Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRUŠEN ŽABALJ, PAŠĆE I UB ZA TITULU! Featured

1okva sterija1

Odbojkašice Valjeva nisu dozvolile iznenađenje u Žablju, pobedile su domaćina 3:1(23:25, 25:18, 25:19, 25:14) i za sedam dana će u hali sportova 15.septembar osvojile li tri boda u derbiju sezone sa aktuelnim liderom Prve B lige, preuzeti tron i osvojiti titulu i pehar za prastiž.  Oba tima idu u viši rang Prvu ligu Srbije!

Žabalj je i derbiju napadačkim servisom i fanatičnom borbenošću zbunio Valjevke. Ako se tome doda loša procena prilikom servisa, nekoliko lopti je iznenadilo odbranu Valjevki,   a uz to i loša realizacija napada je dalo krila domaćinu da dobije prvi set 25:23. Na sreću gošće iz Valjeva su odlično reagovalo na ovaj šok, značajno popravile igru u nastavku, pa su u igri poen za poen, polovinom seta konačno pruzele vođstvo, a u završnici su   stekle  sigurnu prednost. U trećem slična priča,  Valjevke su su još agresivnije a i  preciznije serviraju, smanjuju greške i stižu do vođstva u setovma. U trećem je Žabalj pao i nije bilo teško overiti nova tri boda, ali valjalo se pomoučiti na putu do 4. seta!

Naredne nedelje u 20,30 u hali sportova 15.septembar je derbi sezone: Valjevo -Ub. Ko pobedi biće šampion Prve B lige, a za utehu i vicešampion takođe ide u viši rang.1ok va svi

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas