Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DAN OPRAŠTANJA OD VALJEVSKOG ODBOJKAŠKOG MURINJA Featured

 

aksentijevic m

foto MN Press

Dan oproštaja od tragično nastradalog odbojkaškog trenera Miroslava Aksentijevića  - Kremića je kucnuo. Danas  u 11 sati u Valjevskoj Gimnaziji je komemoracija posvećena Aksentijeviću, a u 12,30 na Novom groblju je opelo i sahrana.

U Valjevskoj Gimnaziji okupiće se odbojkaškI velikani i krem Srbije i regiona da odaju poslednju počast mladom, a već nadeleko poznatom treneru. MIROSLAVU AKSENTIJEVIĆU je tek  bilo 46 godina.

Odbojkašice stvorene baš njegovim prepoznatljivim i upornošću doći će u Valjevo u punom broju. Komemoraciji će prisustvovati i poslenici odbojke iz  eks Jugoslavije, i Hrvatske na prvom mestu. Svi će se još jednom pokloniti čoveku od znanja,  ne slučajno nazvanom odbojkaškim Murinjom, treneru gospodinu Miroslavu Aksentijeviću.

Naš Kremić je ispisao zlatne stranice valjevske ženske odbojke.

Sa Srbijankom je izborio elitu u SR Jugoslaviji početkom novog milenijuma, a po odlasku iz rodnog Valjeva istoriju je nastavio da piše  uspesima u Varažadinu.

"Upravo pod njegovom dirigentskom palicom, naš klub je osvajio dva naslova državnih prvaka 2004. i 2005. godine. Miro je došao je u Varaždin tiho, kao mlad i vrlo ambiciozan trener i uspio je mobilizirati i angažirati sve oko sebe u postizanju zacrtanog cilja. Odbojkaški Murinjo ostavio je upečatljiv trag i u hrvatskoj odbojci kao izbornik ženske hrvatske reprezentacije, a njegov entuzijazam, njegova volja i želja za radom te fanatična ljubav prema odbojci ostat će neponovljiva.OK Kitro Varaždin s velikom tugom oprašta se od svog trenera, koji će ostati trajno zabilježen u povijesti kluba i našem sjećanju, izražavajući najiskreniju sućut njegovoj obitelji i prijateljima" objavio je klub iz Hrvatske.

Matični klub iz koga se vinuo u svet odbojke ŽOK Valjevo, nekada Srbijanka u 11 sati je zakazao komemorativni skup posvećen Miroslavu Aksentijeviću, do 25.maja i tragične smrti,  odbojkaškom stručnjaku i pedagogu, na radnom mestu u ŽOK Spartak iz Subotice.

Miroslav Aksentijević- Kremić je bio najveći od svih trenera u valjevskom svetu odbojke. Bio je oženjen Snežanom sa kojim ima sina Marka.

Opelo je u danas 12,30 a sahrana u 13 časova na Novom groblju u Valjevu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas