Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MORA SE BITI JAČI OD SUDBINE, IZBOR JE SVAKOGA OD NAS Featured

5.oktobar 2000Danas je 5.oktobar, dan kada je lider poljskog pokreta "Solidarnost" Leh Valensa  1983. dobio je Nobelovu nagradu za mir.  

A 5.oktobra 2000,  ljudi iz cele Srbije, najponosniji su bili rudari Kolubare, istrajni da idu dok kraja, su stigli su u Beograd. Niko ih nije mogao sprečiti da ostvare svoj cilj. Probijali su redom barikade, kordone policije i vojske, da bi podržani od Beograđana, uspeli da probiju poslednju  prepreku i konačno  uđu u Skupštinu Jugoslavije. Dočekao ih je dim i požar. Poslednji  "dokaz" svetu,o  "regularnim" izborima. Spakovane pakete  glasačkih listića, je gutao plamen. Bio je to samo loš pokušaj da se sakrije izborna krađa. Sav  dokazni materijal se nije mogao spaliti. Usledila je ološka pljačka umetničkih slika, i svega što je bilo  za pometi. Načinjena je  ogromna materijalna šteta.

 U sumrak je Valjevac najveći buntovnik, slobodoljubivi i časni ratnik  Bogoljub Arsenijević Maki sa grupom neustrašivih oslobodilaca, na bageru koji je vozio takođe simbol 5.oktobra, Džo bagerista, "osvojio" i državnu Radio televiziju Srbije.

Slobodan Milošević je posle  decenije vladavine predao vlast kandidatu Demokratska opozicija Srbije(DOS) dr Vojislavu  Koštunici.

Lustracija odgovornih za pljačku Srbije, obećanje dato građanima je  zaboravljeno. Velikosrpski nacionalsita Slobodan Milošević je isporučen, i završio u kazamatu Haga. Sve najavljivano  do 5.oktobra 2000. se pretvorilo u prah i pepeo. Jezdu i Dafinu nasledili su otimači "zlatnog kovčega" spremni isključivo na poharu i prodaju svega što se nikada ne  prodaje, za dinar dva, pet.

Namerno pljačkani i uništavani, nestajali su privredni giganti stvarani decenijama. Stizali su strani investori, okrenuti isključivo iskorišćavanju jeftine radne snage i svom profitu. Uvedeno je "pravilo" da im se desetinama hiljada evra, plaća svako novootvoreno radno mesto, plus apanaža što su došli u Srbiju, i sve druge infrastrukturne benifiacije.

Naravno da bez obaveza da vrate bilo šta državi Srbiji.

Neki su ostavili pustoš za sobom i nestali, dok druge  i dalje ostvaruku enprmne zaradi, na grbači srpskog naroda.

Ostali su nam samo zemlja, voda i vazduh. Tada nisu još nisu imali  cenu, ali su došli na red, sada !

Pune 23 godine svedoci smo vremena zla. Nade i očekivanja gradjana je progutala pljačka i besprizorno uništavanje svih resursa stvorenih u  socijalizmu, i stvaranju uslova da se pre 11 godina ubice Jugoslavije vrate na vlast. Lažno zalaganje  za KiM u Srbiji, borbaza   tzv evropske vrednosti, bili su uvod u uništenje nezavisnih institucija, obrazovanja, zdravstva, okupaciju pravosuđa medija, vojsku i policije.

Opljačkano je gotovo sve, preostalo do 2012. godine. Srbija u mrak okupacije guraju enormna zaduženja. Vlast obećava kao i do sada  ravnopravne uslove na izborima, uverena da može da nastavlja svoj pobednički niz.

Tzv  opozicija, provaljena da sve što radi, je da samo zgrabi parče privilegija, ako nastavi kao do sada je definitvno "ugasila"

Zdravih snaga ima tamo gde se vlastodršci i opozicija najmanje nadaju.

Organizovana i ujedinjenja mladost Srbije, neopterećena "partizanima i četnicima", "evropejcima" i "prijateljima" Amerike, Zapada i  Istoka, su jedina nada za opstanak. Samo oni mogu doneti izvesniju budućnost Srbiji. Oružje da se zlo  nadvlada, je moć prava, pravde slobode i dostojanstva. To je jedini put da se kriminalci, lopovi, i zlotvori nađu gde im je mesto. Može probuđeni narod, sve, pokazao je to  već toliko puta u prošlosti. A najstariji imaju obavezu da se, iskusno, kako to samo oni znaju, bore za snove svoje dece i unuka. 

Definitivno se mora biti jači, od sudbine, izbor je svakoga od nas.

Jahači apokalipse previđaju samo da su na svet došli golih ruku i da će ga na isti način i napustiti.

 

  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas