Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE... Featured

 

andjeo i demon

foto Instagram.comAnge x Demon Batlle Dva izuzetno "simpatična" lika, naravno  nenaklonjenima režimskim "alama" u svetu fudbala i košarke, su u centru pažnje poslednjih nekoliko dana.

Prvi je Pavle Ilić, zatvorski čuvar, anatemisan i hvaljen zbog svega što je radio sa pištaljkom u ruci u dva derbija na "Rajku".

Drugi je Nebojša Ilić, nekada uspešan košarkaš, po zanimanju nesmenjivi  tim mendžer KK Crvena zvezda.

Ilić, iz sveta košarke, se obrukao, ood dejstvom alkohola, pokušao je da pobegne policiji u Beogradu. Bekstvo automobilom između dve trase tramvajskih šina u suprotnom smeru, prekinule su dve  policijske. Nakon privođenja je utvrđeno da je imao 1,25 promila alkohola u krvi, saznaje Kurir. Ekspresno je reagovao klub suspenzijom  svog tim menadžera:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u periodu od 72 sata, do utvrđivanja činjenica, suspendovao člana našeg kluba Nebojšu Ilića.

- Nebojša Ilić napravio je saobraćajni prekršaj kao privatno lice u sredu u popodnevnim časovima u Beogradu, kaže klub poznat po  domaćim trofejima, ali i po saopštenjima. 

KSS je još nije oglasio, iako je Ilić godinama unazad unazad redovno sedi na klupi državne selekcije.

Daleko više gneva kod običnog naroda izazvao je zatvorski  čuvar, Pavle Ilić. Kakav je "stručnjak" i čovek, videlo se na "Rajku", a u zatvoru gde je zaposlen kao čuvar, ne žele da ga hvale, ali ni da ga kude. Ilićeva interpretacija Pravila  fudbalske igre, posebno pravila 12, prekršaj, dobila je zeleno svetlo kod kontrolora, iako je evidentno da je načinio brojne materijalne povrede Pravila igre. Kao "najbolji" nije sudio treći put zaredom duel večitih u Kupu na  "Rajku". Desilo se da za divno čudo da je Zvezda za samo tri minuta "nokautirala" osuđene da ne mogu da osvoje trofej šampiona od 2017, ni Kup već 5 godina. Sankcije ćekaju gubitnike jer su odložila početak meča, za 5 minuta, a za dim i "pomračenje" i topovske udare na "Rajku", nikom ništa.

Pavle Ilić je nagrađen za izvršene zadatke, za "odlično" suđenje, i  sudiće u pustinji. Na drugoj strani neko se pobrinuo da najbolji srpski sudija Srđan Jovanović narednog leta ode na EP u Nemačku, ali samo kao posmatrač. Nema veze, zabranjenni mu je da sudi derbi, naravno po naređenju  zna se koga, jer miljenica  se mora zaštiti. Ipak  nagrada ali ona prava je stigla. Jovanović za vikend ide na Kipar, i deliće pravdu na najvećem tamošnjem derbiju.  

Šta će biti sa ćelavim, kad  "pijanstvo"  prestane, lako je pretpostaviti.

Posle ekspresnog "otrežnjenja" aboliranje, po ugledu na mnogo veće prestupnike iz iste kuće, tako da je vrlo je verovatno da će biti putinik na Olimpijske igre u Parizu narednog leta sa "plavima".

Ruku na srce ćelavi Ilić za čuvara je  marka u svakom pogledu.

Bio je vruhunski  košarkaš. Tim menadžer je Crvene zvezde od 2001. godine i ima najduži staž u klubu u ovom trenutku, a od  2010. godine i tim menadžer reprezentacije Srbije. Sa Crvenom zvezdom je bio prvak države 1993.godine kao prvi strelac, rekorder, ubacio je Vojvodini na prvenstvenoj utakmici 71 poen, a valjevskom BIG GENEKS-u 42 u Kupu. Sa Zvezdom je do danas  osvoji  još 15 titula u regionalnim i domaćim takmičenjima.

 Dakle čovek uz svaku vlast, kao uslov  opstanka u košarci. To što je popio, pa živ je čovek, ali 1,25 promila alkohola u krvi, i pokušaj bekstva i privođenje, su ipak preveliki prekršaji za javnu ličnost.

Biće da su ga prepoznali baš oni što im  crveno bela boja nije omiljena. Pojuriše i uhvatiše ga, a nisu baš, ni morali, iako  armija partizanovaca ceni napor policajaca.

Ali da zaključimo, sve će "leći", vrlo brzo i eto ćelavog na radnom mestu, sa opisom posla, tu sam, a vi kako ste.

Ipak  jedna novo lice bljesnulo je na nebu Srbije, i   ustalasalo  javnost Srbije, mnogo više od dgađaja sa pomenutim čuvarem i i ćelavim.

Savo Manojlović, samostalno izlazi na izbore, za sada u Beogradu i Novom Sadu, a lista će  biti i u drugim gradovima.

Taman dovoljno, za početak kraja bezumlja i zuluma nad crno belim svetom, savim dovoljno!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas