Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

GLAS VALJEVSKOG FRONTA PROTIV KATAKLIZME SVOG GRADA! Featured

lf“Nije za meštane Lukavca nikakva tajna da “Eurolitijum“ (ili možda neki drugi specijalista za njuškanje po Srbiji) ponovo buši oko njihovih njiva, bašti, jagodnjaka” stoji u obraćanju javnosti Lokalnog fronta Valjevo, JASNO PROTIV svih što podržavaju  dolazak kataklizme i zla što bi uništilo  valjevski kraj i Srbiju.

“ Bušenje je tajna  jedino za neobaveštene (nezainteresovane?) gradske službe. Službenici grada ne rade čak ni poslove koje im nalaže Zakon o rudarstvu i geološkim istraživanjima; u Valjevu se ne vodi katastar i evidencija prijava o geološkim istraživanjima, niti se nadležnom Ministarstvu dostavljaju godišnji izveštaji o tome. I šta građani da čine kada su gradske institucije nevidljive, kada su nadležne inspekcije slepe, gluve i neme, kada se ne poštuju čak ni sudske odluke o zabrani geoloških istraživanja pred vratima Valjeva” , pita LFV.

“Protest u Lukavcu je jedan u nizu događaja koji pokazuje hrabrost ljudi rešenih da stanu na put rasprodaji Srbije koja se, posle izbornog predaha i lažnih izbornih obećanja, ponovo zahuktava. Zato su Lokalni front i koalicija “Moramo” u Valjevu još jednom na strani građana na koje nasrću pohlepni “investitori”. U četvrtak, 28. aprila, podržaćemo ih ponovo! Njihova borba je i naša borba. Drastičan pad broja glasova dosadašnje i buduće vladajuće koalicije nedavno zabeležen u Valjevu jasan je signal da crno-crvenoj bratiji vreme ističe LFV.

Dignimo glas protiv kataklizme koja preti građanima Valjeva. Za to se vredi boriti!, “ stoji na kraju saopštenja LFV.

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas