Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PARTIZAN I ZVEZDA JAČI OD SVOG ZLA SANJAJU I DALJE EVROPSKI SAN! Featured

ciganiSinoćni  prolazi dva srpska fudbalska velikana Partizana i Crvene zvezde u Ligu Evrope, prvi crveno belih posle 10 godina i 10. crno belih u novom formatu evropskih klupskih takmičenja RAZGALILI SU SRCA PARTIZANOVACA I ZVEZDAŠA!

Uspeh ostaje u senci  današnjeg skandaloznog napada u Monaku, ali i zla što godinama traje u dva velika kluba godinama, nemilosredno pljačakanih u urušavenih, a bez ikakve odgvornosti lica koja su činila krivična dela neviđenih razmera.

  Lice sa poternice, nazva ga tako Tomislav Karadžić je posle sinioćne  medijske diskriminacije šampiona Partizana u odnosu na aktuelnom vicešampiona Srbije toliko moćnog da ne osvoji na tacni ponuđenu titulu, danas je po ko zna koji put prosuo sirće..

Dr  Zvezdan Terzić je u Monaku, ničim izazvan, nakon žreba, prišao podpredsedniku Partizana Vladimiru Vuletiću, “majstoru za izbore” , uneo mu se u lice, povukao za rever sakoa, i zapretio  "da će mu otkinuti glavu" ukoliko ga bude i dalje pominjao.

Vuletić je čvrsto  obećao da će ga uvek pominjati, kada on pominje Partizan.

Javnom pretnjom fizičkim nasiljem flagrantno su prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine, a učinjene kriminalne radnje spadaju u krivična dela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše države, upozorio je  FK Partizan danas javnost  je najavio prijavu Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima i pravosuđu Republike Srbije

Ali,  i sa  svojim “bisernim" funkcionerima Terzićem i Vuletićem  crveno i crno beli nastavljaju da sanjaju svoj evropski san.

To je mnogo važnije od pisanja i govora svih "dobronamernih" dnovinara, ili  reči i dela lica sa poternice, sinoć spremnog da kaže" Hvala Vučiću do neba" a danas osoionog da preti i da će da "kida glave".

U medijama NIKAD VIŠE diskrirminisani Partizan voljom čelnika nacionalog servisa sinoć čak nije mogao biti viđen u direktnom  tv prenosu!. Da li je sinoć je ponuđen recept za ubuduće da se crno beli svet konačno oslobode malera ?

Meč na Pančo Areni počeo je pun sat pre utakmice e Crvena zvezda - Krasnodar, i bez  bez ikakvog suvislog objašnja  je za  "13.prase", nije bilo mesta u direktnom tv prenosu. Ljutnju i bez itekako opravdanu armije partizanovaca nije stišao snimak sa “obaveštenim” komentatorom da je utakmici oko 200 navijača Partizana. Ali biće da je  savest proradila, ili je sigurno ne mađarski premijer Urban pristao na "odloženo" viđenje veličanstvene pobede!.

NIje tajna koga predsednik Srbije voli, i za koga navija!

Ako je toliko puta već pomagao Partizanu zašto preksinoć nije "zamolio" bosove iz medija sa sloganom  "vaše je pravo da znate sve" da pokažu direktno što milion ljudi u Srbiji želi da vidi. Umesto prenosa sa Pančo Arene" čusmo na utakmici u Beogradu   bilo prijateljskog ubeđivanja  dece iz Rijeke da umesto za klub iz svog grada navijaju za veće iz Srbije.

Partizan je sinoć pobedio sve protivnike, posebno medije, tendencizne bez granica u veličanju zasluženog i čistog kao suza uspeha Zvezde.

U crveno belom biltenu je jutros SAMO JEDNA od prvih šest strana posvećena "četvorci u mađaraskom selu Felšutu.
Na pet strana je veličan uspeh vicešampiona Srbije što vređa inteligenciju, i  ispod je najnižeg praga granice dobrog ukusa.

Mesto za lepo, pristojno i inteligentno nikada nij moglo biti isto kao   ružno, vulgarno, nisko i primitivno.

Navijačke euforija i ostrašćenost poput one na kraju meča sinoć  na Marakani su čak  zabranjeni novinarskim kodeksom! 

Dnovinari su zavladali Beogradom odavno, čast izuzecima, ali na sreću ima ih još, kao i u srpskoj sportskoj "provinciji".

Navijači oba velikana su se izdigli iznad slabosti i osionosti pojedinaca u oba kluba i onih koji novinarski prate deševanja u Partizanu i Zvezdi.

Marakana dupke puna, iz 50.000 grla je nosila Zvezdu do trijumfa!

Na Pančo Areni" jedva 1.000 partizanovaca je izdominiralo kao i momci na terenu ponizivši budućeg šampiona Mađarske sa modernim stadionom u uzgradnji u Sekešefehervaru, i  Sporstkim centrom u Fešutu nalik na svemirski brod.

Danas nema slova u medijima  o gogoti navajača na putu da "Pančo Arene", jer odbranih 25 je išlo autobusom, a za navijače nije bilo "podobnih" prevoznika, pa se krenulo kao na svadbu sa više od 200 automobila u komšiluk na noćnu žurku!.

Mađarska policija  podiugla je stepen pripravnosti na najviši stepen, a angažovana je i konjica da brani Felšut!

Preplavljeni falš informacijama, fašističkim manirima “ljubazni” policajci terali se vozače u atomobilima sa srpskim tablicama da naprave krug oko stadiona u dužini od 70km!

Stoički su partizanovci podneli  diskriminatorsku torturu policajaca i rendžera i bez ijednog i najmanjeg incidenta, pod budnim nadzorom naoružanih do zuba specijalaca dokopali su se svojih "radnih" mesta, i na svoj način  položili još jedan ispit ljubavi uz hiz večeri" Ajde indijance ove zajedno da je.emooo!

Posebno ih je “pogodilo” što je utakmica na "Pančo Areni" završena za samo pola sata, a naravno su su ih ruke zabelele od mahanja na putu do srpske granice na autoputu  načičkanim  vozilima mađarske policiije pod rotacijom!

Kad se pobedi 4:0 može se i peške na kraj sveta, bez dileme su svedoci sinoć ispisane istorije Partizana

Danas je fudbalska Srbija ipak srećna jer videće 12 utakmica u Evropi, zvezdaši tri a partizanovci dve u Beogradu, osim ako UEFA ne uvaži žalbu i smanju kaznu na jednu utakmicu bez publike.!

Zbog kazne UEFA Partizan će dočekati Dinamo iz Kijeva 28.septembra samo u prisustvu uprave i krimosa u Maršalovoj  loži, i naravno novinara sa “spiska”.

Lice sa značkom, bacač topovoskog udara još uvek nije identifikvano i sankcisan. Kaznu ispašta klub, u milonskom gubitku,  i naravno partizanovci nevini, a optuženi i kaznom osuđeni za nikad  učinjeno krivično delo divljaštva i i huliganizma.

U 3.kolu Partizan 19. oktobra ide Skenderbeg u Albaniju. Partizanovci se vraćaju tek 23. novembra na svoj stadion i to na meč: Partizan –Jang Boj. Sledi dolazak Dinama 23.novembra u Kijevu a za kraj 7.decembra put u Kijev.

Crvena zvezda će na "Marakani" u prvom kolu u Ligi Evrope biti domaćin i BATE Borisovu 14.sepetmbra, sledi odlazak u goste Kelnu 28.sepembra. Arsenal stiže posle 7 godina u Srbiju 19.oktobra, a revanš je 2. novembra u Londonu. U posledja dva meča Bate Borisov dočekuje crveno bvele 23. novembra, a 7 decembra Zvezdi u goste dolazi Keln.

Srećno bilo  i Cvenoj zvezdi i Partizanu, gle slučajnosti na punoj Marakani već u nedelju aktera večitog derbija, sa još uvek neprodatom vrednom robom !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas