Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NASTASIĆ OPTIMISTA PRED MEČ DECENIJE U LISABONU Featured

matija n plavi

Srbiju u nedelju  čeka  u LIsabonu ključni meč  kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Portugalom. Fudbalski reprezentativac Srbije, Valjevac Matija Nastasić,  ponovo na mestu “zločina”, u najdražem plavom dresu, i sa kapitenskom trakom.

Matija Nastasić čovek sa oreolom  sportiste i humaniste bez granica,  poklonio je za bolje uslove uslove lečenja dece 150.000 eura. Tim novcem potpuno je  renovirano u kupljena  oprema za  Dečije odeljenje Opšte bolinice  Valjevo, Na Matiju se ugledao   takođe momak velikog srca,  Andrija Živković. Učatio je 23.000 eura za lečenje devojčice iz Niša Lane Veličković. Uvek partizanovci, sa karakterom neizmerne ljudskosti spremaju se za odlučujuži  meč kvallifikacija u Lisabonu u nedelju 14.novembra.

Matija i Andrija sa Mitrovićem, Vlahovićem, Milenkovićem, Pavlovićem i Sašom Lukićem, danas su deo plavog tima,

Sedmorica veličanstevih pored plavog dresa, vole neizmerno još jedan, crno – beli. Svi su ponikli u Partizanu!

Srbija je pokazala u  prvoj utakmici u Beogradu da može da se nosi sa  Portugalom, rekao je novinarima u Staroj Pazovi Nastasić, uveren da će momci da ti sve  od sebe da postignu  rezultat  za odlazak na  za Svetsko prvenstvo.

"Portugal  je  skup vrhunskih pojedinaca, Na prvoj utakmici u Beogradu pokazali smo  da možemo ravnopravno da se nosimo sa njima. Potrudićemo se da ne  obraćamo pažnju previše na njihove pojedince. Portugal ima  vrhunsku reprezentaciju, I evo nas igramo odlučujuću utakmicu za plalsman na  Svetsko prvenstvo. Daćemo sve od sebe  da osvarimo dobar rezultat, a to je zna se pobeda i plasman na SP u Katar, ma koliko nekima zvučalo  pretenciozno" bez dileme je Nastasić.

Srbija u nedelju  igra  u Lisabonu i  trenutno je  prva na tabeli Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa 17 bodova, dok Portugal ima bod i utakmicu manje. U u četvrtak gostuje  na terenu Republike  Irske.

"Nije jednostavno reći šta će  odlučiti utakmicu u Lisabonu... Iskreno se nadam da ćemo se što bolje pripremiti jer svi znamo da je u takvim utakmicama svaki detalj odlučuju, i donosi prevagu", rekao je Nastasić.

Na novinarsko pitanje  da li očekuje dodatno motivisanog Kristijana Ronalda, posle  nepriznatog gola  Beogradu, nakon čega je  napustio teren I bacio  kapitensku traku.

"Iskreno, ne očekujem ni više ni manje motivisanog Ronalda. On u svaku utakmicu ulazi motivasano, to je svima jasno, tako da neće biti nikakve razlike u narednom meču", smatra  Nastasić  i konstatuje da  je  svim igračima čast što su na spisku za ovu odlučujuću utakmicu.

U četvtak je zagrevanje, prijateljska utakmica Srbije sa  Katarom, pred put u Portugal."Sigurno da su igrači mislima već usmereni ka utakmici u Portugalu, ali moramo da budemo profesionalni i da odigramo utakmicu u četvrtak na maksimalnom nivou pošto je svaka utakmica važna, a sigurno je da će nam i ta utakmica značiti da se što bolje pripremimo za ono što nas očekuje u Portugalu. Svaki igrač  gori od želje da zaigra u nedelju. Selektorova je naravno poslednja Svi smo spremni da pružimo maksimu, ako dobijemo šansu", zaključio je iskusuni internacionalac, Matija Nastasić, ponovo od leta u Fiorentini, sada sa Vlahovićem  i Milenkovićem, posle 10 godina u Mačester Sitiju I Šalkeu.

Podsetimo, u grupi A mundijalskih kvalifikacija, Srbija je prva sa 17 osvojenih bodova iz sedam mečeva (pet pobeda i dva remija), dok je Portugal drugi sa utakmicom manje sa 16 bodova (4 pobede i jedan remi). Naravno, ukoliko Portugalci izgube u meču protiv Irske, Srbiji će biti dovoljan i bod na Pirinejskom poluostrvu.

Na Mundijal u Kataru automatski idu pobednici svih deset evropskih kvalifikacionih grupa, a drugoplasirane selekcije, uz dve ekipe iz Lige nacija, boriće se za taj plasman kroz baraž u kome će postojati tri grupe od po četiri tima koje čekaju polufinale i finale doigravanja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas