Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VREME SE MENJA NAREDNE NOĆI, STANJE U SPORTU NE ! Featured

sport va 2017

Da bi ostvario svoje snove valja se probuditi“ pa tako  java ostaje  do daljnjeg pusta želja svih koji žele dobro valjevskom sportu, marginalizovanom, uniženom i opljačkanom kao nikada do sada!

U noći pred nama doći će do pomeranja vremena, ali u sportu za sada sve ostaje kao i do sada, sve za dva centra troška, ostalima po nešto, školskom i omladinskom sportu šačica narodnih para, tek da se ispuni forma!

Meč trećeg kola Regionalne A-2 vaterpolo lige: Valjevo Gorenje – Šabac je po rangu bez premca, tim pre što je valjevski tim posle dva kola lider. Komšijski derbi je  u 18 sati u SRC Petnica.

Po većini parametara najuspešniji i najorganizovaniji OK VA 014 Gorenje ovog popodneva igra derbi sezone u Prvoj ligi sa Partizanom u Beogradu u 16,30.

Prvi centar troška FK BK 2014 u 13,30 dočekuje Karađorđa iz Topole,

Sada samo drugo  po finansijskoj moći  u gradu, Udruženje građana KK Metalac ide u goste (19,30) Tamišu u Pančevo.

Nadugačko i naširoko se priča o pojačanjima.

„U toku su pregovori sa „četvorkama“.

U najavi su Valjevac Igor Đuković, a šuška se i o eks partizanovcu, bivšoj „zvezda“ ABA ligaša sa Kolubare. Majstoroviću.

Po običaju,  i  po svoj prilici biće to samo nova „dobra“ priča. U opticaju je aktiviranje „šabačke veze“ i novi poslovni angžman sa gazda Mikojem, pa se privatizacija u bliskoj budućnosti, nameće kao obaveza.

Kad se pogleda koliko je danas prebogat sportski program u Valjevu neupućeni će pomisliti da smo grad sporta, na žalost istina je sasvim drugačija.

Ni događaja, ni čestitog sportskog objekta, a danas na isteku druge decenije 21.veka naiskorišćeniji će biti balon u SRC Petnica, nalik na cirkusku šatru, jer od 11 sati je plivački KUP.

Dok čekamo pravi projekat i izgradnju Valjevske Arene, novca konačno ima, valja preporučiti brojne sportske sadržaje ali, ponovo ističem, preskromne po kvalitetu i svemu što zahteva sportski spektakl.

Tek koliko da se obeleži, danas će biti održana Memorijalna trka generala Svete Đukića, na stazi od Platana do Jovanje, po običaju tačno u podne.

Nada poslednja umire.

Valjevska vlast još nije prepoznala svoj zadatak kada će, ne zna se.

Valja učiniti sitnicu za početak.

Deo ulice Ilije Birčanina od Platana do Jovanje, valja preimenovat i u imena Svetomira Đukića, Pjera De Kubertena i uvaženog kolege novinara i dugogodišnjeg direktora Radio Valjeva, Zorana Tripkovića, zahvaljujući čijem istraživačkom radu je skinut veo tajne o delu čestitog I humanog ratnika, viteza sporta, rodonačelnika olimpizma u Srbiji generala Svete Đukića.

Umesto jučerašnjeg košenja trave i kakvog takvog uređenja parka sporta valja poraditi na svojevrsnom muzeju na otvorenom, podsetniku na uspešne sportiste i najveće promotere grada Valjeva.

Očekivanja su uvek iznad realnosti, a danas ni vreme nije saveznik učesnicima, pa ćemo biti svedoci najverovatnije jednog od najskromnijih Memorijala u svakom pogledu do danas.

U  11 sati u hali sportova 15.septembar je boks, Regionalna liga Beograda.

Večernji sportski valjevski program je u znaku prvoligaške ženske odbojke: Valjevo –Futog (19 sati hala sportova 15.,septembar).

U nedelju u 17 sati je ženski rukomet: ŽRK Metalac –Mačva u 17 sati, a potom u 20 sati, na istom mestu, hala sportova 15.septembar,  i prvoligaški mali fudbal : RB – Samo pravo (Beograd).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas