Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO I PLAVA ARMADA NA DVA KORAKA DO RIJA Featured

teo port

Srbija je pobedila Portoriko 87:81 (21:22, 20:9, 28:20, 18:30) u prvoj utakmici A grupe  kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Rio. Plavi su osigurali mesto u krugu beogradske četvorke i za za odlazak na Olimpijske igre u Riju, i potrebne su im još “samo” dve pobede u polufinalu i funalu 9.jula.

Portorikanci su zaplesali svoju “bombu” u prvoj ali ne samo za mene, uvek “plavi”,   večeras u beloj opremi su uzvratili valjevskom podvalom u režiji Tea i Birče(Teodosića i Birčevića) i naravno još “ po nekim ” više zaslužnim od “izbornikovih” ljubimaca.

Arena sa trećinom praznih mesta “posebno” simpatična zbog dekora ispred Juga, sa  rupama i polomljenim pločama kao na Desankinom trgu Valjeva pred prolećne radove i sa dodatnom “dekoracijom”  pregorele  rasvete na centralnoj reklami K... ARENA, ostaje i dalje  sportska lepotica Evrope.arena jug

Ogromna podrška  košarkašima u Areni stigla je i iz Republike Srpske.bl rs

 U presu je bilo pregršt praznih  mesta.pres pp

Novinarski posao je mnogo više od igre, pa je za očekivati da FIBA i "overači" akreditacija prepoznaju  šta im je činiti za ključne mečeve polufinala i finala. Budu li omogućili  neopradano uskraćene akreditacije  diskriminatorski izostavljenim srpskim novinarima ispraviće ničim izazvanu veliku nepravdu.

Ako neko zaslužuje da u najpotizivnijem kontekstu bude pomenut to su volonterke sa osmehom, predustretljive i vrhunski profesionalne.

1 suncica

Uspavanu publiku budio je orkestar bubnjara, i spiker sa čuvenim beeeograadskim "Teeeeodosić" , zapažen posebno u  najavi  sjajnih čirlidersica.

bubnjari

Plavi orekstar posle zagrevanja u prvoj, dodao je gas do poluvremena i izdominirao u trećoj četvrtini, kada je bilo i 20 poena prednosti u nekoliko navrata .

U poslednjih 10 minuta Portoriko je ubacio  čak 30 poena, što je  posledica očigledno opuštanja sada je već jasno pobednika beogradskog  turnira.

Nemanja Nedović brojao do 14, Bogdanović, Kalinić i Jokić i Birčević do 12.

Kod Portorika prema očekivanju istakao se kvartet: Holand sa 21 poenom, Barea i Vasalo i Ramos sa po 10 koševa.

Raduljica "nije došao" na utakmicu, a srčani Štimac i trpadžija Simonović su potvrdili zašto su selektorvi ljibimci, a apsurd svih apsurda je da  Srbija igra kvalifikacije bez centra!?

ss

Več sada je jasno, prolazimo a da se ne oznojimo,a cena je ne baš mala 3 milona evra.Ali kao sve drugo platiće narod Srbije

SRBIJA - PORTORIKO 87:81 (21:22, 20:9, 28:20, 18:30)

Arena Beograd"Gledalaca 12.000. Sudije: Erezuelo (Španija), Bisang (Francuska), Vilend (Kanada).

Srbija: Teodosić 9, Simonović 4, Dangubić, Bogdanović 12, Marković 2, Kalinić 12, Nedović 14, Birčević 12, Raduljica 2, Jokić 12, Štimac 8, Jović.

Portoriko: Klemente 5, G. Dijaz, Barea 10, Arojo 7, Vasalo 10, H. Dijaz 2, Sančez Rosa 8, Balkman, Galindo 3, Holand 21, Uertas 5, Ramos 10.

total

Srbija je utorak slobodna, a u sredu sledi meč sa Angolom u 18 sati.

Letonija je u predigri meča deklasirala  Japan (88:48) pred   duel sa Češkom. Grci su se u Torinu se poigralli sa Irancima, a Italijani sa Tunižanima.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas