Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NA NEZAVISNO SRPSKO NOVINARSTVO SE "PUCALO" I DANAS Featured

radislava dada ujasinovicFOTO PRIVATNA ARHIVA     Posvećenost istini  traganju za ljudskom pravdom  nema cenu. Kada se  potegne oružje na nezavisne novinare i surovim likvidacijama  preko naručenih izvršilaca  ubijaju  časni ljudi-novinari, a  sa njima istina  i pravda, zločin je bez presedana. Još strašnije je saznanje da ubice nisu do danas kažnjene. Poslata je zastrašujuća, šta čeka nezavisno novinarstvo u Srbiji.

Danas smo svedoci vremena  u kome se sistematski guše i zastrašuju istraživači, nezavisni novinari i isto takvi mediji, dok ogrezli u političkom podaništvu pr lica-ulizice vlasti dominiraju.

Puna informisanost svih građana o svim relevantnim pitanjima u javnom interesu su uvek bila iznad svake politike mora da zna i da poštuje svaka  vlast.  

Nezavisna novinarka  "Duge" Radislava Dada Vujasinović (30) ubijena je u noći između 8. i 9. aprila  pre 26 godina u svom stanu na Novom Beogradu. Dada je izveštavala  sa ratišta 1990-ih godina pisala na svoj istraživački način o organizovanom kriminalu u Srbiji. Istraga čuva Dadine ubice od zaslužene kazne do dana današnjeg, i nameće  "istinu" da se Dada ubila.

Pre 21. godine  na najsuroviji način rafalom, sa 17 metaka likvidiran nezavisni novinar Slavko Ćurivija(50), vlasnik Dnevnog letegrafa" i nedeljnika "Evropljanin", ubijen je na Uskrs, 11. aprila 1999. godine.

ispred  kućnog  praga je mučki streljan da se zastraše svi nezavisni novinari i mediji. SlavkoCuruvija 21 10 4

Dada i Slavko su platili  glavom svoj prefesionalizam, neutoljivu glad traganja i  ukazivanja na istinu a u interesu javnosti. Pravde i istine za Slavka i Dadu, za njihove najmilije, srpsko nezavisno novinartsvo,  do danas nema, kao što nema i njih.

Danas su nezavisni novinari, ispod i 65+ uskraćeni da rade svoj teški i odgovorni posao odgovorno, profesionalno, časno i ljudski.

U danu dok čekamo ulazak u drugu polovinu  utakmice "izolacija 60 sati" u 25. danu vanrednog stanja  videsmo u Beogradu i pres konferenciju bez novinara u palati Srbija, i to samo dan posle dozvoljene gužve tokom posete Nišu predsednika Srbije.

Da osete  malo i nezavisni i pr novinari iz prestonice kako izgleda  presica  u vanrednom stanju bez  njih, i bez škakljivih pitanja.

 Izum  "nema NIKAKVIH pitanja" zaduženim  za odgovore  patentiran je na Kriznom štabu za vanredne sitaucije u gradu Valjevu.

1VA SS

Samo da se zna!

Časna, misija nezavisnih novinara i medija je na udaru političke korone.

A nezavisni novinari ispod i iznad 65+ su živi, rade, kako znaju i umeju, časno  i odgovorno.

Sa  vama strpljenjem,  i poštovanjem donetih mera iako se ova "izolacija 60 sati",  malo previše  kosi sa zdravim razumom, se trudimo da zajednički   sačuvamo baš zdrav razum, i hrabro zajednički ponosni i nasmejani,  zajednički  iz kuće sledimo put  do  istine, pobede i slobode.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas