ulicama grada Valjeva. Sportski heroj dana  postala je najmlađa učesnica takmičenja Valjevjevka Tra Čulić. članica BK Boba –Valjevo.

Tara je postala šampion u kategoriji 2007-2009. godišta u brdskoj vožnji. U kriterijumskoj vožnji Tara je osvojila srebrno odličje. Nova šampionka u disciplina kriterijum je najbolja ove sezone u drumskoj vožnji, takođe Valjevka NIka Ratković.

Biciklisti Bobe su osvojili ukupno 5 medalja na šampionatu na Divčibarama i u Valjevu.

Tara je 17 meseci mlađa od  Nika Ratković, takođe članica Bo-be je posle trijumfa u drumskoj vožnji postala šampion države u kriterijumu voženom po kiši u Valjevu, dok je u brdu je stigla do bronze.

U kriterujumskoj trci u Valjevu Tara je pala na stazi, a prvi su joj pomogli "ljuti rivali" Nikin tata Nikola i Tine, pa je srčana Čulićka silno bodrena sa izgrebanim laktićem i modricom na oteklinom na kuku stisla zubiće i na cilj stigla druga iza Nike Ratković.

Tara Čulič je na Divčibarama 20.avgusta 2017. postala najmladji šampion u istoriji srpskog biciklizma Srbije ikada u jednoj od disciplina. Rođena je 5.12.2009. godine i ponos je mame Tijane  i tate Ljubiše.

Bravo za Taru i Niku,a od gradonačelnika očekivanje da uprliči prijem za MALE ŠAMPIONKE  !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas