Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NA DORĆOLU METALAC PONOVO GAZDOVAO, OPSTANAK JE OBEZBEĐEN! Featured

kkm dorcol fotofoto kls Kao i lane, ovoga puta samo sa drugim ciljem, da sačuva status KLS lligaša, Metalac je pokazao na Dorćolu, kako i “Musa dere jarca”. Valjevski tim je pregazio domaćina 98:80 posle briljantnih poslednjih 15-ak  minuta meča. Momci su potvrdili da su dostojna investicija  milionerskog kluba (18,5  od 113 miliona za 2024. pripašće Metalcu iz Gradskog budžeta za sport),  i zašto su dobro plaćeni.

Tronedeljna pauza zbog besmislenog turnira za KUP Radivoja Koraća, je imala očigledni pozitivan efekat na Metalac, a  negativan za Dorćolce pred sinoćni meč, samo sa pobedom manje(9) u odnosu na Metalac(10).

Do 23. minuta Dynamic BalkanBet je bio ravnopravan rival. Nije “mirisalo” da sledi "gaženje i plitak potok".

Čvrstom odbranom i dalekometnom artiljerijiom, ali pre svega odgovornom nadasve nadahnutom i racionalnom igrom, počeo je "ples" Metalca. "Žute  minute" traju, bez šasne za povratak u meč. Za klasičan nokaut pobrinula se ubitačnom igrom prva petorka Metalca.  Index 31 ostvaro Miloš Grubor sa 21 poenom(8-4 za 3, i 5-4 za dva), 10 skokova i 3 asistencije.  Do dabl-dabla i 30 ip  je stigao Keni  Daj, (15 poena, 11  asistencija,  8 skokova, ali i 5 izugbljenih lopti). Sava Lešić je ubacio 15 poena(6skokova), Armstrong 16, i uhvatio je 3 lopte. Dvocifren je bio i Filip Đuran 12 poena. Šansu je na kraju dobio i najmlađi Aleksej Obućina. Poslednjim košem za Metalac na utakmici, i nestvarnim šmekom za igru Aleksej je potvrdio da se posle dugo godina, rađa  novi  biser valjevske košarke.

Kod  KK Dynamic Balkan Beta Nenad Nerandžić i Uroš Paunović sa postigli po 18 poena, a Eral Pen 10.

Metalac je danas ma 7.mestu sa 11 pobeda, a već u subotu sledi gala meč.

U Valjevo stiže Zlatibor sa Branom Đukanovićem. Sinoć je baš Brano bio junak pobede u Čajetini. Vršac je  minut pre kraja vodio  85:80 da bi Đukanović sa pet poena i asistencijom Kovačeviću  doneo trijumf  Zlatiborcima. Pored Đukanovića udarni kvaret Zlatibora čine Kovačević, Glišić  i Rebec.

Metalac se specijalizovao za ABA-2 ligaše. Savladao je Spartak I Vojvodinu.

Na na redu je Zlatibor!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas