Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BOJ MIŠARSKI ZA SRBIJU NA VALJEVSKI NAČIN Featured

misarska kristina1

Uče deca istoriju, saznaju istinu o velikoj pobedi Karađorđevih ustanika nad moćnom silom osmalijskom u bici na Mišaru pre više od dva veka. A po ugledu na Karađorđeve ustanike varnica pale vatru u valjevskoj Mišarskoj i Železničkoj ulici i Sinđelićevom bloku... Širi se vatra pobune,  valjevski kraj zahvata plamen neugasive borbe za slobodu i život.

Narod će golim rukama sprečiti okupatora i zlotvora da truje Srbiju zbog litijuma poruka je meštana kolubarskih sela.

Ovoga puta bez topova, pušaka i sablji Kneginja Kristina predvodi svoje komšije Valjevke I Valjevce.

Hrabro I beskompromisno, vođeni istinim, činjenicima  I po slovu zakona “Mišarci”,. Sinđelići I “Željinovci” ruše suludu ideju o uglavljivanju im "u nedra", u svoj kraj zagađivača, benizinske pumpe.

Njih 30-ak komšija najavilo je posle legalnog obraćanja nadležnim institucijama, slepim za sada da rade svoj posao, rat svima koji bi da ih dodatno truju. Preko puta ruine od nekadašnjeg “Gonga”, sa druge strane Dupke trake, već postoji benizinska pumpa.

misar zeleznicka1

Gradnja još jedne trovačnice u strogom centru prezagađenog Valjeva, odnosno izmeštanje postojeće benzinske pumpe od “Sarača” na “duplu traku” je novi dokaz ludosti,  poslušnika, spremnih  da budu samo slepi pioni beprizornih beogradskih nalogodavaca.

Zanimljivo je izmeštanje pumpe kao I niz drugih već odbačenih porojekata: obdanište na padini, “viseći” parking i park iza “socijalnog” definitivno raspadnuti projekat hale sportova i kongresnog centra bez zatvorenog bazena, su ideje, besmisla, ponovo “ubačenih elemenata” u vlast sa valjevskih prostora

Očigledno je, bezkarakterni  Valjevci, i okolni dođoši spremni su da prodaju oca i majku za 48 plata, odnosno 100-tinak i kusur iljadarki mesečno, možda i još po neki benefit.

Umesto opozicije nesposobne da počisti zlo i naopako, i osvesti na trećeaprliskim izborima 37%  valjevskih sendvič glasača, barjak pobede je uzela Kneginja Kristina.

Sa svojim komšijama se bori da spreči novi atak ideologa bezrazumlja i pomora, na oglodani Grad Valjevo,  građanke i građanke.

Par kilometara dalje niz Kolubaru u Lukavcu pobuna protiv trovača što bi da se šire kao kuga!

Lukavac litijum protest

Kanađani ili koji  već belosvetski lovci na prifit prodajom  litijuma bi da okupiraju Srbiju I valjevski kraj.

Narod OKUPLJEN oko  pokreta “Marš s Kolubare” čim je saznao da su na dve parcele u Lakavcu  u planu bušotine izašao je na magistralni put kaže svoje.

"Da su  meni  ponudili da na mojoj parceli vrše istraživanja, ja bih ih pre zaklao nego što bi biloo šta  počeli da rade.Narodu je ispran mozak, ne misli svojom glavom. Nema nam druge, svi moramo u borbu protiv zla.  Valjevo je najzagađeniji grad u Evropi, a ako se u blizni grada otvori rudnik, odnosno iskopa kilometarska rupa,  Valjevo će biti gasna komora. Mnogi nisu svesni katastrofe u javi ”, upozorava   meštanin Lukavca Milutin Ranković.

Popučanac Ranisav Miličević,  rudarski inženjer je u neverici posle vesti da se  nastavljaju istražni radovi  kompanije Euro Lithium u Lukavcu.

“Rudranje je život, ali pretnja da  nas potruju sve govori. Za svaki posao moraju postojati garancije države, od  ekoloških, do svih drugih. Država može da dozvoli istraživanja na svojoj toritoriji, ali niko ne može da ostavi bušotine iz kojih se izliva zagađena voda, a to se već desilo. Nećemo dozvoliti  otvarenje tog monstruma od rudnika. Valjevski kraj je  biser Srbije, i to će biti I posle ove oluje. Valjevski kraj će biti i dalje  zdrava sredina. Preko glave nam je je svih zala što su se desila u proteklih 30 I kusur godina”, bez dileme je Milčević.

Meštani valjevskih  sela duž Kolubare daju parcele pod  zakup u bescenje , nesvesni  katastrofalnih posledica kad se okončaju  istraživanja.  Planovi belosvetskih profitera su nesagledivi, mere se milijardama dolara. Štetnost  geoloških istraživanja je već viđena u dolini  Jadra, a sve više uzima maha u valjevskom kraju. Lukavac I Šušeoka već imaju u zatrovanu vodu i kontaminirano zemljište, a plan je da “okupator”  kopa litijum i bor na površini od 32 km2 u našem kraju. Istražuje se i radioktavni stroncijum.

PREZAGAĐENOM Gradu  je preostalo da bude još  i radioaktivno Valjevo!

Zlotvori su okupirali već  25% Srbije  svojim  geološkim istraživanjima

Poslednja će, kad dogori do nokata, a već je, biti reč naroda.

Valjevski Mišarski boj komšija, i pokret  “Marš sa Kolubare” istrajavaju.

Pa kom obojci kom opanci!

Osvojiti  neosvojivo   još niko nije uspeo!

A danas u 16 je nova akcija za spas Srbije i naroda valjevskog u Lukavcu

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas