Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO ZA NOVI PAD BERLINA ! Featured

berlin ff evroligaFajnal for u Berlinu počinje večeras polufinalnim mečevima:CSKA – Lokomotiva(18 sati) i Fenerbahče – Laboral Kuća u 21 sat. Valjevac, kapiten Srbije Miaša Teodosić ima novu priliku da sa CSKA-om osvoji 7. titulu na koju krasnoarmejci čekaju od 2008. godine.

Ovo je će biti četvrti put da se završni turnir EL igra u Nemačkoj, posle Minhena 1989. i 1999. godine, kao i Berlina 2009. godine, kada je Panatinaikos postao šampion Evrope trijumfom nad CSKA 73:71.

Iskustvo i kvalitet su snaga CSKA moćnog da posle 9 godina stignu na krov Evrope.Fener ima šansu da “skine mrak Turcima sa očiju” a prva prepreka na putu do titule biće Laboral Kuča, tim velikih košarkaških znalaca.Malkolm Dilejni i Entoni Rendolf nose igru Lokomotive, a Miloš Teodosić i Nando de Kolo su srce i duša Itudisove armije. Ovaj majski vikend je idealna prilika da se “osvoji Berlin”.

Večeras ćemo videti sudar napadača i najbolje odbrane.

Hajns, Hrjapa Kurbanov, Džekson jasno je da čine prevagu u korist CSKA. Moskovljane muči kompleks kikseva na F4, ali sve ima svoj kraj pa i ova crna serija.

Fajnal-for nosi sa sobom nervozu, pa će izostati košarkaški vatromet, što trebalo da odgovara Lokomotivi, ali CSKA je ipak veliki favorit.

Lokomotiva ima svoje adute u Krisu Singltonu, Drejperu, Klaveru Drejperu, Dženingu i Brekofu, ali CSKA sa “bombašima” Voroncevićem, Kurbanovom, Higinsom, Nikolsom i Fridzonom može da taznese svaku odbranu.

Konačno tu je takođe bitan faktor uspeha, šampion Evrope Jorgos Barcokas sa Olimpijakosom 2013. godine.
Veću podršku sa tribina imaće tim iz Moskve.

FENERBAHČE sa Željkom Obradovićem je 100 posto favorit protiv Kuće Laboral.

Jan Vesili je u timu, a drugi partizanovac Bogdan Bogdanović raste i NBA zvezdu. Ekpe Judo je čudo, a koliko videće tim iz Vitorije !

Špance predvodi Grk Janis Burusis (32) u sezoni života.

Željko Obradović je košarakaški Nikola Tesla i spreman je da “neizmeničnom strujom” u španskoj kući” večeras ugasi svetlo.
Fenerova snaga se zasniva na samopouzdanju i odbrani stalnim pritiskom na loptu, ali i protokom u napada i bitnoj zastupljenosti Nikole Kalinića u igri. Vesel i Judo, Datome, Dikson su faktor moći Obradovićog tima, a Laboral Kuća pored Burusisa ima nebeskog skakača Adama Hangea, a spolja Majka Džejmsa i nepredvidivog Darijusa Adamsa, Davisa Bertansa. Velimir Perasović voli pun gas na terenu ,sa polukontrama i kontrama, ali treba pobediti kolegu sa 8 osvojenih evropskih titula popularnog Žoca.

Ipak u oba meča faktor uspeha biće glava, suvi kvalitet i sreća.

Ako je suditi po pomenutim faktorima u fnalu u nedelju ćemo videti CSKA i Fenerbahče!

Arbitri za Fajnal for su:Damir Javor iz Slovenije, Nemac Robert Lotermozer, Hristos Hristodulu iz Grčke, Luiđi Lamonika iz Italije, Letonac Olegs Latisevc, Poljak Pjotr Pastusjak i Ukrajinac Boris Rižik.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas