Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"TOP FORM" ZA NOVU TOP SEZONU MARKA IVOVIĆA Featured

1top formng i m

Najbolji srpski odbojkaš ponos svog Ljiga Marko Ivović nije u prilici da se  bori sa kolegama iz reprezentacije u Poljskoj za odličja na  Evropskom prvenstvu, jer povređeni skočni zgloba leve noge traži druge "igre". Na sreću Marko se obratio na pravu adresu i oparavak napreduje neslućenom brzinom.

U valjevskom TOP FORMU" kod svog prijatelja Gorana Đukića od prošlog četvrtka Marko je na "specijalnom tretmanu"

"Povreda  me je izbacila sa EP . Verujem da i bez mene drugovi i Nikola Grbić mogu do zlata. Samo Srbija može da pobedi  domaćina pred 70.0000 vatrenih navijača. Radujem se svakoj pobedi, i korak po korak momci krče put ka finalu. Moja skromna očekivanja su zlato" kaže za naš portal "ulovljen" na tretmanu kod Gorana Đukića, konačno ozarenog lica Marko Ivović.

"Od prošlog četvrtka se "družimo". Posle pet dana u TOP FORM-u ,  danas sam preporođen.  Sjajni  tretmani deluju blagotvorno. Znanje, osećaj za meru, i ogromno međusobno poverenje i strpljenje su lek za moj zglob. Kako se situacija razvija za 7 dana biću spreman za najveća iskušenja. Možda pre toga  toga da skoknem na finale u Poljsku 3.septembra", kaži velemesjtor odbojke iz Ljiga, MVP Svetske lige, a  od naredne sezone Brazilac, i obećava da će bude li poziva skoknuti do nekog od valjevskih privrednih kolektiva da podeli malo vremena i da se druži sa zaposlenima.

Momčina kakvih je danas malo u svetu srpskog sporta, pleni skromnošću, umereneću, ali i karakternom odlučnošću da ostvari što je  je u domenu njegovih mogućnosti, a jasni je kao dan da su Markovi standardika kojima stremi najviši.

Šta drugo do poželti Marku Ivoviću bez oporavak i povratak na  odbojkaški teren.

Nije neskromno pomenutiu da su danas  u sportru  zahvaljujući donekle i TOP FORM*u i profesoru Goranu Đukiću, momku blagog i uvek nasmejanog pogleda,  i oka na zejtinu, kome ništa ne promiče, i koji sa saradnicima izgara u svom "rudniku zdravlja".

Marko Ljubojević Boris Bakić, Nikola Otašević, su pružali najbolje partije u dresu u to vreme člana ABA lige KK Metalac, posle tretmana u TOP FORMU, a   koliko čujemo sprema se da goste stigne još jedno veliko ime srpske košarke. Ako ga je povreda omela da ode na EP u Tursku , valja biti spreman  za predstojeću sezonu Evrolige.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas