Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VK VALIS NE STAJE, KADETI U POLUFINALU PRVENSTVA SRBIJE Featured

valise 2006 2022Niz  uspeha bez kraja seniora i juniora, nastavljaju i kadeti VK Valis. Mladi valisovci su zatvorili zimsku “sezonu kupanja” u SRC Petnica uspešno kako i dolikuje imenu I tradiciji kluba u kome rastu, da sutra budu dostojni konkurenti koju godinu starijim kolegama u borbi za kapicu prvotimca.

Potvrda da mladi tim Valisa ima potencijal su pobede na finalu prvenstva Regiona Zapadne i Centralne  Srbije za 2005.godište i mladje i osvojeno drugo mesto, kao i nedavno u Kupu Srbije.

Valis je pobedio sve rivale, i remizirao sa  vršnjacima  Radničkog,  ali su Kragujevčani na peterce na kraju ipak upisali bodove i osvojili prvo mesto.

Put na polufinale šampionata države trasiran je pobedama protiv Save 12:6. Rasine 13:6, i VK Valjevo 19:5.Valis i Radnički su odigrali  8:8 a  petercima 11:9 je slavio tim iz Kragujevca11:9.

Valis je igrao sastavu: Andrej Stoilković i Mihailo Marinković golmani. Strahinja a igrali su: Strahinja Simić, Strahinja Milinković, Luka Simeunović, Danilo Djurišić, Djordje Pantić, Vuk Andjelić, Nemanja Branković, Nemanja Vujić, Nemanja Milosević, Dimitrije Jovanović, Stefan Popović, David Stepanović, Simeun Janković, Marko Dovečer. Ekipu je vodio Dragan Milošević

Polufufnale šampionata Srbije je u junu, tako da ima šanse da i naredni trunur bude odigran u SRC Petnica.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas