Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKA ZA TREN SKRAJNULA KRIMINAL BEZ PRESEDANA U VALJEVSKOM SPORTU! Featured

ok va o1 smdrvoLjuta bitka pojedinaca za desetine miliona narodnih para, odvija se i ovog januara pod plaštom društvene brige za sport... Pod promocijom brenda  i čega li još odvija se više od deceniju ipo klasična otiimačina narodnih para za privatnu zabavu, a  neki političari je okarakterisaše  javno kao kriminal bez presedana.

Svi ga vide,  a policija, tužilaštvo i sud i dalje ne reaguju.

Biće da im smetaju i da ih ometaju u vršenju službene dužnosti smog, čađ, i šta li još.

Ova "anomalija" upotrebiću najbenigniji izraz, traje 20-ak godina, i podržava je „odgovorno“ svaka vlast, žmureći pred zlom i pošasti bez kraja.

Hoće li pasti ili proći i 2018. predlozi nekakve komisije, odnosno volja pojedinaca, a zna se dobro ko su,  pokazaće prvo zasedanje odbornika u februaru, spremnih da istraju u borbi, videćemo   za što i zbog čega.

Početak 2018. na sportskom polju je u znaku odbojke i novog uspeha odbojakaša VA014 lidera Prve lige Srbije

Odbojkaši   VA 014 dobili su derbi sa Smederevom 3:1(25:19,25:12,23:25,25:19) na startu drugog dela šampionata prvoligaša

Još ubedljiviji je bio Partizan na gostovanju protiv Starčevačana (3:0) i u meču sezone u Valjevu baš u direktnom nadmetanju sa crno belima pašće odluka ko će igrati u eliti naredne jeseni.

Valjevski tim je odigrao na visokom nivou prva dva seta protiv Smedrevaca, a kod vođstva 22:18 u trećem je „stao“.

Gosti su par "žutih minuta" domaćina iskoristili i znalački kaznili osvajanjem seta.  U 4. su pokušali totalno da se vrate u meč i preokrenu ga potpuno u svoju korist. Domaćin se trgao, podigao nivo igre i serijom dobrih prijema i blokova, sa posledicom ubitačnih kontri, ponovo viđenom pobedničkom hemijom u najborbenijem periodu igre je  stigao do trijumfa. Po završetku meča gosti su neopravdano bili ljuti na sudije. Strasti su se ubrzo stišale, zapisnik je potpisan, i sve se završilo u sportskom tonu.

Pošto plasman određuje na prvom mestu broj pobeda, pa međusobni skor, pa tek set količnik, jasno da je šta je zadatak za Ražnatovića i drugove. Pobedom protiv Partizana prvog vikenda u februaru rešiće sve dileme oko prvog mesta. Imaće dve pobede više, što bi trebalo da bude nedostižna prednost.

U ovom trenutku najvažnije je da su svi momci zdravi, dobro treniraju. Što je najvažnije dovoljno je vremena da se do meča sa crno belima, i gostovanju u Kleku, forma podigne na najviši nivo, kako bi se ostvarila pobeda i samim osigurao uspeha za istoriju valjevske muške odbojke. Ražnatović(20 poena), Vešović(16), Bulatović i Knežević po 12, i Adamović 11poena nosili su tim do prve pobede u 2018. godini.

Bitka za nove bodove doneće i rasplet u februaru.

Dakle mesec mačaka je konačno šansa da i „mačori“ u valjevskom svetu sporta pokažu kandže i zube.

Vreme je da se konačno cirkus bez presedana postane privatno vlasništvo, a prave vrednosti isplivaju na površnu, da Akademija svih sportova dobije ono što joj pripada, a ne da narodne pare krčme KK "otac i moj sin", FK "prošlost" ,  i sitniji  "milioneri" što   postadaše preko noći.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas