Menu

zaglavlje

VLADIMIR ĐOKIĆ "POKLON" VALJEVA UŽICU ZA 695.ROĐENDAN

VLADIMIR ĐOKIĆ "POKLON" V…

Čovek od uspeha, košark...

29. PRIMIJERA DANA GLJIVA NA DIVČIBARAMA

29. PRIMIJERA DANA GLJIVA NA DIVČIB…

Hladunjav dan, vetar i ...

VEMBLI, ATINA, SPLIT, DUBAI, DOK ŽOC ALEKSA I MITAR GAZE.... A RATKOVICA VODI NAŠ METALAC

VEMBLI, ATINA, SPLIT, DUBAI, DOK ŽO…

Protekle noći u centru ...

LUKA MIHAJLOVIĆ  SENIORSKI ŠAMPION DRŽAVE U BOKSU!

LUKA MIHAJLOVIĆ SENIORSKI ŠAMPION …

  Valjevo je 10.maj...

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI SLOBODU VALJEVU PRE OSAM DECENIJA

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI…

Umišljeni da se istorij...

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RADOVANA-MIĆE TRNAVCA (1950-2024)

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RA…

foto đorđe đoković Slik...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KARLITO ZAUSTAVIO NOVAKA, LUNA VUJOVIĆ(13) ŠAMPIONKA VIMBLDONA Featured

nole i alkaraz vimbldon 23

fotoADRIAN DENNIS Afp Najbolji teniser svih  vremena  Novak Đoković(36) u epskom meču finala Vimbldona nije pobedio. Slavio je mladi  Španac Karlos Alakaraz(20) sa 3:2(1:6,(7:6(8:6),6:1, 3:6, 6:4). Osim  sjajnog rivala Nole morao se rvati sa sopstvenin greškama, što je najgore najviše ih je bilo kada je bio u prilici da otvori put ka pobedi.

nole vim 23

Bezobrazluci večine od 15.000 tzv  navijača, ustvari bolesnih mrzitilja Novakovog dela nisu izostali. Ponovo, sada i u finalu,  čovek u stolici je  provocirao Nola svojim nekorektnim odlukama. Tolerisao je bolesne  cirkuzante na tribinama, spremne u svakom trenutku da ometaju  najboljeg na svetu dok servira. Urlici krema, u biti rulje željne Novakvog poraza su konačno mogle da likuju. Englez  stolici , pre dva  dana nije uspeo da  poremeti Nola , ali je Irac sa kačketom,  ime mu nije ni dostojno pomena, prljavi posao radio besprekorno, na opšte zadovoljstvo većine prisutnih  se i moglo i očekivati. Čestitke mladom Alkarazu na velikoj igri,  pobedi i za drugi Grend slem u karijeri. Novak je posle 7 godina izgubio u Vimbldonu, Federer i dalje drži rekord sa 8 trujumfa, jedan više od Nola, kao i Margaret Kort sa 24 osvojena Grnd slema. Novak je propustio šansu da sezonu nastavi 3. Grend slemo, i i tako napadne rekrd star pola vela da osvoji sve 4 titule. Britanski  novinari likuju,  ali stara dobta poslovica kaže: "Ko se poslednji smeje najslađe se smeje." Malo su se zajebali svi koji umišljaju da je era Novaka Đokovića prošla.

Tek će da boli mrzitelji!

Sledi Njujork. Nole igra najbolje na betonu, a trofej  želi i u Dejvis Kupu sa Srbijom.

Novak Đoković  nije  uspeo, ali je srpska teniserka Luna Vujović(13) rođena Novljanka, a sada Novsođanka,  postala  šampionka Vimbldona za igračice do 14 godina.

Luna Vujovic

U finalu je pobedila britansku teniserku Holi Smart sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1. Bio je ovo prvi, i to pozivni  turnir na  Vimbldonu u kategoriji do 14 godina. Srpkinja je  stigla do titule  nakon samo  62 minuta igre. Vujovićeva je prvi set dobila posle tri brejka, jedan više od Smartove, i to posle naizmenično izgubljenih svojih servisa.  Naszavilaje da igra odlično,  i u drugom setu je prva stigla do brejka, i vođstva  od 4:1. Usledio je rutinski završtak za kraj nada nade Engleskinje da može do pehara. Luna je  uspehom u Londonu najavila da može mnogo toga da napravi u tenisu.  Vujovićeva (13) je u polufinalu savladala Rumunku Maju Ilinku Burčestu sa 7:6, 7:5. Na korak do finala bila je Dušica Popovski, ali je izgubila od Holi Smit sa 7:6, 7:5. Turniri se u ovom uzrastu ne igraju odmah na ispadanje, Luna je grupnu fazu prebrodila sa dve pobede i porazom, a zatim je preko Rumunke i Britanke stigla do trofeja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas