Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU Featured

matija i marko nastasic

Odlične partije u dresu Majorke, finaliste španskog Kupa kralja, drugog najvažnijeg takmičenja, bile su dovoljne da selektor Srbije Dragan Stojković uputi poziv Valjevcu Matiji Nastasiču(30) da sa ponovo obuče plavi dres u prijateljskim utakmicama sa Rusijom i Kiprom. Nastasić se Piksiju zahvalio na pozivu uveren da će biti prilike za nova iskušenja i radosti u plavom  dresu, posle serije odličnih partija u Majorki.

matija n plavi

 Nastasić je bio kapiten Srbije  mečevima sa Katarom i Azerbejdžanom, a do sada je plavi dres oblačio 35 puta.  Proteklog vikenda je igrao ceo meč u Kataloniji protiv  Barselone. I pored  pored minimalnog poraza Majorke(0:1) ekipa ostavila sjajan utisak, a Mataija je bio medju najboljima na terenu.
Pored Nastasića selektor je za predstojeće utakmice od štopera pozvao takođe eks partizanovce Strahinju Pavlovića (Salcburg) i Nikolu Milenkovića(Fiorentina), zatim Erhana Mašovića (Bohum), i Strahinju Erakovića (Zenit). Umesto Nastasića poziv je upućen Srđanu Babiću standarnom štoperu moskovskog Spartaka. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas