Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

LEONARDO U BEOGRADU, A VALJEVCI U SVOM GRADU GASE I PALE NA SVE STRANE Featured

v vU Beogradu kad Partizan pobedi senzacija, i bi danas. Crno beli prevarili i pobedili  crveno bele preforsirane u svakom pogledu. U Valjevu danas vrelo, a kako i da ne bude. Grad na Kolubari je  Olimpijski grad, i poprište finala Seoskih olimpijskih igara. Valjevo i dalje ima  ima klub a nema ga,  jer je trenutno "ugašen". Vatrogasaca iz Centara troška, sa licencom za čerupanje ko kusi pasa. U   fudbalskom svetu na Krušiku valjevski FK  BK 2014  nije izgoreo. Na  trećeligaškom Zapadu se posle   trojka pre sedam dana,  danas je vatra donela tri boda i ponovo lidersku  poziciju .

Vatra na sve strane i na sportskim   terenima, a tek u glavama svih koji  bi da budu “vatrogasci” lava kulja.

Vraćanje sela u život, i preko sporta lepa je ideja, ali na valjevskom finalu Seoskih olimpijskih igara, dominacija “građana” i premalo naroda sa sela.

Domaćin grad Valjevo je učinio napor da sve valja, i valjalo je na sportskim borilištima, gde se nadmetalo u 25 sportskih disiplina 1500 sportista i šahista.

Ostaje samo žal što je jedan segment organizacije zatajio.

Momci i devojke u predazu borbi morali su da sami snalaze umesto da su bili zajedno na jednom mestu.

U olimpiskom centru imali bi sve: informacije o takmičenjima, mesto za osveženje, hranu, piće, pa čak i neki suvenir grada Valjeva da kupe.

Moglo bi Valjevo na sportskom infrastrukturom i stručnim potencijalom i svojom decom da bude čudo neviđeno u Srbiji.

Osnovci i srednjoškolci svi u svojim godištima od 5. do 8 razreda i naravno  srednjškolci svih uzrasta tokom dugog leta treba da se igraju baš u Valjevu.

Ne mora da bude 15 sportskih dicplina kao danas na SOI Srbije. Za početak : fudbal, košarka, rukomet, odbojka i vaterpolo.

Od igara radosti najviše za učesnike i organizatore, a samo od kotizacija i boravka, spavanja i ishrane, zarada bi se merila milionima evra!

S tim da se sportska priča sa više hiljada učesnika iz Srbije, eks Jugoslavije, Evrope i sveta dešava od 1.jula do polovine septembra, a da nosioci  posla decenije budu valjevska deca!

Grad bi bio lišen briga kako izgradti svojju Arenu finansirati, školski i vrhunski sport, i muka šta dalje  na zgarištu sprženog KK Metalac.

Da je sreće izostalo bi višemesečno ćutanje odgovoronih posle svih javno izrećenih neistina samo u 2016. i skaradnih poteza, sa diskriminatorskim da se u maju bez objašnjenja tvorac uspeha na terenu Vladimir  Đokić udalji iz tima.

Da je najodgovorniji pored svih upravnim članova baron Minhauzen - Zoran Vraneš, nema dileme, jer je čovek plaćeni  pedsednik sa deponovanim potpisom, ali nije jedini odgovoran, i sa onim famoznim potpisom.

Ali ispred svakog pojedinca na ko bio i ma kako se zvao, pa makar to bio i odjednom opet "spasilac" je KK Metalac.

Danas prvog sportskog lista na Balkanu više nema  !

DLS Sport, bilo je poslednje ime je  ugašen, a da tako bude pobrinula se dominantna u Srbiji “ viša” sila.

Puki oglašivače i dobošare danas opstaju a  novinari su su u kolateralna šteta, kao uvek.

Čitoaci su oskaćeni !

Valjevci ne žele da u svom gradu najpopularniji sport pored fudbala,  košarku spasavaju oni koji su je  doveli do prosjačkog štaba, radeći samo u svom ličnom interesu i  uzimajući nikad zarađeno.

Naravno reč je o KK Metalac.

Era trajanja od 2002. do danas donela je pet sezona u KLS, dve u ABA ligi, i istorijski uspeh plasman u Evro Kup 2015. godine.

Valjevo ima Valjevce sposobne da i bez politike i danas osnova za sve, ali i  moći pojedinca spreče “gašenje i paljenje” KK Metalac. .

Treba biti čovek i poneti se ljudski.

Ljudskost će doneti dogovor da se požar ne gasi benzinom, da ne “gori” ono što ne postoji.

Valjevo je bilo jeste i biće grad košarke, sa onim nezaobilaznim uslovom da na tribinama budu svi koji vole Metalac, a na terenu, zašto da ne zaigraju momci koje vrede, a uz to su i Valjevci .

I zato čemu odugovlaćenje i širenje svakojakih dezinformacija i besmisleno gubljenje vremena.

Širiti neprijateljstvo i upirati prstom u bilo koga je samo po sebi ZLO ! .

Nema druge svi u  jednu kolonu i “partizani” i “četnici” pa kako bude, ma koliko neko manje ili više voleo onog drugog. A vreme će pokazati ko je patriota a ko puki profiter.

Ljubav svih Valjevki i Valjevaca je košarka i KK Metalac, bez šanse da klub iko doživljava kao novo carevo odelo za jedokratnu upotrebu.

U danu praznika srpskog fudbala Leonardo, skriven u travi stadiona jNA je na kraju novog očajnog derbija doneo neo pobedu već dve godine na sve načine rušenom i ponižavanom, a večeras da li slučajno vaskrslom  Partizanu. Pobedu će pretvoriti  samo  u svoj novi bezuspešan pokušaj luzeri i izdajnici u   novoj  predizbornoj kampanji.

Rezultatski identično bilo je u Valjevu.

Kao i crno beli valjevski BK 2014 se vratio na čelo tabele pobedom nad uvek neugodnim specijalistom za Kup Poletom iz Ljubića 1:0.

Posle šokantnog poraza od Smedereva pre sedaam dana(0:3), danas su Smederevce gurnili u Dunav naše komšije iz Požege(1:0) BK 2014  se vratila na  vrh  tabele pošto je Radnički iz Kragujevc ostao bez dva boda u Loznici(1:1).

Sin trenera Obadovića Filip je zatresao mrežu za pobedu u 19.minutu. Marko Janković je  posle “ringišpila” sa na rubnu šesnastreca Poleta pogodio u “trepavicu” Obadoviča za pobednički gol.

Okrašj na Krušiku je otvoren “mrtvom šansom” Vlade Krtsića u 10.minutu. Potom su Rašević je u 39.pa Obadović u 49 minutu, preopustili nove prilike. Čabarkapa čita Ilića u 75.minutu. a na kraju meča Marko Janković iz slobodnjaka pogađa stativu.

Po nesnosnoj sparini na očajnom terenu kao i u većini mečeva ovog leta, nije se umiralo u fudbalskoj lepoti. Vrućina, da li preterniranost valjevskog tima su još jednom uzeli danak.

Da sledi nova bura u klubu potvrda bez objašnjenja izostavljanja iz tima jednog od najboljih u prvih pet kola najuskusnijeg Bojana Vojisavljevića.

Kvarter musketara: Ilić, Rašević Gentić, i Janković moraće da popriča sa tereneromi naravno i “dijalog” velemajstorom, nekad smehtresnim čuvarom mreže Milinovićem, jer novo lice mlađani Bogosavljević   ne uliva poverenje, pa bi bila ludost  dati mu novu šansu u Mihajlovcu narednog vikenda,  jer Budućnost Krušik 2014 se bori za plasman u Prvu ligu.

I za kraju da konstatujem samo.

Zanimanje vatrogasac je vrlo opasno. Traži stručnost, hrabrost, brzinu, hladnu glavu, odgovornost i brzu reakaciju.

Otuda i poruka svima koji bi da operišu, da se manu ćorava posla i ne gase neupaljeno, jer opekotine mogu da budu opasne i po život !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas