Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOŠARKAŠKOG ČAROBNJAKA TEA NIKO, NIKADA IZBRISATI NEĆE! Featured

TEO VIVALDI

Miloš-Miša-Teodosić, neponovljivi Valjevac, čarobnjak košarkaški,  naprasno više nije član nacionalne košarkaške selekcije  Srbije, reče Svetislav Pešić i osta živ.

Do kada videćemo, jer  lavina nezadovoljstva  protiv besmislene odluke,  "odlikovanog", raste poput plime, i preti da pregazi sve, od premetorog selektora, pa redom sve što njih što ne poštuju ikonu srpske  košarke.

Na stranu Teodosića staje sve više aktuelnih i bivših košarkaških reprezentativaca

Politakantski i bez ikakvog smisla ubačeni  epizodista, čudni Pirožanac, baš takav lik, izraubovani trener, shodno zaslugama je  "odlikavan” nedavno, reče mrtav ladan  da više ne računa više na Miloša Teodosića,

Pitanje svih pitanja glasi:

Zašto odluka trećeg dana  po okupljanju reprezentativaca Srbije u Beogradu?

Jasno je kao dan da "odlijovani" nije sam skuvao odvratnu čorbu. Čak se nije usudio to kaže  u lice Teu.

Umesto da gospodski licem I lice, svi što se pitaju u srpskoj  reprezentativnoj  košarci u dogovoru sa Teom, a na čelu sa prdsednikom Danilovićem i pp KSS kumom Teovim Nenadom Krstićem,  zajednički dogovore oproštaj neponovljivom košarkaškog  čarobnjaka od plavog dresa,  isplivali su iz blata zlo i nedoslednost.

Nedostojno  džukački,   pljunuti u lice  ljudini, čija ljudskost, toplina duše i sportsko srce nemaju granice, se graniči sa bolešću uma.

 Obraćanje nedostojnog da nikada više ne pogleda   snimak neke košarkaške utakmice, ali spremnog da pogazi i najniži   sistem vrednosti, samo je loš  pokušaj naručilaca zločina, i ogledalo vlasti, da na najružniji način pokuša da provuče kroz blato košarkaškog vanzenaljca.

 Valjevac Teo  čije prezime beogradski fejk kvazi novinari namerno pogrešno izgovoraju, je košarkaška ikona za sva vremena!

"Mudaš dokolenko",  tim rečima je  znao da odbrani  “sporog” Tea od nasrtljivih Grka, takođe neponovljivi Duda Ivković, će dobiti  ovu kao i sve bitke  što su prošle.

teo i duda

Teo je sačuvao je dostojanstvo ne oglašava se još,  posle sramnih reči odlikovanog, i pokušaja da sa par nesuvislih rečenica neizbisivo ozbriše.

Mišin  stav da ne podržava dovođenje stranaca da igraju za Srbiju,  je nejak alibi da bude počišćen  iz  reprezentacije.

Da nije dostojan kapitenske trake pored dvostrukog MVP-ja NBA Nikole Jokića, takođe ne pije vodu, jer  “Džoker”  nije bolesni kompleksaš, da se bavi tom vrstom ucena da bi nosio dres Srbije. A nije zaboravljeno eskiviranje ne samo Jokića, izbegavanje " služenja  domovini".

Proturanje glasina da Danilović i Obradović, u trenutnoj hijerahiji vlasti u Srbiji nemaju snagu da navodno guranjem povređenog Avaramovića,  sruše Tea je svojevsrna besmisao.

Ostaje još samo  jedan mogući razlog svih razloga.

 Teo je izbrisan sa “plavog” spiska, jer posle svih poniženja, od medijskog valjanja u blatu, do direktnog pljavanja u lice na utakmici u Begradu od “svojih” delija, ni pod razno nije hteo da obuče dres "ponosa Srbije"

Miša je velik zvezdaš, ali svoju doslednost da ne igra za "ponos Srbije, jer u mu je je u Bolonji u svakom pogledu predivno, izgleda mora da plati izbacivanjem sa "plave ladje".

Da li je baš to razlog ovako gunusne osvete i  zločina, može da bude, ali ne mora da znači.

 Gledamo godinama unazad kako pred očima “prvoređenog” fudbalski i košarkaški kriminal buja više i jače  od Jovanjičkog paradajza.

Ali sve što traje bude i prodje.

Posle prvog šoka sve više LJUDI staju  na Teodosićevu stranu.

Najbliiža I svakako najdraža osoba supruga Jelisaveta, podseća na već pomenute  reči Dude Ivkovića  "o mudima i parketu što zveči”.

Jelisaveta zna za što drugi ne znaju. Zna  sveprisutnu  istinu, da  bez obzira na vreme Miša neodložno na prvi poziv, dolazi  automobilom iz Bolonje za Beograd. Na svaki mig selektora ma ko to bio, dolazi prvi, zdrav, bolestan, povređen!

jelisaveta teo

Ona je na Instagramu ostavila i poruku: "Mnogi nisu hteli da igraju za reprezentaciju, ali jedan je uvek TEO", aludirajući na sve što su  prethodnih godina odbijali pozive selektora, da igraju za Srbiju.

Igra za Srbiju Miše Teodosića je svetinja što traje 20 godina!

Nikola Kalinić I Nemanja Nedović, Stefan Markovoć saigrači repezentativni i klupski drugovi su se oglasili na Instagramu podrškom Miši Teodosiću. Očekujemo da to učini i Bogdan Bogdanović, i ne samo on.

jokic micic teodosic

Podrška je sve veća i jača, jer dve decenije izgaranja za  repezentaciju Jugoslavije i Srbije, od pionira do seniora, najsjajnija odličja sa najvećih takmičenja, trofeji  i priznanja u Evropskoj klupskoj košarci, iznedrili su  čarobnjaka, vanzemaljca  kakav se ne rađa.

Čak je i premlaćeni košarkaški sudija, spasen  od  novih batina  zahvaljući legendarnog Žurnovom  gloduru Simketu, za tren izronio iz blata, i sam šokiran  reakcijom Pešića. reče na "možda i najlepšu reprezentativnu karijeru u 21. veku".

"Niko ne osporava Pešićeve planove,  neuklapanje  najtalentovaniji pleja Srbije u poslednjih 20 godina, ali sledi Pešićeva odgovornost ne bude li Srbije na  Svetskom prvenstvu  i medalje sa Evropskog.  „Glava na panju” i doček  „na nož” su već viđeni. Upućeni  u košarku znaju da je mesto na terenu u trenucima odluke rezervsano za "iskusnog Valjevca". Vizija se promenila preko noći, ali  neponovljivi  kreator je pokazao u Virtusu na ključnim utakmicama   u polufinalu i finalu Evrokupa, zašto je vanzemaljac. prvi asistent i  najbolji strelac. Ocena  da je  vanserijski  čarobnjak  zaslužio ne malo, već mnogo više poštovanja", sve govori.

"Nedostatak  stila i nepoštovanja zasluga"   zaključuje  Žurnalov  glodur,  za malo izudaran,  kada je bez najave  posetio sobu kumova, Tea i Krla na jednom velikom takmičenju. Duda Ivković je srećom stigao na vreme.

Za zaboravne i neupućene, Teova bajka u reprezentaciji počela je sa kadetskim zlatom na Evropskom prvenstvu 2003, novim srebrom na juniorskom EP, da bi usledilo zlato sa mladom reprezentacijom na EP i  za sva vremena MVP priznanjem. Muta Nikolić je pokušao isto što danas radi Pešić. Eliminisao je Tea sa SP u Novom Sadu U-19 pre 15 godina. Srbija je osvojila zlato, ali je Mutinu glupost ispravio Moka Slavnić, da kasnije Duda Ivković prepoznao košarakaški brilijant.

Senior Teo je osvojio 2 srebra  Svetskom prvenstvu 2014. i na Olimpijskim igrama u Riju, i prvo seniorsko srebro na EP 2009. Povrede su sprečile Valjevca 2017. i 2019. godine, da nadmaši  Slovence, i da u Kini ne bude  medalje.  Klupske titule prvaka Evrope i Evrokupa, niz  individualna priznanja u Evroligi, ali priznanje daje najbolji igrač Starog kontinenta 2010. u izboru FIBA, jasno stavlja do znanja svima da je Teodosić zreo za Kuću slavnih!

Trener sa dva poslednja zlata,  neće nadgaditi svoj autoritet u ekipi,  sklanjanjem Tea, jer saigrači će tek reći svoje.

Teodosićeva zvezda ne bledi. Sada je valjda svima jasno, zašto je baš tako. Tea niko, nikada izbrisati ne može!

teo cilj

Svakog dana se, korak po korak, bližimo konačnom cilju, i zato ponašajmo se ljudski, da trag ostane, kakav treba.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas