Menu

zaglavlje

LUKA MIHAJLOVIĆ  SENIORSKI ŠAMPION DRŽAVE U BOKSU!

LUKA MIHAJLOVIĆ SENIORSKI ŠAMPION …

  Valjevo je 10.maj...

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI SLOBODU VALJEVU PRE OSAM DECENIJA

CRVENA ARMIJA I PARTIZANI SU DONELI…

Umišljeni da se istorij...

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RADOVANA-MIĆE TRNAVCA (1950-2024)

TIHI ODLAZAK VELEMAJSTORA KIČICE RA…

foto đorđe đoković Slik...

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO SREĆU DELI"!

ALEKSA DA, A NE "MIŠ BELI ŠTO …

Foto TILA U odsustvu bi...

BIOLOŠKI FAKULTET: JEDINA  MERA JE ODUSTAJANJE OD PRERADE JADARITA U JADRU

BIOLOŠKI FAKULTET: JEDINA MERA JE …

Foto(BETAPHOTO/SAŠA ĐOR...

MADRID NOVA DESTINACIJA MATIJE NASTASIĆA

MADRID NOVA DESTINACIJA MATIJE NAST…

Matija Nastasić je novi...

VALJEVO ISPRATILO BESMRTNOG ĆAMIJA U SVETLOST NEBESKU

VALJEVO ISPRATILO BESMRTNOG ĆAMIJA …

U vremenu neljudstva i ...

LAZARE, NIJE DOBRO BITI "SATURN"  AKO SI  ČOVEK  POGURAJ  ŽIVOT "MALO" I U VALJEVSKOM SVETU SPORTA!

LAZARE, NIJE DOBRO BITI "SATUR…

Dođe vreme da gradonače...

PROF.DANICA POPOVIĆ:"G-dine JAKOBE ŠTAUSHOLM, PRESELITE KOMPANIJE RIO TINTA IZ LONDONA I MELBURNA U GORNJE NEDELJICE"

PROF.DANICA POPOVIĆ:"G-dine JA…

fotodiplomacyandcommerc...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CRNA MRLJA IZ MIHAJLOVCA Featured

bk 2014 mrak

U srpskom fudbalu decenijama nisu čista posla. Klupski fudbal je ogrezao u korupcji i neregularnosti do te mere da se znalo od ispadanja iz Prve lige znalo da će  biti prefavorizovanja Radničkog. Čelnici fudbalske Zapadne Srbije poznati po letos donetim, a i   danas na snazi falš odlukama u "kragujevačkoj picerijI" pokazuju "doslednost" u zašiti "dobra". Fudbalska "sirotinja" je i dalje nemoćna da im se suprotstavi.

Posle loše obavljenog zadatka poslali na popravi izvršioca” sa pištaljkom iz Aranđelovca u Mihajlovac.

FK Budućnost Krušik 2014 je skinut sa liderske pozicije, i naredne subote neće dočekati sada ponov lidera   iz Šumarica osakaćen  kao i prošle godine pred meč sezone. Umesto Raševića sada za napadača Ilića, isključenog u Mihajlovcu zbog navodnog prigovora ,pa simuliranja prekršaja, iako je krvenički udaren,. Crveni je očičćen danas u KUp utakmici sa Mladošću iz Dračića(4:0).

Za potpuni fudbalski mihajlovalački besmisao pobrunuo se Berluskoni u pokušaju, prisutan na utakmicu u selu kod Smedereva, po ko zna koji put po redu najodgovoroniji je za sramnu  realizaciju onoga što bi trebalo da bude  tv prenos . Umesto slike i elementaranih informacija, fudbalske utakmice, stigla je po ko zna koji put  jasna porukamo toatalnoj dezorganizaciji i diletantizmu  tzv tv poslenika.

bk 2014 led mihajlovac

Da je kojim slučajem živ besmrtni Jordan Ivanović nebo bi gorelo posle nove zloupotrebe medija, jer umesto tv prenosa  neodgovorni  “gazda”  je ponudio   mrak  i muk iz Mihajlovca. Možda i svesno, jer fudbalske igre nije bilo ni u naznaci.

U poslednjem bljesku  slike i tona mogao se čuti rezultat  iz Divaca i  Lajkovca, ali ne   i  iz Mihajlovca.

Koordinacija studija  i ključnog faktora prenosa novinara sa terena je zlatno pravilo i osnovni postulat realizacije prenosa, ali i dalje kao i fudbal u kome tumara već 15 godina je nepoznanica  umišljenog  Berluskonija.

Kako je bilo geladocima uz mali ekran slično provod su imali ui svedoci "provoda"    u mihajlovačkom oboru neuslovnom čak i za trening a kamo li odigravanje utakmica Treće lige.

Ali koga još to dotiče u fudbalski uniženoj i devatisranoj Srbiji.

Bojazan kako će valjevski tim igrati bez Vojisavljevića na golu, je nestala posle prvog šoka i nokauta mladog Bogosavljevića, kome je lice s pištaljkom u ruci uskratilo   najelemenatrniju zaštitu pred svojim golom.

Bogosavljevića je brutalni nasrtaj “probudio”. Oslobođen treme uz pomoć posebno štopera Stevanovića i Gentića izrastao u malog junaka anifudbalske predstave.

Kosić se pobrinuo da po desnoj strani odbrane BK 2014 duva kao na Medvedniku u sred zime, ali je Obadović sprečio pogubne posledice “oluje”. pravovremenom izmenom.

Udaearnje beka Maihalovca  posle nekoliko startova za zatvor na napadaču Valjevaca Ilića sankcionisano je  crvenim kaqrtonom napadaču BK 2014(!?).

Par slobodnjaka iz zone šuta nisu pomogli mora se istaći nekompletnom, odnosno silno  oslabljenom domaćinu, bez nekoliko ključnih igrača, da pomogne komšijama iz Smedereva, i naravo lideru iz Kragujevca .

Valjevski tim je za dve klase bolji, ali bez efekta, pa je i u trećem meču dva tima zabeležena treća "nula!

Igra BK 2014 je svedena na besumučno zadržavanje lopte, po sistemu ja tebi ti meni,a  kada se lopta izgubi, u jurcanje da se ponovo vrati u posed.

Rezon trenera je bio jasan, ne izgubiti utakmicu a ako se postigne gol sa sinčićem u špicu dobro je, da li i svesnog da sa dva Obadovića  sreće neće biti. Povratak u Loznicu ne bude li pobede u derbiju je neminovnost,  tim pre što se Berluskonijevom ljubimcu  Nikoliću sprema otkaz u lazarevačkoj Kolubari.

Pojedinačni učinak tima iz Valjeva sveo se na već pomenute detalje u odbrani,  muku na sredini i nemoć u napadu.

Malo  živahniji u odnosu   na predhodne, tromi Popović nije uradio ništa. Provaljeni napad po boku je sečen brutalnim nasrtajima na Ilića do sključenja. Krstić se tek po kojom loptom u prazan prostor uključivao u meč. Po običaju sve se svelo na soliranje i i individualni  kvalitet Raševića i Jankovića.

Obadović je dugo “ćaskao” posle meča sa glavnim sudijom, što se jedino jasno moglo videti tv na kraju novog crnog tv izdanju iz Mihajlovca. Lozničan na klupi Valjevaca ukoliko želi i dalje da radi u Valjevu moraće da mnogo više da se posveti  postavci igre,i  dobro razmisli o odluci da mu sin bude starter.

obadovic majhaljovac

Sudije će morati da prepusti upravi.

Marko Mihailović iz Aranđelovca se kao i pre nedelju dana u Valjevu protiv Poleta trudio svojski da pomogne “trećem” u Mihajlovcu ,naravno Radničkom iz Kragujevca, i Smederevu, i dosta toga "poradio",.

Pomoćnici Kragujevčani: Kurčubić, Živković i Ilić zaslužili naklon do zemlje, svojim radom, bez ijedne greške na štetu BK 2014 .

Valjevski tim je u Mihajlovcu ostao bez dva boda, pa se i Radnički iz Kragujevca na vratio na prvo mesto,sa bodom suficita((17) pred suoačavanje sa istinom.

U narednom kolu je derbi jeseni u Valjevu: Budućnost Krušik 2014 – Radnički.

Da bi se fudbal igrao pored taktike, volje, znanja i odgovoronosti, valjak se mora pronaći, to onaj pravi.

Sredstvi za rad je fudbalska lopta ali i teren, Naš valjevski na Krušiku je u nikad u gorem stanju. Da li je moguće da u Valjevu nema valjka od jedne tone, ako je tako valja ga pronaći gde ima, ili  kupiti, jer šteta zbog lošeg održavanja terena je već evdientna.

Možda ne bi bilo loše promeniti i  kafanu.

Ona pored gradske biblioteke se trenutno hrani tim "stranaca" i naravno deo tv društva iz televizije zadužen za  prenose led,  slika   i mraka, ima previše dobru i kaloričnu ponudu.

Manjak kilograma je baš preporučljiv svakome , pogotovo onome ko se ozbiljno bavi fudbalom.

A decu iz kluba roditelji i dalje voze na utakamice i snose sev troškove, ali i tom "problemčiću, definitivno Centra troška u valjevskom svetu sporta, nekom drugom prilikom.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas