Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA PRVAKE BESPLATNI UDŽBENICI U MIONICI Featured

monca decaPrvaci u mioničkoj opštini i ovog leta dobiće besplatne udžbenike. Opština je obezbedila sredstva za kupovinu udžbenika   za 91. mioničkog prvaka. Opredeljeno je iz budžeta ukupno 700 hiljada dinara.

Podela besplatnih udžbenika traje od 2017.godine na inicijativu predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića.

"Već šest godina, svakog septembra obradujemo naše najmlađe đake, a istovremeno nastojimo da olakšamo roditeljima, jer znamo koliko ulažu u obrazovanje svoje dece. Mionička deca zaslužuju najbolje uslove, a mi činimo sve kako bismo im to i omogućili. Zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije, u rekonstrukciju škola uložili smo preko 360 miliona dinara. A u planu su i novi projekti koji će unaprediti kvalitet i uslove školovanja. U našoj opštini imamo i Centar za obrazovanje i razvoj gde su dostupni besplatni časovi iz više oblasti" rekao je Janković i dodao da je ove godine nastavljeno i sa besplatnom pripremnom nastavom za učenike završnih razreda.

Mioničkim đacima na raspolaganju su besplatni časovi glume, folklora, plesa, jezika i dr, a pet godina unazad mionički osnovci imaju besplatan ulaz na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz opštine Mionica se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas