Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

„BOTOVSKA ARMADA BRANI PREDSEDNIKA I KRIMINALIZOVANU CRVENU ZVEZDU“ Featured

Grobari protest 741x486Foto: Danas onlineDok u redovima srpskog šampiona Srbije u fudbalu broje milione od UEFA, što slede za direktno učešče  u elitnom rangu takmičenja, izboreno osvojenim bodovima Partizana, a nesvesni kakva ih golgota čeka protiv Mančester Sitija, Lajpciga i Janga Bojsa, na drugoj strani Topčiderskog brda, mrak sve gušći i sve crnji.

 Kako javlja portal Aktuelno.me navijači Partizana su nakon 12 godina konačno shvatili šta je “sveti” cilj Aleksandra Vučića.

Gašenje Partizana ne samo u fudbalu nego i u svim sportovima je ključni cilj, a dešavanja u srpskom sportu su direktan produkt Vučićevog štetnog delovanja i direktnog mešanja u baš sve događaje u Srbiji, smatra Aktuelno.me.

"Grobari sa Juga su pokrenuli bojkot, utakmica u Humskoj. Sinoć im se pridružilo  10-ak hiljada navijača Partizana. Izašli su na ulice srpske prestonice da kažu šta misle o ljidima koji vode Partizan i naravno Aleksandru Vučiću. Svesni su da je došao poslednji čas za odbranu kluba,  koji se voli i za koji navija. Posle gromoglasnih povika "Vučiću pederu, vođe Grobara su preko megafona vikale da protest nema „politički karakter“.

U korteu pristalice crno beli su prošetale Beogradom do stadiona Partizana.

Navijači odlučno zahtevaju  ostavke  kompletne uprave kluba, i odlazak  iz Partizana svih “naprednjaka”, što je realno, pod ovom vlašću utopija. U takvoj situaciji kako tvrdi portal Aktuelno  „najbolji igrač Crvene zvezde Aleksandar Vučić pokrenuo je armadu botova po beogradskim portalima. Imaju  zadatak da se predstave kao navijači Partizana sa ciljem da relativizuju odgovorost predsednika svega i svačega u Srbiji", tvrdi portal Aktuelno.me

„Vučićevi botovi  najčešće započinju svoje komentare na raznim portalima, forumima i društvenim mrežama “navijač sam Partizana, ali..." pokušavajući da odbrane najvećeg kriminalca u istoriji Srbije, i na taj način da otupe oštricu napada Grobara na njega, i tako umanje njegovu odgovornost za više nego očigledan organizovani kriminal u srpskom sportu”, tvrdi portal Aktuelno. me.

Vučić je nedavno gostovao na RTS gde je novinarka otvoreno priznala da zaposleni u javnom servisu Srbije svesno utišavaju ton tokom utakmica Partizana kako se ne bi čulo “Vučiću pederu”, potvrđuje Aktuelno, i podseća.

„Partizan je zbog povika sa tribina “Vučiću pederu”, odnosno prozivanja predsednika države, koji se godinama direktno meša u sport, prošle nedelje kažnjen od strane UEFA.  Kriminalizovana i balkanizovana UEFA Aleksandra Čeferina je, po nalogu Vučića, kaznila Partizan, a FSS i Crvena zvezda godinama prolaze bez kazne, iako je po statutu FIFA i UEFA zabranjeno mešanje politike u sport, dok se Vučić  javno meša u sva sportska dešavanja u Srbiji. Da je tako, potvrde su i brojne izjave zvaničnika Crvene zvezde koji se godinama hvale saradnjom sa predsednikom svega i svačega u Srbij, i imaju zadatak da po nekoliko puta godišnje istaknu predsednikove zasluge za sve “uspehe” kriminalizovane Crvene zvezde“ zaključuje portal Aktuelno. me.

U moru opisa sinoćnog protesta navijača crno belih, najneprezicniji je bio nezavisni list Danas.

grobari 2

foto:VesnaLalić/Nova.rs"Nekoliko stotina Partizanovih navijača se okupilo ispred Terazijske česme dva i po sata pre revanša crno-belih u plej-ofu za fudbalsku Ligu konferencije..." utvrdio je "precizno" list Danas

grobari 1jna

foto:Vesna Lalić/Nova.rs Navijaču su u korteu tokom šetnje najglasnije ispred  zgrade Predsedništva Srbije grmeli "Vučiću pederu". Šetnja je  okončana ispred zapadne  tribine stadiona Partizana. Kordon policije je bez incidenata sprečio prolazak kortea do službenih  prostorija FK Partizan.

Po završetku protesta Partizan je ispao iz Evrope. Danski Nordsjeland je pobedio smehotresni sastav crno belih, kapa dole Beliću i golmanu Jovanoviću sa 1:0, i plasirao se ukupnim rezultatom 6:0 u Ligu Konferencija, gde ga u grupi H očekuju: Fenerbahče, Ludogorec i Spartak Trnava.

Skor Čukaričkog u kvalfikacijma za Ligu Evrope sa Olimpijakosom je identičan  0:6. Brđani nastavljaju evropsku lakrdiju. U Ligi Konferencije igraće sa  FerencvarošomFiorentinom Genkom, dok je TSC u Ligi Evrope bez šansi protiv: Vest Hema, Olimpijakosa i Frajburga.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas